Σελίδα 38 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 28363738394048 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 371 έως 380 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο μου αρνητικό που ανέφερα & συνεχίζω να λέω είναι τα χλμ του! Τίποτα περισσότερο & τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ: Γιατί σε ένα τόσο καλό αυτοκινητό αλλάζει κάποιος πινακίδες; Απλό ερώτημα κάνω μην αρχίσετε πάλι τις γκρίνιες...
    Ενταξει δεν λεει κατι το νουμερο, το αλλαζεις για διαφορους λογους.

2. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-11-13), BILL007 (13-11-13), deepBLUE (12-11-13), doctore (12-11-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υ.Γ: Γιατί σε ένα τόσο καλό αυτοκινητό αλλάζει κάποιος πινακίδες; Απλό ερώτημα κάνω μην αρχίσετε πάλι τις γκρίνιες...
    Για πολλούς λόγους απο το οτι δε του αρεσε το νουμερο μέχρι του οτι ήλθε να εχει ζυγό η μόνο αριθμό ακομα και γιατι μπορει να θελει κατι να κρύψει .
    Εγω ας πουμε άλλαξα νούμερα σε ένα δικο μου και ένα της εταιρίας για να εχω πάντα πρόσβαση στο δακτύλιο.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

4. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (12-11-13), BILL007 (13-11-13)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Η να πέσει θύμα κλοπής όπως εγώ..!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

6. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

deepBLUE (12-11-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το μόνο μου αρνητικό που ανέφερα & συνεχίζω να λέω είναι τα χλμ του! Τίποτα περισσότερο & τίποτα λιγότερο.

εγω παραδειγμα θελω να αλλαξω πινακιδες γιατι το πισω ειναι τσαλακωμενο (και με χαλαει γιατι ειμαι ψειρασ!!! ) επειδη το ειχα βγαλει για να βαλω το αμαξι σε ακινησια .... ... με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω !!!

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πράγματι έχουν αλλαξει τα χλμ αλλα το αμαξι ειναι πολυ καλο και κάποιοι λένε πως δεν υπαρχει δεύτερο τέτοιο ειναι πολύ καλό και προσεγμένο .
    Έχουν γινει πολλές παρεμβάσεις και οτι χρειάζονταν το αμαξι έμπαινε καινουργιο.
    Κρεμαργιερα csl και φρένα επαιτειακά κλπ κλπ.
    Το αμαξι το ειχε ένα παλικάρι(δε ξερω ποιος κάτοχος ήταν 1ος,2ος....)πριν το αγορασει ο μαντράς) το οποίο δεν το πολυχρησιμοποιουσε και ειχε μεράκι και έχωνε αλλα πιθανο αυτός ειχε αλλαξει τα χλμ.
    Αν γνώριζω καλα και ο Σ....s γι αυτο το λογο δε το κράτησε το αμαξι στην μάντρα του λόγω αλλαγμένων χλμ.
    Συμφωνώ σε όλα...όλοι είπαμε οτι το αμάξι ήταν πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου με πολλά extra και καλά.Στα 23000 που μου εγινε η προταση ομως (με τιμή αγγελείας 25000)δε ξερω αν πρεπει να στεναχορηθω.Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,στα 18000 θα το έπαιρνα κι εγώ.Περασε ο καιρος ομως, ο κοσμος το χε τουμπανο και ο μαντρας κρυφό καμαρι...οποτε εφυγε σε μια λογικη τιμη...γιατι η διαφημιση του μαγαζιου αρχιζε να γινεται δυσφημιση!!! Μπράβο στο φίλο που το πήρε με 18000...μια χαρα deal εκανε.
    Φιλε brahamo μη κολας αν ηταν το 2012 και οχι το 2013.Με το πλαίσιο ειπαμε μπορει να το δει κανεις και σημερα που μιλαμε.
    Απ οτι βλεπεις ειναι αρκετοι γνωστες των χιλιομετρων του.
    Γιατι μ ολα αυτα που εχουμε παθει σαν λαος δε παραδειγματιζομαστε λιγο...!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aimiliosbmw : 12-11-13 στις 18:41

