Το συγκεκριμένο αν είναι αυτό που έβλεπα Λουτράκι πέρυσι είναι πολύ ωραίο ...![]()
Το συγκεκριμένο αν είναι αυτό που έβλεπα Λουτράκι πέρυσι είναι πολύ ωραίο ...![]()
Το χιλιάρικο στα καινούρια τι περιλαμβάνει;
Ρώτησα σε επίσημο dealer και το πλήρες εξωτερικό M-pack (το οποιό σαν ολόκληρο kit βγαίνει αρκετά φθηνότερο,από το να πάρεις ξεχωριστά τα κομμάτια του kit) για το δικό μου Ε91 LCI (εμπρός-πίσω προφυλακτήρες,σιτες,προβολ είς ομίχλης,ποδιά μηχανής-το M-pack θέλει διαφορετική- πλαστικό diffuser και πλαινά μαρσπιέ) με βάψιμο και τοποθέτηση ξεπερνάει τα 2.000 ¤ (με πολύ καλή έκπτωση στα ανταλλακτικά και πολύ λογική-φιλική τιμή για τη φανοποιεία).
Όσο για το space grey E90 LCI M-pack της αγγελίας,παλιότερα νομίζω ότι το ίδιο αυτοκίνητο το είχε ανεβάσει αγγελία ο ιδιώτης-ιδιοκτητης με φωτο στον Ισθμό της Κορίνθου.
Ε91 (27-10-13)
Αν βάλεις μτχ νομίζω θα τα βολεψεις....Σε ποια περιοχή είσαι θέλεις να ψάξω;;
Εγω το αμαξι δεν θα το μαιμουδευα.
Εχεις προφλ, διατηρησε το ετσι.
Στην τελικη η μονη σοβαρη διαφορα του φλ απ'το προφλ ειναι το πισω μερος και κυροως τα φωτα. Ε εκει βαλε τα blackline που ειναι και πολυ ομορφα και το αμαξι θα δειξει ποπυ καλυτερο.
Το καπο με τα νευρα προσωπικα δε μου λεει τιποτα και οι καθρεφτες του φλ ειναι πολυ πιο χοντροκομμενοι απ'του προφλ.
Αλλα ο βασικος λογος ειναι οτι εχεις ενα καλο αυτοκινητο και ειναι κριμα να το μαιμουδεψεις.
Χωρια οτι μετα η οποια μεταπωληση παει περιπατο.
Βαλε blackline και μια πολυ διακριτικη αεροτομη πισω (δες στο γκαραζ μου αν θες) και εχεις ενα πολυ πιο ομορφο πισω μερος χωρις τρελα λεφτα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
nikos valvetronic (28-10-13), ntinos (22-11-13), Ptboul (19-11-13)
Αυτη ειναι η ζημια που επαθα:
![]()
Το αμαξι ξυλωθηκε ηρθαν και τα πραγματα απο το facelift κι απο βδομαδα θα εχω καινουριες φωτο.
aristent (21-11-13), mark e92 (22-11-13), Ptboul (22-11-13), Vasilis M3 (21-11-13)
οτι και να κανεις παλι μικρος θα εισαι
0χαχ00αχ0αχ0αχ0χα00χαχ0