+10000000000000000000
μερικα γενικα σχολια και απο μενα : ο καθενας το βλεπει απο την δικη του πλευρα ... :-) και ειναι λογικο ....
πρεπει ομως σε καθε περιπτωση να σεβομαστε το budget του αγοραστη αλλα και την πλευρα του πωλητη...
εγω σαν πωλητης καποια στιγμη ( αλλαξα γνωμη μπορει και να ξαναλλαξω παλι) :-) εχω ακουσει διαφορα απιστευτα...
συνηθως απο τον αγοραστη γινονται απιστευτες προσπαθειες να υποβιβασουν το αμαξι του πωλητη ... με διαφορα
απιστευτα πραγματα που πραγματικα δεν θελω να αναφερθω. ο ιδιοκτητης μπορειι να ελεγξει καλυτερα απο τον καθενα το αμαξι
του και παντα με την ιδιοτητα του ιδιοκτητη και με γραπτα στοιχεια απο τις εκαστοτε αντιπροσωπιες!... εχω ακουσει και το
απιστευτο πως ειναι μειονεκτημα πως το αμαξι ειναι του 2006 γιατι εχει φορο πολυτελειασ...
ενω απο την αλλη ο αγοραστης ψαχνει για αμαξι σε οσο το δυνατον καλη κατασταση !! δεν ειναι κακο οταν ο αγοραστης δεν
μπορει διαθεσει τα λεφτα που ζηταει ο αγοραστης (δεν εξεταζω αν σωστα η οχι το πουλαει καποιοσ σε καποια συγκεκριμενη τιμη)
να εχει το θαρρος να το παραδεχτει οτι δεν μπορει να διαθεσει αυτα τα λεφτα ...αντι να βρισκει τροπους να υποβιβασει το αμαξι!! ολοι την
γνωμη μας λεμε αλλα καλο ειναι να σεβομαστε την θεση του καθενα εδω μεσα ....μιλαω γενικα και δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν .... ειναι δυσκολη η συγκεκριμενη κατηγορια αυτοκινητου..!! το σημαντικοτερο ειναι να ειναι σε καλη κατασταση το αμαξι, ποσο το προσεχει ο ιδιοκτητης και οχι τοσο αν ειναι 50χιλ η 100χιλ χιλιομετρα παραπανω!! δεν μπορει κανεις να τα εχει ολα !!
![]()

μιλαω γενικα και δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν .... ειναι δυσκολη η συγκεκριμενη κατηγορια αυτοκινητου..!! το σημαντικοτερο ειναι να ειναι σε καλη κατασταση το αμαξι, ποσο το προσεχει ο ιδιοκτητης και οχι τοσο αν ειναι 50χιλ η 100χιλ χιλιομετρα παραπανω!! δεν μπορει κανεις να τα εχει ολα !!
Απάντηση με παράθεση