steliosm46 (21-11-13), turbodog (21-11-13)
O Αιμίλιος δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Μόνο ένα πολύ καλό σέρβις ώστε το αμάξι να είναι τέλεια συντηρημένο σε όλα του (και όχι μόνο στα βασικά...) και είναι κομπλέ. Μοναδικό μπάξιμο που είναι πολύ must είναι οι ζάντες csl / cs μιας και το αμάξι χαντακώνεται εμφανισιακά με τα 18άρια. Σε επιδόσεις οι 19άρες δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο μιας και οι 19άρες CS είναι ελάχιστα ελαφρύτερες από τις 18άρες.
Όσον αφορά τα τελικά, εγώ είχα βάλει την eisenmann για λόγους εμφάνισης / ήχου αν και η δυναμομέτρηση έδειξε πως πρέπει να δίνει κάτι λίγο πάνω από τις 7600rpm...φυσικά η διαφορά αυτή είναι πολύ δύσκολα αισθητή στο δρόμο.
Αιμίλιε κοίτα να χαρείς το όμορφο αμάξι σου και τα μπαξίματα όταν το συνηθίσεις και θες το κάτι παραπάνω....μην ακούς τις σειρήνες![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
nik200 (21-11-13)
Αιμιλιε οσο αφορα καποια αναλωσιμα απο τα παρακατω που αλλαζονται και προληπτικα στα Μ3 εαν χρειαστεις εχω τα παρακατω.
Μαφ καινουργιο γνησιο.
Ποτενσιομετρα
Ελατηρια ΟΕΜ
Περα απ την τυπικη συντηρηση λαδια-φιλτρα κλπ ειναι και αυτα ενα μερος της συντηρησης.
επιπλεον κανε και το έλεγχο 76 σημείων που εχει ο σφακιανακης ... το εκανα και εγω προσφτα πριν απο μερικεσ εβδομαδες .... ειναι πολυ χρησιμο για να δεις τα παντα και αν χρειαζεται κατι επιπλεον το αμαξι!!!![]()
![]()
Καλοτάξιδο το Μ3 σου Αιμίλιε!
Μετά απο 456+ ποστς στο thread σου απαιτείται Παρουσίαση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!
ΥΣ Είχα χρόόόόόνια δω Μ3 με ΟΕΜ 18'' και μπορώ να πώ ότι μου αρέσει περισσότερο απο 19" evo,csl etc
Προτείνω να σκεφτείς να τις κρατήσεις!!!!
aimiliosbmw (21-11-13), giannis_compact (21-11-13)
Εχετε δικιο για τη παρουσιαση...αλλα ρε παιδια ουτε βολτα δεν εχω προλαβει να κάνω.Ασε που στη δουλεια μ εχει παρει μπαλα για το μωρο μου.Σε δυο μερες τι να πρωτοπρολαβω να κανω...βολτα,service,ασφαλειες κλπ.Για την ωρα μονο απ εξω εχω κανει καμποσα τσιγαρα χαζευοντας...
Τις ζαντες θα τις κρατησω σίγουρα για οποιαδηποτε χρηση...δε νομιζω οτι εχουν και αγοραστικο ενδιαφερον.
Ελπιζω σημερα να το παρω απ το συνεργειο...δε κρατιεμαι![]()
πολλά λεφτά για το τπτ αιμίλιε. χώρια το ότι δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ σι ες ελ.
καλύτερα να αφαιρέσεις βάρος με εξατμίσεις, κάνα κάθισμα, ζάντες σι ες ελ που λές ότι θέλεις να πάρεις.
μπορεί να πηγαίνει και καλύτερα μη σου πω απο το να βάλεις μια εισαγωγή.
sympether with chiefτης