katsaraios (23-11-13), Vassilis ///M (24-11-13)
Ο δείκτης της βενζίνης άρχισε να μ@λ@κιζεται άγρια ειδικά από την μέση και προς το άδειο.Αναγκαστικά άλλαξα και την αντλία βενζίνης γιατί είναι μαζί από την πλευρά του συνοδηγού.Από την πλευρά του οδηγού υπάρχει και δεύτερο φλοτέρ που δείχνει από την μέση και πάνω.Και στο φουλ γέμισμα έχω πρόβλημα αλλά επειδή γίνεται σπάνια ξεκίνησα από το πρώτο.Το VDO το πήρα 160 ευρώ και το πέρασα με ένα φίλο εύκολα.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ!! Τι να πω...το καντραν μου έχει προβλημα δεν ξέρω...θα το πάω για διάγνωση φυσικά αλλά θα αργήσω,καμιά ιδέα???
Σήμερα έβγαλα και το αριστερό φλοτέρ καθάρισα τις επαφές και πήγα έβαλα βενζίνη,πήγε ο δείκτης λίγο πριν τα 3/4 και μόλις έφτασα σπίτι (1 χλμ) πήγε μετά τα 3/4!! Ότι να'ναι δηλαδή....
Αυτή είναι η παλιά μου αντλία φλοτέρ (VDO)
Χλμ 228.000
![]()
Bazil Van Sinner (23-11-13), nikos valvetronic (23-11-13), Vassilis ///M (24-11-13)
Πολύ ευχαρίστωςΝα'σαι καλά Γιώργο! Αν χρειαστεί θα σου πώ
Αν φταίει το καντραν θα βάλω από κουπέ με τα πλαγιαστά τα νούμερα
![]()
Bazil Van Sinner (23-11-13), katsaraios (24-11-13), Leonidas_E39 (23-11-13), zaharias (08-12-13)
Καλησπερα .....
Σημερα κατα τη διαρκεια του μπαξιματος ξενον angel εβγαλα φιλτρο αερα οποτε ηταν ευκαιρια να κανω ενα ispection σε σωληνες σωληνακια φισακι κλπ κλπ
Και ανακαλυψα κομενο-ξεραμενο λαστιχακι!
Ειναι ενα λαστιχακι που κουμπωνει πανω στον σωληνα που παει στο φιλτροκουτι και προερχεται απο κινητηρα μερια! Να πω την αληθεια μου δεν ξερω τι κανει αλλα επισης δεν υπαρχει και μεσα στο realoem.
Μπορει να φταιει για το ασταθες (λιγο βεβαια) ρελαντι τωρα τελευταια?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Να να να το ατιμο ....!
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.