Πες μας τι φορουσε πριν το αμαξι σου . Βασικα αν δεν εχει γινει πατεντια παλιοτερα δεν θα χρειαστεις τιποτα περα απο την φισα που αναφερθηκε παραπανω!
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Πες μας τι φορουσε πριν το αμαξι σου . Βασικα αν δεν εχει γινει πατεντια παλιοτερα δεν θα χρειαστεις τιποτα περα απο την φισα που αναφερθηκε παραπανω!
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Από οτι μπορεσα να βρώ,
και άν καταλαβάινω καλά απο το σχέδιο
πρέπει να έχεις κάποια απο τις τρείς παρακάτω φύσσες,
οι δύο πάνω είναι για oem ενισχυτή, και η κάτω η κλασσική
του ραδιοφώνου.
Εσύ έχεις την φύσσα του ραδιοφώνου ή όχι?
Η πηγή που είχες πρίν ήταν ΟΕΜ ή όχι?
Αν όχι, κοίτα μήπως υπάρχει αντάπτορας ποιο πίσω όπως σου έιπαν κ πρίν, διαφορετικά μάλλον έχουν σφάξει την oem φύσσα....
![]()
BILL007 (17-11-13)
BILL007 (17-11-13)
Για την νεα την έχω την συνδεσμολογία, για την παλιά δεν μπορώ να βρω κάτι στο web, παρα είναι παλιά μάλλον :P.... πειράζοντας τα καλώδια με συνδεδεμένη την παλιά πηγή, βρήκα τα καλώδια των ηχείων, αλλά για τροφοδοσία βρήκα 2 ζευγάρια καλωδίων, τα οποία ήταν και τα 2 συνδεδεμένα. εκτός από αυτά, υπάρχουν άλλα 2 κόκκινα καλώδια, και ένα λευκό, τα οποία δεν ξέρω τι κάνουν... έχει και άλλα που δεν ήταν συνδεδεμένα καν, αλλά προς το παρών προσπαθώ να βγάλω άκρη με αυτά που δούλευε.
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον και τις άμεσες απαντήσεις!
Η oem φύσα έχει 17 καλώδια αν θυμάμαι καλά,
και την συνδεσμολογια της στην έβαλα ποιο πάνω,
γράψε μας τι μάρκα είναι η πηγή που φοράει τώρα το αυτοκίνητο
προκειμένου να αντιπαραβάλουμε τα καλώδια.
Αν πάς ψάχνωντας μπορεί να κάψεις τπτ, εκτός και αν το κατέχεις...
και δέν στο λέω με κακία, και εγώ απο απροσεξία είχα κάψει πηγή
επειδή ακούμπησε το καλώδιο ρευματος της κεράιας στο σασί
της και δέν είχα δεί οτι ηταν φθαρμένο...
BILL007 (18-11-13)