Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 51

Θέμα: E90 Profacelift η facelift

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το συγκεκριμένο αν είναι αυτό που έβλεπα Λουτράκι πέρυσι είναι πολύ ωραίο ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω στο μυαλό μου κάτι μεταχειρισμένα! Αν δε βολευτω με εκείνα τα καινουρια βγενουνε γύρω στα 1000¤
    Το χιλιάρικο στα καινούρια τι περιλαμβάνει;
    Ρώτησα σε επίσημο dealer και το πλήρες εξωτερικό M-pack (το οποιό σαν ολόκληρο kit βγαίνει αρκετά φθηνότερο,από το να πάρεις ξεχωριστά τα κομμάτια του kit) για το δικό μου Ε91 LCI (εμπρός-πίσω προφυλακτήρες,σιτες,προβολ είς ομίχλης,ποδιά μηχανής-το M-pack θέλει διαφορετική- πλαστικό diffuser και πλαινά μαρσπιέ) με βάψιμο και τοποθέτηση ξεπερνάει τα 2.000 ¤ (με πολύ καλή έκπτωση στα ανταλλακτικά και πολύ λογική-φιλική τιμή για τη φανοποιεία).
    Όσο για το space grey E90 LCI M-pack της αγγελίας,παλιότερα νομίζω ότι το ίδιο αυτοκίνητο το είχε ανεβάσει αγγελία ο ιδιώτης-ιδιοκτητης με φωτο στον Ισθμό της Κορίνθου.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ε91 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χιλιάρικο στα καινούρια τι περιλαμβάνει;
    Ρώτησα σε επίσημο dealer και το πλήρες εξωτερικό M-pack (το οποιό σαν ολόκληρο kit βγαίνει αρκετά φθηνότερο,από το να πάρεις ξεχωριστά τα κομμάτια του kit) για το δικό μου Ε91 LCI (εμπρός-πίσω προφυλακτήρες,σιτες,προβολ είς ομίχλης,ποδιά μηχανής-το M-pack θέλει διαφορετική- πλαστικό diffuser και πλαινά μαρσπιέ) με βάψιμο και τοποθέτηση ξεπερνάει τα 2.000 ¤ (με πολύ καλή έκπτωση στα ανταλλακτικά και πολύ λογική-φιλική τιμή για τη φανοποιεία).
    Όσο για το space grey E90 LCI M-pack της αγγελίας,παλιότερα νομίζω ότι το ίδιο αυτοκίνητο το είχε ανεβάσει αγγελία ο ιδιώτης-ιδιοκτητης με φωτο στον Ισθμό της Κορίνθου.
    Η τιμή που σου έγραψα ειναι χωρίς βαψίματα η πόδια δε χρειαζετε αλλαγή επειδή το εχω κανει σ ενός φίλου μου το ε90 εάν εχεις διγμα μια M-pack θα δεις οτι η δικιά σου θέλει λίγο κόψιμο και βιδωνετε ένα πρόσθετο πλαστικό.

4. The Following User Says Thank You to Kostase46 For This Useful Post:

Ε91 (27-10-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν βάλεις μτχ νομίζω θα τα βολεψεις....Σε ποια περιοχή είσαι θέλεις να ψάξω;;

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν βάλεις μτχ νομίζω θα τα βολεψεις....Σε ποια περιοχή είσαι θέλεις να ψάξω;;
    Είμαι Θεσσαλονίκη σ'ευχαριστω πολυ αλλά εχω κάποιον που θα μ' εξυπηρετήσει.

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω το αμαξι δεν θα το μαιμουδευα.
    Εχεις προφλ, διατηρησε το ετσι.
    Στην τελικη η μονη σοβαρη διαφορα του φλ απ'το προφλ ειναι το πισω μερος και κυροως τα φωτα. Ε εκει βαλε τα blackline που ειναι και πολυ ομορφα και το αμαξι θα δειξει ποπυ καλυτερο.
    Το καπο με τα νευρα προσωπικα δε μου λεει τιποτα και οι καθρεφτες του φλ ειναι πολυ πιο χοντροκομμενοι απ'του προφλ.

Αλλα ο βασικος λογος ειναι οτι εχεις ενα καλο αυτοκινητο και ειναι κριμα να το μαιμουδεψεις.
    Χωρια οτι μετα η οποια μεταπωληση παει περιπατο.
    Βαλε blackline και μια πολυ διακριτικη αεροτομη πισω (δες στο γκαραζ μου αν θες) και εχεις ενα πολυ πιο ομορφο πισω μερος χωρις τρελα λεφτα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

8. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

nikos valvetronic (28-10-13), ntinos (22-11-13), Ptboul (19-11-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω το αμαξι δεν θα το μαιμουδευα.
    Εχεις προφλ, διατηρησε το ετσι.
    Στην τελικη η μονη σοβαρη διαφορα του φλ απ'το προφλ ειναι το πισω μερος και κυροως τα φωτα. Ε εκει βαλε τα blackline που ειναι και πολυ ομορφα και το αμαξι θα δειξει ποπυ καλυτερο.
    Το καπο με τα νευρα προσωπικα δε μου λεει τιποτα και οι καθρεφτες του φλ ειναι πολυ πιο χοντροκομμενοι απ'του προφλ.

Αλλα ο βασικος λογος ειναι οτι εχεις ενα καλο αυτοκινητο και ειναι κριμα να το μαιμουδεψεις.
    Χωρια οτι μετα η οποια μεταπωληση παει περιπατο.
    Βαλε blackline και μια πολυ διακριτικη αεροτομη πισω (δες στο γκαραζ μου αν θες) και εχεις ενα πολυ πιο ομορφο πισω μερος χωρις τρελα λεφτα.
    Προσωπικα τα blackline δε μ' αρεσουνε καθολου! Οι καθρευτες μπορω να σε πω οτι μ αρεσουνε ποιο πολυ οι δικοι μου αλλα αν παω να το κανω ολο facelift θ'αλλαχτουνε τα παντα. Η μουρη απ' το καινουριο ειναι πολυ ποιο ωαια κι οχι μονο ο κολος!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτη ειναι η ζημια που επαθα:

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το αμαξι ξυλωθηκε ηρθαν και τα πραγματα απο το facelift κι απο βδομαδα θα εχω καινουριες φωτο.

12. The Following 4 Users Say Thank You to Kostase46 For This Useful Post:

aristent (21-11-13), mark e92 (22-11-13), Ptboul (22-11-13), Vasilis M3 (21-11-13)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

οτι και να κανεις παλι μικρος θα εισαι
    0χαχ00αχ0αχ0αχ0χα00χαχ0

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα