Σελίδα 46 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 364445464748 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 451 έως 460 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τυπε μονο Tsakiris συνιστω. Τα χω δοκιμασμενα σε ταινια μεγαλου μηκους που περιγραφει την επιδραση των καιρικων αλλαγων στην ζωη του αφρικανικου μυρμηγκοφαγου και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπα
    τυπε παντως αυτο με το αβανς που κανουν οι ελληνες βελτιωτες πιανει τοπο εμενα μου τοχανε σηκωσει στις 6000 στροφες και τετρακοσαρισε στα ραουλα της λυπης
    αντε γεια...

2. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

steliosm46 (21-11-13), turbodog (21-11-13)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

O Αιμίλιος δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Μόνο ένα πολύ καλό σέρβις ώστε το αμάξι να είναι τέλεια συντηρημένο σε όλα του (και όχι μόνο στα βασικά...) και είναι κομπλέ. Μοναδικό μπάξιμο που είναι πολύ must είναι οι ζάντες csl / cs μιας και το αμάξι χαντακώνεται εμφανισιακά με τα 18άρια. Σε επιδόσεις οι 19άρες δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο μιας και οι 19άρες CS είναι ελάχιστα ελαφρύτερες από τις 18άρες.

Όσον αφορά τα τελικά, εγώ είχα βάλει την eisenmann για λόγους εμφάνισης / ήχου αν και η δυναμομέτρηση έδειξε πως πρέπει να δίνει κάτι λίγο πάνω από τις 7600rpm...φυσικά η διαφορά αυτή είναι πολύ δύσκολα αισθητή στο δρόμο.

Αιμίλιε κοίτα να χαρείς το όμορφο αμάξι σου και τα μπαξίματα όταν το συνηθίσεις και θες το κάτι παραπάνω....μην ακούς τις σειρήνες
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

4. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

nik200 (21-11-13)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αιμιλιε οσο αφορα καποια αναλωσιμα απο τα παρακατω που αλλαζονται και προληπτικα στα Μ3 εαν χρειαστεις εχω τα παρακατω.

Μαφ καινουργιο γνησιο.
    Ποτενσιομετρα
    Ελατηρια ΟΕΜ

Περα απ την τυπικη συντηρηση λαδια-φιλτρα κλπ ειναι και αυτα ενα μερος της συντηρησης.

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Αιμίλιος δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Μόνο ένα πολύ καλό σέρβις ώστε το αμάξι να είναι τέλεια συντηρημένο σε όλα του (και όχι μόνο στα βασικά...) και είναι κομπλέ. Μοναδικό μπάξιμο που είναι πολύ must είναι οι ζάντες csl / cs μιας και το αμάξι χαντακώνεται εμφανισιακά με τα 18άρια. Σε επιδόσεις οι 19άρες δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο μιας και οι 19άρες CS είναι ελάχιστα ελαφρύτερες από τις 18άρες.

Όσον αφορά τα τελικά, εγώ είχα βάλει την eisenmann για λόγους εμφάνισης / ήχου αν και η δυναμομέτρηση έδειξε πως πρέπει να δίνει κάτι λίγο πάνω από τις 7600rpm...φυσικά η διαφορά αυτή είναι πολύ δύσκολα αισθητή στο δρόμο.

Αιμίλιε κοίτα να χαρείς το όμορφο αμάξι σου και τα μπαξίματα όταν το συνηθίσεις και θες το κάτι παραπάνω....μην ακούς τις σειρήνες
    + 1000000 μην βιαστεις να κανεις κατι παραπανω περα απο ενα πολυ καλο service!! το σημαντικοτερο απο ολα ειναι το αμαξι να ειναι τελεια συντηρημενο για να εχει και τις αναλογες επιδοσεις!!

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

επιπλεον κανε και το έλεγχο 76 σημείων που εχει ο σφακιανακης ... το εκανα και εγω προσφτα πριν απο μερικεσ εβδομαδες .... ειναι πολυ χρησιμο για να δεις τα παντα και αν χρειαζεται κατι επιπλεον το αμαξι!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλοτάξιδο το Μ3 σου Αιμίλιε!

Μετά απο 456+ ποστς στο thread σου απαιτείται Παρουσίαση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!

ΥΣ Είχα χρόόόόόνια δω Μ3 με ΟΕΜ 18'' και μπορώ να πώ ότι μου αρέσει περισσότερο απο 19" evo,csl etc
    Προτείνω να σκεφτείς να τις κρατήσεις!!!!

9. The Following 2 Users Say Thank You to 320d For This Useful Post:

aimiliosbmw (21-11-13), giannis_compact (21-11-13)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι 18άρες το βοηθούν στο καλύτερο στρίψιμο και επιδόσεις...

Αλλά μακράν ομορφότερες ζάντες είναι του CSL!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 320d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοτάξιδο το Μ3 σου Αιμίλιε!

Μετά απο 456+ ποστς στο thread σου απαιτείται Παρουσίαση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!

ΥΣ Είχα χρόόόόόνια δω Μ3 με ΟΕΜ 18'' και μπορώ να πώ ότι μου αρέσει περισσότερο απο 19" evo,csl etc
    Προτείνω να σκεφτείς να τις κρατήσεις!!!!
    Εχετε δικιο για τη παρουσιαση...αλλα ρε παιδια ουτε βολτα δεν εχω προλαβει να κάνω.Ασε που στη δουλεια μ εχει παρει μπαλα για το μωρο μου.Σε δυο μερες τι να πρωτοπρολαβω να κανω...βολτα,service,ασφαλειες κλπ.Για την ωρα μονο απ εξω εχω κανει καμποσα τσιγαρα χαζευοντας...
    Τις ζαντες θα τις κρατησω σίγουρα για οποιαδηποτε χρηση...δε νομιζω οτι εχουν και αγοραστικο ενδιαφερον.
    Ελπιζω σημερα να το παρω απ το συνεργειο...δε κρατιεμαι

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αιμίλιε τσίμπα την εισαγωγή του Σωκράτη που είναι γνήσια CSL και όλα τα άλλα με τον καιρό
    Για την ωρα το βλεπω λιγο υπερβολικο αν και μονο αυτο δε φτανει απο οσο εχω διαβασει.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολλά λεφτά για το τπτ αιμίλιε. χώρια το ότι δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ σι ες ελ.

καλύτερα να αφαιρέσεις βάρος με εξατμίσεις, κάνα κάθισμα, ζάντες σι ες ελ που λές ότι θέλεις να πάρεις.

μπορεί να πηγαίνει και καλύτερα μη σου πω απο το να βάλεις μια εισαγωγή.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 46 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 364445464748 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP