-
Φίλε enatos με αυτά που γράφεις κατάλαβα ότι είσαι από τους λίγους που πραγματικά γνωρίζουν καλά τον Ν42, δεν είχα κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες, απλά αφού θα έβγαζα την πολλαπλή εισαγωγής να καθαρίσω την βαλβίδα αναθυμιάσεων και να συμμορφώσω τα σωληνάκια που ήταν σε κακό χάλι, θεώρησα καλό να αλλάξω ότι υπάρχει εκεί κάτω. Φίλε πραγματικά με τον νέο αισθητήρα το όργανο της θερμοκρασίας έδειχνε τέρμα στο κόκκινο. Αναγκάστηκα να το πάω συνεργείο όπου όταν έφτασα, μια απόσταση περίπου 15 χιλιόμετρα, το έσβησα και το αμάξι δεν ξαναπήρε μπροστά παρά της επανειλημμένες προσπάθειες του μάστορα που όπως σας έχω πει είναι εξαίρετος.
Μετά από πολύ ώρα, ο μάστορας έβγαλε ένα μπουζί και είδαμε ότι τα μπουζί τα λιγότερα χιλιόμετρα που ενδεχομένως να έχουν στην πλάτη τους ήταν τουλάχιστον 100.000 χιλιόμετρα, παρότι εγώ τα πλήρωσα σε φίλο μου, σε άλλη πόλη όχι στα Ιωάννινα όπου βρίσκομε, πριν από 5.000 χιλιόμετρα, που είχε κάνει service στο αμάξι μου προκειμένου και εγώ να τον στηρίξω στο συνεργείο του. 






Εν ολίγης φίλε πρώτα από όλα φταίω εγώ που δεν έκατσα πάνω από το κεφάλι του, αλλά τώρα θα τον σκίσω το μ@λάκα, που για λίγα Ευρώ με έκανε και ξόδεψα πολύ περισσότερα, αλλά και ταλαιπωρούμε τόσο καιρό.
Πιστεύω ότι την δευτέρα θα έχουμε καλά αποτελέσματα γιατί με την αλλαγή που έγινε στα μπουζί το αμάξι αναστήθηκε, δούλευε ρολόι, απλά ήταν πού αργά σήμερα το απόγευμα και ντράπηκα να κρατήσω τον άνθρωπο παραπάνω.
Όπως μου είπε η μηχανή είναι οκ και θα κοιτάξει το καντράν, πιθανόν αυτό να πειραχτικέ από την αλλαγή της βαλβίδας θερμοκρασίας, παρόλο που τοποθετήσαμε την παλαιά πάλι το ίδιο έκανε.
Φίλε αν δεν σου κάνει κόπο και δεν ενοχλώ, πέσμου την γνώμη σου και στείλε ένα mail σου προκειμένου σε ρωτάω σε οτιδήποτε θέλω να πειράξω στο αμάξι.



-
The Following 2 Users Say Thank You to nikpapas44 For This Useful Post:
katsaraios (08-11-13), Vassilis ///M (09-11-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP