Ολα γίνονται, διαλέγεις κ παίρνεις:
Ο τρόπος που περιέγραψες
Και η καλωδιωση με το ρελέ
![]()
Βλεπω ειναι ηδη διατυπωμενο και αυτο!
Εγω το σκεφτηκα στα πλασια που εβγαινε ακριβα το αλλο αλλα 3-4 ευρω εχει ο ρελες και τα αλλα ειναι ψιλα!
Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν 40A/12V ρελε το harness που μου εδειξες απο ebay ειχε 80A/12V και αλλοι βαζουν 50 εγω να παρω ενα 40αρι ?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
SOS
Λοιπον ηρθαν ολα προχτες και τα ανγελ και τα ξενον και επιασα σημερα και τα εβαλα!
Τa angel τελεια τα xenon ομως οχι:
Οταν ο κινητηρας ειναι σβηστος και το κλειδι στη θεση 2 με τον εγκεφαλο δηλαδη σε λειτουργια τα ξενον σουλευουν αψογα χωρις σφαλματα κλπ κλπ!
Οταν παρει μπρος το μοτερ μετα απο 30 δευτερα αρχιζουν τρεμοπαιζουν σβηνει το αριστερο βγαζει σφαλμα για αυτο ενω το δεξι τρεμοπαιζει σε χαμηλη ταση!
Τι γινεται ρε παιδια?
Το κιτ ειναι αυτο: https://www.ebay.com/itm/19092627816...84.m1497.l2649