Εαν είσαι σίγουρος ότι ο μαφ δοκιμής δουλεύει σωστα τοτε είναι η πιο οικονομική και καλή κίνηση που μπορείς να κάνεις
tasos.kamv (12-11-13)
Γιάννη (enatos) μου φαίνεται λογική η τιμή του maf... 11.80kg/h στις 808rpm... δείχνει στην Photo που ανέβασε ο D.Harrys
Τα Ν42Β20 έχουν γύρω στα 8.0kg/h στις 700rpm...
D.harrys πάντως το maf είναι όντως το πρώτο και εύκολο πράγμα που μπορείς να κοιτάξεις, το οποίο έχει άμεση επίδραση στα μίγματα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos.kamv : 12-11-13 στις 20:50
Τάσο μην συγκρίνεις γιατί ο Ν42Β20 είναι και στα 50mbar υπο Κ.Σ και 2000cc. Aπό φίλο με τον ίδιο κινητήρα το 9αρι είναι λογική τιμή για maf.Τον άλλαξε και αυτός γιατι έδειχνε 12kg/h και μετά έπεσε στα 9kg/h.
tasos.kamv (12-11-13)
Σωστός ο enatos
Οι Μ43 κινητήρες έχουν τόσο υψηλό ρελαντί??? (800rpm)
Δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά 780-820 περίπου πρέπει να είναι..Πάντως ο maf πρέπει να είναι γενικά "ψωνισμένος" με μια χοντρική εκτίμηση όσο αφορά την θερμοκρασία που δείχνει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη enatos : 12-11-13 στις 21:48
να βρω μεταχειρισμενο μαφ δύσκολο
το ρελαντί που δίνει το DIS ειναι 720-820rpm
βλέπω όμως ότι το load mg/as/zyl ειναι στα 120 έχω εχει 7 οριο
τη ειναι αυτό?
αυτή η τιμή οφείλεται στις προσαρμογές που κάνει ο εγκέφαλος στους ψεκασμούς ανα εμβολισμό λόγω των φτωχών μιγμάτων.
σήμερα πειραματιστηκα λιγο!
καθάρισα τα μπουζί γιατί είχαν πιάσει λιγο βρομιά έβαλα έναν σφιγκτήρα σε ένα σωληνάκι μετά το μαφ γιατί ήταν χαλαρό και μπορει να επερνε αέρα και καθάρισα το μαφ η τιμή του μαφ ειναι 8-9,5 δεν πρόλαβα να κανω διαγραφή προσαρμογών
το αυτοκίνητο επιταχύνει καλύτερα
παρατήρησα ότι ο λ πριν τον καταλύτη παίζει η τιμή του ενώ μετά δεν παίζει καθόλου ειναι λογικό???
κανεις??