Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 133

Θέμα: Ανοιγμα φαναριων σε E46 sedan f/l

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατανοητο.....αρα η χρηση ρελε μονοδρομος!
    Ηλια τελικα δεν παραγγελνω απ εξω γτ θα αργησει και θα πεσει μεσα στις γιορτες με κλειστα ταχυδρομια κλπ κλπ! Ρωτησα και μου βγαινει κανα 2ευρω παραπανω για να το φτιαξω εγω. Οποτε με την πρωτη ευκαιρια τα παιρνω τα υλικα ωστε να ειναι ετοιμο οταν με το καλο ερθουν τα angel απο τον κινεζο!

edit: Επειδη εχω διαβασει πολλες τιμες για τον ρελε τι να παρω εγω 40-80-70 αμπ?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω κατι τωρα που μου ρθε στο μυαλο ως πατεντιαρης!?

Λοιπον ενα απλουστερο wiring harness θα μπορουσε να υλοποιηθει με την χρηση δυο απλων διοδων και εξηγω!
    Οι διοδοι επιτρεπουν στο ρευμα να "πηγαινει" μονο προς τα μια φορα. Οποτε αν τα φωτα θεσης ή η DME ( η οπου ο καθενας εχει κ@υλες να παρει ρευμα) δψσει ρευμα στα angel eyes αλλα το ρευμα δεν θα μπορει να φυγει πισω ωστε να αναψει χωρις τη θεληση μας το φωτακι της πλαφονιερας του footwell.
    Ομοιως και αν το footwell δωσει ρευμα στα angel αυτο δεν θα παει στην αλλη πηγη ρευματος με κακα αποτελεσματα!
    Μεχρι εδω καλα.....αν δινουν βεβαια και οι δυο ρευμα οποιος δινει το μεγαλυτερο σε Volt θα τροφοδητησει τα angel.
    Αυτο μπορει να γινει με τη χρηση 2 διοδων 1Ν4004 ενδεικτικα!
    Βεβαια μετα την διοδο και πριν παρουμε ρευμα κοτσαρουμε και απο μια ασφαλεια για να ειμαστε καλυμενοι!

Σαν σκεπτικο φαινεται να λειτουργει.......
    Εγω βεβαια θα ακολουθησω την πεπατημενη και τεσταρισμενη λυση του ρελε απλα κουβεντα να γινεται βρε παιδι μου!
    Τι λετε ?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω κατι τωρα που μου ρθε στο μυαλο ως πατεντιαρης!?

Λοιπον ενα απλουστερο wiring harness θα μπορουσε να υλοποιηθει με την χρηση δυο απλων διοδων και εξηγω!
    Ολα γίνονται, διαλέγεις κ παίρνεις:
    Ο τρόπος που περιέγραψες

Και η καλωδιωση με το ρελέ

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βλεπω ειναι ηδη διατυπωμενο και αυτο!
    Εγω το σκεφτηκα στα πλασια που εβγαινε ακριβα το αλλο αλλα 3-4 ευρω εχει ο ρελες και τα αλλα ειναι ψιλα!
    Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν 40A/12V ρελε το harness που μου εδειξες απο ebay ειχε 80A/12V και αλλοι βαζουν 50 εγω να παρω ενα 40αρι ?

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον ψωνισα ρελεδες και λοιπα και σχεδον το εφτιαξα!
    Κινηθηκα με βαση αυτο το σχεδιαγραμμα

αυτο ως δευτερη παροχη εχει την ECU εγω ομως θελω να παρω απο τα φωτα θεσης .......να παρω ρευμα απο ενα πο τα φωτα θεσης ή και απο τα 2?

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ετοιμη η καλωδιωση......
    Τωρα παμε για τοποθετηση στο αμαξι ωστε ολα τα καλωδια να κοπουν στην διασταση που πρεπει και να περαστουν θερμοσσυστελομενο για προστασια και ομορφια και επειτα αναμενουμε τα αγγελικα ματια απο τον κινεζο!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

SOS
    Λοιπον ηρθαν ολα προχτες και τα ανγελ και τα ξενον και επιασα σημερα και τα εβαλα!
    Τa angel τελεια τα xenon ομως οχι:
    Οταν ο κινητηρας ειναι σβηστος και το κλειδι στη θεση 2 με τον εγκεφαλο δηλαδη σε λειτουργια τα ξενον σουλευουν αψογα χωρις σφαλματα κλπ κλπ!
    Οταν παρει μπρος το μοτερ μετα απο 30 δευτερα αρχιζουν τρεμοπαιζουν σβηνει το αριστερο βγαζει σφαλμα για αυτο ενω το δεξι τρεμοπαιζει σε χαμηλη ταση!
    Τι γινεται ρε παιδια?
    Το κιτ ειναι αυτο: https://www.ebay.com/itm/19092627816...84.m1497.l2649

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP