Παιδια μην τρελαινεστε,η εποχη ειναι περιεργη.
Αμαξι στα 13χιλ στο car.gr το πηραμε 9.7χιλ (αυριο συγκεκριμενα).
Γνησιο Μ3 Ε30 αψεγαδιαστο δεν συζηταγε περυσι να το πουλησει,φετος που τoν ψαρεψα μου αρχιζει ''το εχω και καθεται,γκρινιαζει η γυναικα'',ανεβα να το συζητησουμε και βλεπουμε'' μου λεει στο τελος.Πριν 2 χρονια ζηταγε 30χιλιαρικα φετος θεωρω max 20χιλ και πρεπει να κερασει και καφε.
Θελω να πω οτι η αγορα αυτοκινητου σημερα αλλα και παντα ειχε και εχει πολλους παραμετρους,ακομα περισσοτερους στην εποχη μας.
Για ολα υπαρχει αγοραστης καταλληλος...για ολα,παρτε το χαμπαρι.Μην πατε μακρυα,Μ3 Ε46 (γνωστο κοντραδικο) καραταλαιπωρημενο και χοντρα χτυπημενο εχει πουληθει και αγοραστει 3 φορες τα 3 τελευταια χρονια και οχι σε λιγα λεφτα (12-15χιλ) και τωρα ειναι παλι στο car.gr.Οι αγοραστες του ασχετοι και κοροιδα,αλλα αγορασανε ομως.
Ενταξει την περασαμε την Οικονομικη θεωρια ολοι μας,δεν ''κοπηκε'' κανενας μας.Ο Αιμιλιος αμαξι θα παρει,τον πρηξαμε!!!
Ομως,αυτο που λεγανε οι καθηγητες μου στο πανεπιστημιο οτι αγοραστης-πωλητης πρεπει να συναντηθουνε στην μεση και να διαμορφωσουνε μια τιμη απο κοινου θεωρω οτι ελαχιστα ισχυει πλεον.Ο αγοραστης εχει το πανω χερι κα ακολουθει ο πωλητης (αν θελει/εχει αναγκη πραγματικα ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ).
Οποιος πουλαει σημερα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος οτι θα χασει αλλα ισως κερδισει αγοραζοντας το επομενο αν ειναι μεγαλης κστηγοριας αυτοκινητο.Πουλας φθηνα-αγοραζεις φθηνα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 07-11-13 στις 22:18
insane in the ///Midbrain