Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 90

Θέμα: Μονωση?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μετα την τοποθετηση του χταποδιου κ των καταλυτων....απεκτησα εντονο πονοκεφαλο ...λογο των εντονων διαμαρτυριων της συζύγου.

στο ταξιδι πλεον ο θορυβος ειναι κουραστικος αρκετα...(οχι για μενα-πορωτικος θα ελεγα)...ομως πισω που καθονται τα δυο μωρα μου ''την ακουνε''!

μια λυση που προτεινε συμφορουμιτης θα ηταν να αλλαξω τελικο....

αλλη λυση θα ταν να βαζα τα μαμα χταποδια.....

αλλη λυση η αγορα hardtop μιας κ ειμαι καμπριος....

δεν παιζουν κ οι τρεις λυσεις......τουλαχιστον προς το παρον...

μηπως υπαρχει κανα μονωτικο υλικο για το χωρο του μοτερ ωστε να μην ακουγεται εστω το χταποδι?...η εστω εχετε να προτεινετε καμμια λυση?
    κατ αρχην καλημερα σας.
    λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης.αν εχεις ορεξη και χρονο για μαστορεματα μπορεις να παρεις μονοτικο και να ντυσεις το χταποδι σου οπως σου προανεφεραν αλλα αυτο γινεται κυριως για να μην σηκωνει θερμοκρασιες το χταποδι και το downpipe(γινεται κυριως στα τουρμπο) μεσα στο μηχανοστασιο και οχι για απαγωγη του θορυβου..... η αλλη λυση ειναι να βρεις μονωτικο με πετροβαμβακα και φυλλα αλουμινιου(ειναι αυτα που μοιαζουν με αυτοκολλητο αλουμινοχαρτο και ειναι ενα με τον πετροβαμβακα) και να καλυψεις το μηχανοστασιο για να μην ακουγεται ο θορυβος της μηχανης.μετα βαζεις απο αυτο και αναμεσα απο το σασι σου και την εξατμιση(εννοω απο μπροστα μεχρι πισω). για να αποκλεισεις τον θορυβο απο τον χωρο της καμπινας ξηλωνεις μοκετα και βαζεις απο κατω ή υαλοβαμβακα ή πετροβαμβακα (σκετο) και μετα απο πανω τοποθετεις την μοκετα παλι.αν παρολα αυτα εχεις και παλι θορυβο πας παπαδοπουλο και σου φτιαχνει ενα καζανακι σαν αυτο που εχω εγω στο δικο μου το οποιο ειναι πληρως ελευθερο αλλα δεν ακουγεται λογω του οτι εχει μεγαλο μεγεθος.

αν τωρα δεν εχεις χρονο για μαστορεματα βαζεις μια ηλεκτροβαλβιδα με 240 ευρα και τελειωνει η υποθεση....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patriNOS : 15-04-10 στις 11:00

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP