Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: Ξεχασμένα όνειρα.Και ο θρίαμβος της αγάπης!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νομίζεις φίλε μου... Αυτά τα παρατημένα που βλέπεις είναι σχεδόν όλα αμαρτωλές ιστορίες και αν βρεις κάποιον που το δίνει θα σου ζητάει την Άρτα και τα Γιάννενα. Για να καταλάβεις θα σου πω 2 παραδειγματα:
    1) 2002 πριν χρόνια φούλ σάπιο και χρέπι, το αντάλλαξε με Ε46 τελικά αυτός που το πούλαγε (τιμή που μου ζήτησε 7.000! -δεν υπήρχε να του δώσω πάνω απο 1500)
    2) mini moke μιλάω με τον ιδιοκτήτη και του λέω είναι κρίμα να το φάει η πρέσα αφού ο δήμος σου έχει κολλήσει ηδη χαρτί ότι θα το πάρει. Ξέρεις τι έλαβα ως απάντηση? "Δεν το πουλάω, ας έρθει να το πάρει ο δήμος" Έτσι και έγινε τελικά...

Οπότε μην μπαίνεις άδικα στον κόπο και συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά έχω τρομερή εμπειρία στο θέμα και γι'αυτό το λέω και σε εσένα και το γράφω δημόσια, 99.999% δυο είναι τα σενάρια που θα παίξουν τελικά:
    1) Αμαρτωλή ιστορία (πολλοί ιδιοκτήτες, εταιρίες φαντάσματα που έχουν βαρέσει κανόνια κτλπ)
    2) Θα ζητάνε την Άρτα και τα Γιάννενα για να πιάσουν θύμα (ακριβώς όπως στην ιστορία του άρθρου και σε άπειρες δικές μου παρόμοιες ιστορίες π.χ το 2002 κ.α)

Κρίμα πραγματικά γιατί ωραία αυτοκίνητα τα τρώει τελικά η πρέσα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 19-11-13 στις 23:46

2. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Ptboul (20-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP