Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Κυκλοφορια με ξενες πινακιδες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Συνέχεια απο το προηγουμενο μου ποστ,που ελεγα τι ισχυει στην Βουλγαρία....

Εκει λοιπον,δεν μπορείς σαν ξενος να κατεχεις τίποτε.Ούτε όχημα ούτε ακίνητο παρα μόνον σαν εταιρεία!!!
    Οπότε για να επαναπατρισθω δεν γίνεται να έχω 6μήνες πριν την αδεια κανένα οχημα στο ΟΝΟΜΑ μου.

Ειπαμε οτι δεν ισχύουν τα ως ανω για καμμία άλλη Χώρα της Ευρώπης πλην των πρώην Ανατολικών.
    Όντως αν καθισω να γράψω για τα 25 χρονια ζωής μου στο Σιδηρουν παραπετασμα χρειαζομαι οτι μνήμη μπορεί να μου παρεχει το Σαϊτάμα και ίσως δεν φτανει.....

Στο θέμα μας τώρα.....

Ολα αυτά τα προβλήματα το ελληνικό κράτος δεν θέλει να τα ξερει.....Θέλει απλά οπως στην Αρχαια Ρώμη να με βρει κάπου σκαρτο η μη νόμιμο για να με ρίξει στον λακο των λεοντων.Η διάφορα με εδώ ειναι οτι και οι Βούλγαροι ψάχνουν τέτοια ευκαιρια γιατι είσαι πάντα ξένος και οι μαφιοζοι το ίδιο και οι εθνικιστές το ίδιο εκεί.Ετσι λες οτι δε μπορεί ρε γαμωτο έχω και εγώ κάπου να ακουμπισω σε μια στραβη.Έχω την πρεσβεία στην Σοφία.Ελληνικό έδαφος ειναι και βοηθούν τους Έλληνες.......Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?

Κουϊζ:
    Αν κάποιος φυγει σήμερα για Βουλγαρία και αφου ψαχτει τον Ιανουάριο για μια εταιρεία εκεί,υποχρέωση φορολογικης δηλωσης εχει στην Βουλγαρια,μετα απο ενα και κατι χρονο δηλ.τον Μάρτιο του 2015.
    Τον Αύγουστο έρχεται ΕΛΛΑΔΑ για διακοπές,αφου εχει παρελθει το εξάμηνο και πλέον.
    Τον καρφωνει ο γειτονιάς και πάει το σδοε για ελενχο.Ειναι νόμιμος η παρανομος?
    Η ΔΕΗ ειναι στο ΟΝΟΜΑ της εταιρείας,το αμάξι το ίδιο,το τηλ το ίδιο και αυτός δεν φορολογειται γιατι δεν εχει κανει δήλωση.Ειναι η δεν ειναι?
    Χαιρε βάθος αμετρητο!!!

Είσαι στα παράθυρα σαν το μεγάλο λαφυρο των διωκτικων αρχών η οχι?Και οτι τώρα πλέον όλοι πληρώνουν?

Επανερχομαι αργότερα φίλοι μου καλοί γιατι οι ώρες που γράφω ξεκλεβονται απο τις οικογενειακές οταν είμαι ΕΛΛΑΔΑ.

Έρχονται περισσοτερα καλυτερα και τραγελαφικοτερα.

Ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 24-11-13 στις 17:46
    Οταν οδηγεις πάντα σκεψου.Αν ερχεσαι εσύ απο απέναντι?

2. The Following User Says Thank You to AKER For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-11-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AKER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνέχεια απο το προηγουμενο μου ποστ,που ελεγα τι ισχυει στην Βουλγαρία....

Εκει λοιπον,δεν μπορείς σαν ξενος να κατεχεις τίποτε.Ούτε όχημα ούτε ακίνητο παρα μόνον σαν εταιρεία!!!
    Οπότε για να επαναπατρισθω δεν γίνεται να έχω 6μήνες πριν την αδεια κανένα οχημα στο ΟΝΟΜΑ μου.

Ειπαμε οτι δεν ισχύουν τα ως ανω για καμμία άλλη Χώρα της Ευρώπης πλην των πρώην Ανατολικών.
    Όντως αν καθισω να γράψω για τα 25 χρονια ζωής μου στο Σιδηρουν παραπετασμα χρειαζομαι οτι μνήμη μπορεί να μου παρεχει το Σαϊτάμα και ίσως δεν φτανει.....

Στο θέμα μας τώρα.....

Ολα αυτά τα προβλήματα το ελληνικό κράτος δεν θέλει να τα ξερει.....Θέλει απλά οπως στην Αρχαια Ρώμη να με βρει κάπου σκαρτο η μη νόμιμο για να με ρίξει στον λακο των λεοντων.Η διάφορα με εδώ ειναι οτι και οι Βούλγαροι ψάχνουν τέτοια ευκαιρια γιατι είσαι πάντα ξένος και οι μαφιοζοι το ίδιο και οι εθνικιστές το ίδιο εκεί.Ετσι λες οτι δε μπορεί ρε γαμωτο έχω και εγώ κάπου να ακουμπισω σε μια στραβη.Έχω την πρεσβεία στην Σοφία.Ελληνικό έδαφος ειναι και βοηθούν τους Έλληνες.......Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?

Κουϊζ:
    Αν κάποιος φυγει σήμερα για Βουλγαρία και αφου ψαχτει τον Ιανουάριο για μια εταιρεία εκεί,υποχρέωση φορολογικης δηλωσης εχει στην Βουλγαρια,μετα απο ενα και κατι χρονο δηλ.τον Μάρτιο του 2015.
    Τον Αύγουστο έρχεται ΕΛΛΑΔΑ για διακοπές,αφου εχει παρελθει το εξάμηνο και πλέον.
    Τον καρφωνει ο γειτονιάς και πάει το σδοε για ελενχο.Ειναι νόμιμος η παρανομος?
    Η ΔΕΗ ειναι στο ΟΝΟΜΑ της εταιρείας,το αμάξι το ίδιο,το τηλ το ίδιο και αυτός δεν φορολογειται γιατι δεν εχει κανει δήλωση.Ειναι η δεν ειναι?
    Χαιρε βάθος αμετρητο!!!

Είσαι στα παράθυρα σαν το μεγάλο λαφυρο των διωκτικων αρχών η οχι?Και οτι τώρα πλέον όλοι πληρώνουν?

Επανερχομαι αργότερα φίλοι μου καλοί γιατι οι ώρες που γράφω ξεκλεβονται απο τις οικογενειακές οταν είμαι ΕΛΛΑΔΑ.

Έρχονται περισσοτερα καλυτερα και τραγελαφικοτερα.

Ευχαριστώ.
    Απαντάω στο κουίζ
    Χωρίς να είμαι ειδικός, υποθέτω ότι σε αυτήν την περίπωση είναι καθόλα νόμιμος να έχει αυτοκίνητο με Βουλγάρικες πινακίδες από τη στιγμή που αποδεικνύει ότι μένει στη Βουλγαρία. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.

Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα δήλωση δεν σημαίνει ότι δεν θα φορολογηθεί στη Βουλγαρία. Για το 2014 φορολογικά είναι κάτοικος Βουλγαρίας.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP