εγω δεν κανω καμια εκτιμηση ποσο θα πουληθει, απλα ανεφερα γιατι καποια παιδια λετε οτι ειναι παρα πολυ υψηλη η τιμη, εγω απλα ειπα την γνωμη μου οτι η τιμη μου φενεται στα πλασια της λογικης!
δεν κανω καμια εκτιμηση
το ποσο θα πουληθει και αν πουληθει, γιατι μπορει αυριο να ξυπνησει ο ανθρωπος και να πει δεν το πουλαω, το ποσο θα πουληθει λοιπον εξαρταται απο τον εκαστοτε ενδιαφερομενο ποσα ειναι διαθεσιμος να δωσει και τον πωλητη ποσο ειναι διατεθιμενος να το δωσει..
για αυτο ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι ο πωλητης μπορει να μην τον πολυενδιαφερει και να το δωσει και 2 και 3 ή και 4 χιλιαρικα κατω.. ή μπορει να ειναι απολυτος δεν το ξερω αυτο και να λεει αυτη την τιμη το δινω οχι ποιο κατω, εαν δεν πουληθει το κραταω..ειναι καθαρα θεμα και των δυο..
Αρη εσυ οταν ηταν να παρεις τα χρηματα που ηταν να παρεις απ την ασφαλεια σου γιατι δεν αρκεστηκες σε αυτα που σου προτειναν εξ αρχης? Επεμενες και πολυ καλα εκανες, γιατι πιστευες οτι δεν αξιζες ή οτι δεν επρεπε να παρεις αυτα που σου προτειναν γιατι αυτα που σου προτειναν προφανως ηταν ενα χαμηλο μεσο ορο της αγορας, φυσικα δεν ηταν αυτα που επρεπε να παρεις.. αλλα ειπες οχι, εγω θελω να παρω αυτα που μου αναλογουν, αυτα που συμφωνησα στο συμβολαιο μου και πληρωνα, αν μου το κλεψουν αυτα να παρω..
και λεω οτι πολυ καλα εκανες..
οπως ειπες αν ακουγα καποιους θα εχανα 6-7 χιλιαρικα..
αρα λοιπον..ετσι κατι παρομοιο ειναι και εδω..σε αυτη την περιπτωση που συζηταμε..

Απάντηση με παράθεση
μιλαω γενικα και δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν .... ειναι δυσκολη η συγκεκριμενη κατηγορια αυτοκινητου..!! το σημαντικοτερο ειναι να ειναι σε καλη κατασταση το αμαξι, ποσο το προσεχει ο ιδιοκτητης και οχι τοσο αν ειναι 50χιλ η 100χιλ χιλιομετρα παραπανω!! δεν μπορει κανεις να τα εχει ολα !!