Αρχικό μήνυμα απο
hades7
στελιο στους κατα καιρους σχολιασμους τιμης αυτοκινητων εχω λαβει μερος και εγω, δεν εκανα παραθεση απαντησης σε δικα σου λεγομενα.αυτο που ηθελα να μεταφερω ειναι οτι τον τελευταιο λογο τον εχει αυτος που θα διαθεσει το χρημα, εκτιμητης ειναι Μονο ο αγοραστης αυτος που βγαζει το χρημα και το ακουμπαει στο τραπεζι ο οποιος παιρνει και το ρισκο της σωστης αγορας.το να λεμε εμεις απεξω καλοπροαιρετα παντα αυτο αποδεδειγμενο ναι δωσε τοσα εχει εξτρα ειναι πιστολι ειναι ειναι μπορει να τον παρασηρουμε σε βεβιασμενη κινηση και μπορει λανθασμενη.το ιδιο εχει συμβει και στα θρεντ πωλησης αυτοκινητων μελων κρατα το θα γινει συλλεκτικο θα μπει στο μουσειο μην το δωσεις για ενα κομματι ψωμι και και και και ο πωλητης παντα χανει λεφτα μετατιθωντας στο μελλον την πωληση(εχει κουβεντιαστει πολλακις σε ουκ ολιγα θρεντ με παραδωσεις πινακιδων και λοιπα)
οσο για την περιπτωση την δικη μου θυμασαι οτι μου λεγε ο αλλος παρτα και μην το πεις ουτε του παπα με επαρση ανθρωπου που τα γνωριοζει καλα τα πραγματα(χωρις δολο βεβαια).η διαφορα στην δικη μου περιπτωση ηταν οτι εγω δεν πουλαγα κατι απλα ζητουσα το αντικρυσμα των χρηματων που πληρωνα σαν ασφαλεια κινδυνου για κατι που εκεινοι προσδιορισαν την αξια του και εγω πληρωνα το αντιστοιχο χρηματικο τιμημα.
ελπιζω να σε καλυψα και ελπιζω να μην βγουμε απο το θεμα μας