Επειδη δε μου καθεται καλα......γτ να μην παρω κατευθειαν ρευμα απο τα σποτ των ποδιων ?
Επειδη δε μου καθεται καλα......γτ να μην παρω κατευθειαν ρευμα απο τα σποτ των ποδιων ?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Dermatis (19-11-13)
Γιατί δεν παίρνεις από τον αναπτήρα;
Dermatis (19-11-13)
Dermatis (19-11-13)
Dermatis (19-11-13)
Κατανοητο.....αρα η χρηση ρελε μονοδρομος!
Ηλια τελικα δεν παραγγελνω απ εξω γτ θα αργησει και θα πεσει μεσα στις γιορτες με κλειστα ταχυδρομια κλπ κλπ! Ρωτησα και μου βγαινει κανα 2ευρω παραπανω για να το φτιαξω εγω. Οποτε με την πρωτη ευκαιρια τα παιρνω τα υλικα ωστε να ειναι ετοιμο οταν με το καλο ερθουν τα angel απο τον κινεζο!
edit: Επειδη εχω διαβασει πολλες τιμες για τον ρελε τι να παρω εγω 40-80-70 αμπ?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Κατανοητο.....αρα η χρηση ρελε μονοδρομος!
Ηλια τελικα δεν παραγγελνω απ εξω γτ θα αργησει και θα πεσει μεσα στις γιορτες με κλειστα ταχυδρομια κλπ κλπ! Ρωτησα και μου βγαινει κανα 2ευρω παραπανω για να το φτιαξω εγω. Οποτε με την πρωτη ευκαιρια τα παιρνω τα υλικα ωστε να ειναι ετοιμο οταν με το καλο ερθουν τα angel απο τον κινεζο!
edit: Επειδη εχω διαβασει πολλες τιμες για τον ρελε τι να παρω εγω 40-80-70 αμπ?
Να πω κατι τωρα που μου ρθε στο μυαλο ως πατεντιαρης!?
Λοιπον ενα απλουστερο wiring harness θα μπορουσε να υλοποιηθει με την χρηση δυο απλων διοδων και εξηγω!
Οι διοδοι επιτρεπουν στο ρευμα να "πηγαινει" μονο προς τα μια φορα. Οποτε αν τα φωτα θεσης ή η DME ( η οπου ο καθενας εχει κ@υλες να παρει ρευμα) δψσει ρευμα στα angel eyes αλλα το ρευμα δεν θα μπορει να φυγει πισω ωστε να αναψει χωρις τη θεληση μας το φωτακι της πλαφονιερας του footwell.
Ομοιως και αν το footwell δωσει ρευμα στα angel αυτο δεν θα παει στην αλλη πηγη ρευματος με κακα αποτελεσματα!
Μεχρι εδω καλα.....αν δινουν βεβαια και οι δυο ρευμα οποιος δινει το μεγαλυτερο σε Volt θα τροφοδητησει τα angel.
Αυτο μπορει να γινει με τη χρηση 2 διοδων 1Ν4004 ενδεικτικα!
Βεβαια μετα την διοδο και πριν παρουμε ρευμα κοτσαρουμε και απο μια ασφαλεια για να ειμαστε καλυμενοι!
Σαν σκεπτικο φαινεται να λειτουργει.......
Εγω βεβαια θα ακολουθησω την πεπατημενη και τεσταρισμενη λυση του ρελε απλα κουβεντα να γινεται βρε παιδι μου!
Τι λετε ?