Σιφουνε ειστε ρε.
Μεχρι να γραψω απο το ιφον με προλαβατε.
Σιφουνε ειστε ρε.
Μεχρι να γραψω απο το ιφον με προλαβατε.
BILL007 (12-09-11)
Ετυχε και σε μενα το ιδιο.Εφταιγε η εσωτερικη επενδυση της πορτας του συνοδηγου.Με λιγη κολλα (τσιχλα) εφτιαξε.Ελπιζω να ειναι και σε σενα το ιδιο και να μην ταλαιπωρηθεις.
o_sakis (12-09-11)
Σίγουρα ξεκόλλησε ή κόπηκε η μονωτική πολυουρεθάνη της πόρτας μετά την εργασία που έκανες!!! Αντικατάσταση πολυουρεθάνης αν είναι κομένη(35 ευρώ) και τοποθέτηση με την original κόλλα της BMW(11 ευρώ το μέτρο),η οποία αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες!!!
Εργατικά ελάχιστα και ξενοιάζεις!!!Είμαι παθών και μαθών μετά απο αντικατασταση τζαμιού πόρτας συνοδηγού,που μου το έσπασαν για να μου κλέψουν το ράδιοcd!!!
Φιλε μου νομιζω οτι ειναι η μεμβρανη που ειναι μεσα απο την ταπετσαρια της πορτας εμενα απο εκει μου εβαλε και πισω αλλα και στην θεση του συνοδηγου καλα ειναι να το κοιταξεις τωρα που δεν βρεχει με ενα λαστιχο ρηξε νερο στο τζαμι της πορτα και μετα κοιτα αν περασε
φιλε καλησπερα το νερο μπαινει απο τις πορτες σου.Αν βγαλεις τις ταπετσαριες απο κατω εχει ενα υλικο σαν αφρολεξ.....το οποιο και ξεκολησε.....ετσι την επαθα και εγω
BILL007 (28-10-13)
BILL007 (28-10-13)
Πρόβλημα:
Είχαμε αλλάξει το γρύλλο του οδηγού.Για κάποιο λόγο αυτή τη στιγμή έχει βάλει νερά στη πίσω από τον οδηγό θέση.Η μεμβράνη που λέτε ότι ίσως ξεκολλάει είναι αυτή η γκρί https://www.youtube.com/watch?v=x9Q2tfHqcdI (3:20) ?
Με τί υλικό μπορώ να αντικαταστήσω τη τσίχλα που είχε η πόρτα??
ΥΓ:Ηλία ετοίμαζε τρυπάνι
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
BILL007 (15-11-13)
ναι αυτη ειναι και συνηθως ξεκολαει απο την κατω μερια..... αν θες εναν γρηγορο τροπο να το φτιαξεις βρες το σημειο που ειναι ξεκολημενο και εκει βαλε κολλα σιλικονη.... εχει κατι πολυ δυνατες και αντεχουν σε ολες τις συνθηκες σε ενα απογευματακι εισαι ετοιμος...
Lambros46 (15-11-13)
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί έχει πάει στην πίσω πλευρά το νερό...Στο πατάκι του οδηγού δεν έχει καθόλου(γρύλο οδηγού είχαμε αλλάξει)
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI