Βάλε WD 40 σε λίγο πανί και τρίψτο ελαφρά ή με 1Ζ που είπε πρίν ένα παιδίΤέλοςςςς...
Δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Eγω το αποκαλώ ως λαστιχιά και μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν απο ατζαμήδες...![]()
Βάλε WD 40 σε λίγο πανί και τρίψτο ελαφρά ή με 1Ζ που είπε πρίν ένα παιδίΤέλοςςςς...
Δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Eγω το αποκαλώ ως λαστιχιά και μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν απο ατζαμήδες...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 22-06-12 στις 10:20
Άσχετο. Αφού δεν ακούτε κι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του....
Θυμάστε το γέλιο που κάναμε μ ένα μέλος που σώνει και καλά να επιμένει ότι το VIAKAL κάνει καλό στο βερνίκι και του δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ λάμψη ??? LOL !!!!!! Τι είχα τραβήξει πάλι τότε...
Edit: Έλα να το κάνουμε 8 σελίδες το θρεντ !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 22-06-12 στις 10:19
βαλε νιτρου σε ΒΑΜΒΑΚΙ και χαιδεψε το απαλα. Μπορει μετα να θελει λιγη ψιλη.
μια αλοιφουλα για δοκιμη!
Τα κατάφερα με το σφουγγαράκι.
Δυστυχώς έχει και κάποια μικρά βαθουλώματα.
Θα πάω αύριο στον Monsta για εκτίμηση.
Dimimav (14-11-13)
Εγώ στο δικό μου πριν 3 βδομάδες που κάποιος "σοφερ" άφησε το χρωμα του στον προφυλακτήρα μου το αφαίρεσα με αλοιφή (χοντρη) και στη συνέχεια γυάλισμα με μια απλή αλοιφούλα και είναι σαν να μην έγινε ποτέ...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Είναι λευκό και το βρίσκεις παντού
https://www.4umarket.gr/p-244383/mag...rupantiko.html
Προσοχή όμως στην πίεση που ασκείς, γιατί (κάπου το είχα ξανα γράψει), με αυτό ξέβαψα τον τοίχο του δωματίου, όταν πήγα να καθαρίσω κάτι σημάδια (''λαστιχιές'') που είχε αφήσει ο μικρός με τα παπούτσια.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.