9. The Following 4 Users Say Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-11-13), deepBLUE (12-11-13), doctore (12-11-13), Leonidas_E39 (12-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παραδειγμα θελω να αλλαξω πινακιδες γιατι το πισω ειναι τσαλακωμενο (και με χαλαει γιατι ειμαι ψειρασ!!! ) επειδη το ειχα βγαλει για να βαλω το αμαξι σε ακινησια .... ... με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω !!!
    Αν περάσει χρόνος θα σου δώσουν νέο νούμερο η παλιές καταστρέφονται.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ σε όλα...όλοι είπαμε οτι το αμάξι ήταν πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου με πολλά extra και καλά.Στα 23000 που μου εγινε η προταση ομως (με τιμή αγγελείας 25000)δε ξερω αν πρεπει να στεναχορηθω.Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,στα 18000 θα το έπαιρνα κι εγώ.Περασε ο καιρος ομως, ο κοσμος το χε τουμπανο και ο μαντρας κρυφό καμαρι...οποτε εφυγε σε μια λογικη τιμη...γιατι η διαφημιση του μαγαζιου αρχιζε να γινεται δυσφημιση!!! Μπράβο στο φίλο που το πήρε με 18000...μια χαρα deal εκανε.
    Φιλε brahamo μη κολας αν ηταν το 2012 και οχι το 2013.Με το πλαίσιο ειπαμε μπορει να το δει κανεις και σημερα που μιλαμε.
    Απ οτι βλεπεις ειναι αρκετοι γνωστες των χιλιομετρων του.
    Γιατι μ ολα αυτα που εχουμε παθει σαν λαος δε παραδειγματιζομαστε λιγο...!!!
    φιλε η ημημαθεια είναι χειροτερη από την αμαθεια λοιπον ακου για να τελειώνουμε,το αυτοκινητο το πουλησα 23300 ευρω,το 18 που το βρηκες ?όπως βρηκες και τα χλμ?και να σου πω και κατι?και 5000 να το ζηταγα παλι δεν θα σου εκανε γιατι στην πραγματικοτητα δεν θελεις να αγορασεις μ3.Θα σε παρακαλεσω να μην ξανα ασχοληθείς με το θεμα μαντρα γιατι το αμαξι ηταν δικο μου και το εβαλα εκει για να το πουλησω.Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο πολεμο στο μαγαζι του επειδη δεν στο πουλαγε στα 20000 που ηθελες εσυ?δεν σου εγινε το χατηρι και καθεσαι και λες ένα σωρο ανοησιες,τι εισαι? δεκαπενταχρονο παιδακι?τελος εδώ η αντιπαραθεση μαζι σου γιατι αρχιζω και γινομαι και εγω γραφικος.οπιος καταλαβε,καταλαβε!!!

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο brahamos Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε η ημημαθεια είναι χειροτερη από την αμαθεια λοιπον ακου για να τελειώνουμε,το αυτοκινητο το πουλησα 23300 ευρω,το 18 που το βρηκες ?όπως βρηκες και τα χλμ?και να σου πω και κατι?και 5000 να το ζηταγα παλι δεν θα σου εκανε γιατι στην πραγματικοτητα δεν θελεις να αγορασεις μ3.Θα σε παρακαλεσω να μην ξανα ασχοληθείς με το θεμα μαντρα γιατι το αμαξι ηταν δικο μου και το εβαλα εκει για να το πουλησω.Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο πολεμο στο μαγαζι του επειδη δεν στο πουλαγε στα 20000 που ηθελες εσυ?δεν σου εγινε το χατηρι και καθεσαι και λες ένα σωρο ανοησιες,τι εισαι? δεκαπενταχρονο παιδακι?τελος εδώ η αντιπαραθεση μαζι σου γιατι αρχιζω και γινομαι και εγω γραφικος.οπιος καταλαβε,καταλαβε!!!
    Φιλε μου εδω κουβεντιαζουμε και δε τσακωνομαστε.
    Με οσα διαβαζω, αλλα και με τη σταση σου, μαλλον εχεις σχεση με τη μαντρα .
    Εσυ πιθανο να μην εχεις αλλαξει χλμ ομως ο προηγουμενος η καποιος πριν απο σενα εχει αλλαξει .
    Αυτο ειναι δεδομενο και με ενα ελεγχο στο πλαισιο φαινεται.
    Θα σε παρακαλουσα να ριξεις τους τονους και να σταματησει η αντιπαραθεση η οποια δε βγαζει πουθενα.
    Ετσι κια αλλιως ανεξαρτητως χιλιομετρων το αμαξι ειναι καλο !!!
    Δε το ειπε καποιος κακο απλα για κατεβασμενα χιλιομετρα μιλησαν πραγμα που ειναι συνηθες εδω και χρονια.
    Σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις που δε το κανουν αλλα μαλλον λιγοι ειναι αυτοι .
    Εσυ εισαι ο Μ...ς η απο αυτον το αγορασες ?
    Γιατι αν μενεις μπραχαμι τοτε μαλλον δεν εισαι ο Μ...ς
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

