Το Μ6 Γ@... και ο ήχος του θα μείνει αξέχαστος στον ταμταμ.
Η δουλειά του Κώστα όπως πάντα παίρνει 5+ αστέρια. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για αυτό
Το Μ6 Γ@... και ο ήχος του θα μείνει αξέχαστος στον ταμταμ.
Η δουλειά του Κώστα όπως πάντα παίρνει 5+ αστέρια. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για αυτό
Monsta (16-04-10)
φοβερη δουλεια του Κωστα κ απο μενα, μιας κ μου περιποιηθηκε τη μπεμπα μου πριν λιγο καιρο...καμια φωτο ανεβασε να δω κ εγω απο το δικο μου!! ζηλεψα!
Monsta (16-04-10)
Ε αφού το ζήτησες Δημήτρη μου.....ξέρεις εγώ δε χαλάω χατήρια......
ΥΓ: Το κόκκινο Ζ4///Μ ήταν ένα ακόμα 'transformation', μιας που είχε αρκετά προβλήματα με θαμπάδες και πολύ αράχνιασμα. Πρέπει και εσύ να σκεφτείς σοβαρά το williams ceramic coat κάποια στιγμή...
Τα μυγάκια θα τα βγάζεις πλέον πολύ εύκολα και δεν θα μένουν σημάδια. Απλά επειδή ο μπροστινός προφυλακτήρας σου είναι γενικά πυροβολημένος από πετραδάκια με τις ....υπερηχητικές ταχύτητες που αναπτύσει το ///Μ6, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να του κάνεις ένα φρεσκάρισμα. Η επανατοποθέτηση του Williams, έτσι αλλιώς στο συγκεκριμένο κομμάτι θα είναι δωρεάν από εμάς.
Μόλις το επιβεβαίωσα. Πολύ σωστά, κωδικός Α32.
ρε κώτσο τη δουλειά σου δε θα μπορούσα να την κάνω με τπτ.
απορώ πως κοιμάσαι τα βράδυα όταν μπαινοβγαίνουν ολα αυτά
τα εργαλεία στο μαγαζί σου ρε μαν.
εδώ για το ///Μ3άκι είχα χάσει τον ύπνο μου μια εβδομάδα όταν
το είχα πρωτοοδηγήσει.
sympether with chiefτης
Λοιπόν, ιδού ένα teaser....
Επειδή δε θέλω να κάνω highjack το thread με το ήδη πανέμορφο ///Μ6 του Γιώργου, θα ανοίξω καινούριο στη κατάλληλη θεματική ενότητα...
yannisv (16-04-10)