Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: [E46] Inspection 2

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά τη λήξη της εγγύησης, έχεις κάποιοι ειδικό λόγο που πηγαίνεις ακόμη εκεί? ή απλά σου εμπνέει σιγουριά? πχ ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα... έτσι για να καταλάβω δηλαδή...

Έξω χρεώνουν αρκετά πιο χαμηλά πάντως ...όχι όλοι... ψάξε, ρώτησε, πάρε γνώμες. Σίγουρα θα βρεις κάτι πιο οικονομικό αλλά και αξιόπιστο...
    Δεν έχω κάποιον ειδικό λόγο, πλην της πολυετούς γνωριμίας που έχω με 2-3 εναπομείναντες εκεί μέσα και την σιγουριά της εγγύησης ανταλλακτικών και εργασίας.
    Κάποτε στο Ε21 χρειάστηκε να αλλάξουν 2 φορές πλατό-συμπλέκτη, μέχρι να βρούν πως έφταιγε το εσωτερικό ελατήριο στην τρόμπα. Αυτό σε διάστημα 5 μηνών γιατί περιοδικά δεν κούμπωνε η πρώτη και η όπισθεν.
    Μιά άλλη φορά αστόχησε το πίσω δεξί κυλινδράκι των φρένων 6-7 μήνες απ την τοποθέτηση του, αλλάχτηκε και αυτό δωρεάν.
    Ειλικρινά δεν γνωρίζω ιδιώτη που να δεχόνταν κάτι τέτοιο.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω κάποιον ειδικό λόγο, πλην της πολυετούς γνωριμίας που έχω με 2-3 εναπομείναντες εκεί μέσα και την σιγουριά της εγγύησης ανταλλακτικών και εργασίας.
    Κάποτε στο Ε21 χρειάστηκε να αλλάξουν 2 φορές πλατό-συμπλέκτη, μέχρι να βρούν πως έφταιγε το εσωτερικό ελατήριο στην τρόμπα. Αυτό σε διάστημα 5 μηνών γιατί περιοδικά δεν κούμπωνε η πρώτη και η όπισθεν.
    Μιά άλλη φορά αστόχησε το πίσω δεξί κυλινδράκι των φρένων 6-7 μήνες απ την τοποθέτηση του, αλλάχτηκε και αυτό δωρεάν.
    Ειλικρινά δεν γνωρίζω ιδιώτη που να δεχόνταν κάτι τέτοιο.
    Ένας σωστός επαγγελματίας θα το έκανε, να είσαι σίγουρος. Θέλει ψάξιμο όμως. Ίσως τα παιδιά εδώ από Θεσσαλονίκη μπορούν να σου προτείνουν κάτι. Μετά εσύ ρωτάς και αλλού, παίρνεις γνώμες, πηγαίνεις και μια επίσκεψη να κόψεις κίνηση, έτσι για τη γνωριμία, και αποφασίζεις.. πάντως όταν συγκλίνουν πολλές θετικές γνώμες για κάποιους συγκεκριμένους, δεν μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά και πάλι, πρέπει εσύ να ξεπεράσεις τους φόβους που έχεις, δεν είναι όλοι ίδιοι.

Επίσης, γνήσια ανταλλακτικά με εγγύηση βάζουν και μη εξουσιοδοτημένοι.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP