Πουλα τες οπως εισαι και την επομενη φορα ρωτα πριν αγορασεις. Μη βαλεις τορνο στη ζαντα.
Πουλα τες οπως εισαι και την επομενη φορα ρωτα πριν αγορασεις. Μη βαλεις τορνο στη ζαντα.
Fender roll ..βαλε πιο στενα ελαστικα και μετα βλεπεις..
μια φωτο ισως βοηθουσε καλυτερα + οτι αναφερουν τα παιδια περι ελαστικων για αρχη.το ενδεχομενο να τορνιρεις τα κεντρα απο μεσα ετσι ωστε να τις φερεις πιο μεσα το σκεφτεσαι?(παντα υπαρχει ενα οριο φαγωματος αρκει να μη το ξεπερασεις μονο κ μονο για να τις βαλεις)
Λοιπον φιλε αν θες να περπατας στον δρομο και να εχεις το κεφαλι σου καθαρο πρεπει να βαλεις ζαντες με το σωστο offset . . .
Σε καταλαβαινω οτι πληρωσες τις ζαντες ακριβα και θες να τις βαλεις αλλα εχεις σοβαρο
θεμα με το λαθος Offset . . .
Αντε και θα μπουνε αντε και δεν θα βρισκουν η διαφορα που θα εχει απο αξονα σε αξονα
βαση λανθασμενου Offset στον δρομο θα σου βgαλει διαφορα προβληματα !!!
Το να κοψεις μια ζαντα για λιγο πχ μισο χιλιοστο δεν εχει θεμα εδω μιλαμε για μεγαλη διαφορα !!!
Γνωμη μου ; ; ;
Τις πουλας και ψαχνεις ιδιες ζαντες με το σωστο offset !!!
aristent (16-11-13), BILL007 (16-11-13), gant (16-11-13), Konstantinos E60 (16-11-13), Leonidas_E39 (16-11-13), stefm5 (16-11-13), ziaba (18-11-13)
ziaba (18-11-13)
προσωπικα ειμαι κατα του τορναρισματος εδω δεν μηλαμε για μισο-ενα χιλιοστο, θελει τουλαχιστον 15
σε 8,5αρα ζαντα ποσο ποιο στενο λαστιχο να βαλει? 215? θα χτυπαει σε πεζοδρομιο τα στεφανια σε ΚΑΘΕ παρκαρισμα + το κοπανιμα απο το χαμηλο προφιλ
πουλα τις ζαντες τωρα που ουτε χτυπηματα εχουν , ουτε τιποτα
και τα λεφτα που θα εδινες για ανοιγμα φτερων-τορναρισμα κτλ
βαλτα και παρε τις ιδιες με σωστο οφσετ, εγινε το λαθος τωρα , παει
ουτε το αμαξι να χαλασεις με ανοιγμα φτερων, ουτε τις ζαντες με στενα λαστιχα και να τις κοπανας σε πεζοδρομια κτλ, και να κοπαναει το αυτοκινητο απο χαμηλο και "στρετσαρισμενο" προφιλ ελαστικου στην ζαντα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 16-11-13 στις 21:40
εδώ 8αρα με 225 υποφέρει δε μιλάμε για 8,5 + οι διαστάσεις των ελαστικών του είναι τελείως λάθος, τεσπα όπως πολύ σωστα είπαν πιο πάνω σ το ξαναλέω και γω (και δε σου τα λέω έτσι αλλά γιατί τα έπαθα και εμαθα) αν δεν έχεις ορέξη να πληρώνεις
ζημιές βρες άλλες ζαντες σωστές για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο
οι ζαντες ειναι 8αρες τελικα, λαθος δικο μου
8.5 δεν βγαινουν bbs rc 090 me offset 20.
εκανα μια ερευνα στο ebay δεν υπαρχει τιποτα σε οφφσετ ε36 και αν υπαρχει ειναι μια στις 100, και πανακριβες, οι ζαντες μου στην κατασταση που ειναι τωρα κοστολογουνται στα 1000-1500 ευρω, τις εχω σε αγγελια για 800 συζητισιμα οποιος ενδιαφερεται κανουν και σε ε36 και σε 5αρια, απλα για να τις βαλω πρεπει να κανω θυσιες, το αμαξι ειναι 6 ποντους κατω , πρεπει να το σηκωσω, να ρολαρω φτερα και παλι δεν μπορω να βαζω ατομα πολλα μεσα, σκεφτηκα να φαω λιγο απο μεσα αλλα δεν θελω να τις "χαλασω" τις ζαντες, επισεις επειδη το αμαξι θα παει πολλα αλογα στο αμεσο μελλον, θα χρειαστω λαστιχα φαρδια, με τις ζαντες αυτες και μαμα ρολαρισμενα φτερα μπορω να βαλω μαξ μεχρι 215 για να μην εχω τριψιμο, και παλι τα καλοκαιρια που παω στο εξωχικο δεν θα πηγαινει πουθενα,
από ebay ζαντες??? εκτός αν θες τις συγκεκριμενες τότε πάω πάσο