Καταλαβαινω τι θελει να πει ο Διονυσης..
Μαρκο, μιλαμε για Μ3.. ολοι εχουν αυτο το ονειρο.. πλυν καποιων εξαιρεσεων.. δεν τους φερονται/συντηρουν οι οποιοι ιδιοκτητες και με τον καλυτερο τροπο.. καποια στιγμη, σε καποιου τα χερια θα σπασει..
Επισης, καποιοι το χουν μοδα, τα αγοραζουν μολις μπει η χρονια, τα σκιζουν και πριν αλλαξει παλι η χρονια, παλι πουλημα.. για να μην πληρωσουν και τελη..!!
Εσυ, μπορει να εισαι εξαιρεση..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
Κυκλοφορει φανταστικο ESTORIL BLAU με πολλα πραγματα πανω αλλα δεν εχω ακουσει κατι για πωληση (ακομα),καθαρο όχι χαρχαλο σαν αυτο που ητανε στην Νικαια και την Αργυρουπολη σε κατι εκθεσεις αυτοκινητων.
Αν σε ενδιαφερει σαν χρωμα να σε εχω υποψην μου.Υπο αλλες συνθηκες αν εβγαινε για πωληση τωρα θα το αγοραζα για εμενα αλλα ειμαι ταγμενος αλλου.....
Παντως εχω ελπιδα οτι θα παρεις καλο αμαξι Αιμιλιε,μην βιαστεις μονο,αυτο ελεγα και στον αδερφο μου προσφατα.
Καθε μερα υπομονης γεμιζει την τσεπουλα σου με ευρω (και αγοραζεις καλυτερο αμαξι βεβαια) αυτο να σκεφτεσαι,εσυ κερδιζεις αυτα πεφτουνε και παει λεγοντας.Αυτο δεν το λεω μονο για τους αλλους το εφαρμοζω και σε εμενα,φετος κανω διαγωνισμο υπομονης με τον εαυτο μου να δω ποσο θα αντεξω,εβαλα στοχο τον 1 χρονο και βλεπουμε.
Ασχημο πραγμα να παρεις αμαξι σχεδον οπως το θες και μετα απο λιγο να βγει προς πωληση ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που θες,ξενερωμα......
insane in the ///Midbrain
Με ενδιαφέρει κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων των μελών.
Αυτό είναι αλήθεια και καμιά φορά σκέφτεσαι κι αυτά που άφησες να φύγουν ευελπιστόντας τα καλύτερα.Για να είμαι ειλικρινής έχω φάει σκάλωμα με silver gray.Οσο περνάει ο καιρός που ξέρεις μπορεί να κάτσει και κανά CSL αν και πολύ σπάνιο...λέω εγώ τώρα!!!
Θα χαρώ σε κάποια συνάντηση να τα λέγαμε κι απο κοντά όπως και με πολλά άλλα μέλη που γράφουμε μόνο.
Κυριε Γιαννη αν ο Αιμιλιος δεν αρεσει το estoril μιας και το παιδι ψαχνει καιρο πες μου . . .
Καποτε ειχα φτασει κοντα με ενα τροπετ estoril αλλα τοτε ειχα ειδη και το 330 !!!
Εγινε Χρηστο,θα στο ανακοινωσω οταν το αποφασισει,εχει πολυ πραμα πανω.
Για το θεμα του CSL το τελευταιο που πουληθηκε φετος ητανε στα 39χιλιαρικα.
Αιμιλιε μεσα στο 2013 μου ειπε φιλος μου για εναν κοινο μας γνωστο οτι σκεφτοτανε να δωσει μια γνησια μαυρη CSL που εχει για τα ματια μιας 997Τ.Αν δεν απατωμαι μου ειχε πει γυρω στα 40χιλιαρικα.
Xoνδρικα ενα CSL κοστιζει οσο 2 αψογα Μ3 Ε46,ειναι αρκετα τα χρηματα αλλα και εντελως διαφορετικο αμαξι βεβαια.
insane in the ///Midbrain
Το καλύτερο silver grey πάντως Μ3 Ε46 που γνωρίζω είναι αυτού του σαρδανάπαλου του ΕVERGET που είναι πραγματικά πένα!
Απο εκει και μετά, έχω καιρό να δω καλό Μ3 Ε46 sivler grey..
Detailing Madness