13. The Following 5 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aimiliosbmw (12-11-13), BILL007 (13-11-13), bill_m3 (13-11-13), Leonidas_E39 (13-11-13), Loukas (13-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου εδω κουβεντιαζουμε και δε τσακωνομαστε.
    Με οσα διαβαζω, αλλα και με τη σταση σου, μαλλον εχεις σχεση με τη μαντρα .
    Εσυ πιθανο να μην εχεις αλλαξει χλμ ομως ο προηγουμενος η καποιος πριν απο σενα εχει αλλαξει .
    Αυτο ειναι δεδομενο και με ενα ελεγχο στο πλαισιο φαινεται.
    Θα σε παρακαλουσα να ριξεις τους τονους και να σταματησει η αντιπαραθεση η οποια δε βγαζει πουθενα.
    Ετσι κια αλλιως ανεξαρτητως χιλιομετρων το αμαξι ειναι καλο !!!
    Δε το ειπε καποιος κακο απλα για κατεβασμενα χιλιομετρα μιλησαν πραγμα που ειναι συνηθες εδω και χρονια.
    Σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις που δε το κανουν αλλα μαλλον λιγοι ειναι αυτοι .
    Εσυ εισαι ο Μ...ς η απο αυτον το αγορασες ?
    Γιατι αν μενεις μπραχαμι τοτε μαλλον δεν εισαι ο Μ...ς
    δεν είμαι ο Μ---ς από αυτόν το αγορασα,ε αφου ξερεις τον μ--- ξερεις και το αυτοκινητο,ναι ο μαντρας είναι γνωστος μου και εφόσον εισαι διαχηριστης στο φορουμ τα κοσμιτικα επιθετα τυπου (σιοκο.εκολης κτλ)δεν επρεπε να τα επετρεπες από την στιγμη ειδηκα που ξερεις τον πρωτο κατοχο του μ3 και το ιστορικο του.και κανε μου την χαρη να εξηγισεις στους φιλους εδώ το αν υπαρχει θεμα με τα χλμ, ότι ο σιοκολης και εγω δεν εχουμε καμια σχεση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deepBLUE : 13-11-13 στις 00:15 Αιτία: Σιοκοξεκόλης

15. The Following User Says Thank You to brahamos For This Useful Post:

Loukas (13-11-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τον κατοχο τον ξερω μονο ονομαστικα .
    Δε τον γνωριζω προσωπικα.
    Το τι γνωριζω και τι οχι για το αμαξι το εγραψα πιο πανω.
    Τωρα το τι γινεται μετα τον προαναφερομενο κατοχο ,δε μπορω να το γνωριζω αλλα και ουτε να το αμφισβητησω.
    Θα μπορουσες να εχεις πει πως το αμαξι το πηρες απο καποιον αλλο και δε ξερεις τι ειχε γινει πριν,πραγμα δυσκολο βεβαια γιατι νομιζω πως μετα απο τον προηγουμενο κατοχο πηγε στη μαντρα.
    Το φορουμ δεν ειναι υπευθυνο για τις αποψεις των μελων του και το καταλαβαινεις αυτο φανταζομαι.
    Δε υιοθετουμε ουτε ασπαζομαστε αποψεις.
    Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις αποψεις που εκφερει και κατα συνεπεια για τα γραφομενα του .
    Νομιζω πως γραφτηκε και πιο πριν να πεσουν οι τονοι.
    Θα εχεις βεβαια καταλαβει απο τα γραφομενα πως ο κοσμος εχει γνωση πραγματων και καταστασεων.
    Υπαρχουν αρκετοι ψαγμενοι και γνωστες εδω.
    Απλα πολλοι επαγγελματιες του χωρου νομιζουν πως οι πελατες - υποψηφιοι αγοραστες ειναι χαπατα και μια ζωη θα τους δουλευουν .
    Γι αυτο βλεπεις και κοσμο να εκφραζεται με θυμο και αγανάκτηση
    Σχολια γινανε εκατερωθεν κακως και το παρατητησαμε.
    Παντως υπαρχουν αρκετοι κατοχοι Μ3 στο φορουμ, με αξιολογα αυτοκινητα αλλα και παρουσιες σε πιστες τους οποιους και συ τους τσουβαλιασες προσπαθωντας να στηριξεις τη θεση σου .
    Δεν εχει νοημα η περαιτερω συζητηση και παρακαλω να συνεχισουμε πλεον με αλλα Μ εκτος του συγκεκριμενου.
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

17. The Following 11 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aimiliosbmw (13-11-13), alexm (13-11-13), Bazil Van Sinner (19-11-13), BILL007 (13-11-13), bill_m3 (13-11-13), chrisgiapz3 (14-11-13), Leonidas_E39 (13-11-13), Loukas (13-11-13), PANOS-E60 (13-11-13), saulm3 (13-11-13), Vasilis M3 (13-11-13)

Σελίδα 38 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 28363738394048 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP