Σελίδα 16 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία γι΄αυτό ;
    Υποθετω κλεινει 10ετια το αμαξι του

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε δυο χρόνια πιάνει 15ετια , αλλα 10ετια θα πιάσει η άδεια !

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...σε δυο χρόνια που φεύγει ο φόρος πολυτελείας...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία γι΄αυτό ;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλού πήγε το μυαλό μου... είπα μήπως έχω χάσει κανα επισόδειο... αλλά μάλλον φταίει οτι δεν είχα πιεί καφέ ακόμα !

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω το ειχα πει παλιοτερα και το ξαναλεω "το καλο και το φθηνο το πηρε ο προηγουμενος "

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Υπηρξε μια περιοδο παντως που η ταυτοχρονη προσφορα ηταν τοσο μεγαλη που ειχε ως αποτελεσμα να πεσουν ακομη περισσοτερο οι τιμες ακομη και απο τα αυτοκινητα του 'αφρου'. Το τοπιο εχει ξεκαθαρισει καπως τωρα, καθως η προσφορα μειωθηκε, οποτε υπαρχει μια πιο ισσοροπημενη κατασταση στην αγορα. Φυσικα παντα θα υπαρχουν ευκαιριες αλλα αυτο απαιτει υπομονη, επιμονη και τα μετρητα στο χερι. Αυτο, στην παρουσα φαση της αγορας μπορει να παρει και μηνες.
    Η ευκαιρια που εχει να κανει με την τιμη αγορας (γιατι ευκαιρια δεν πρεπει να θεωρειται μονο ενα καλομεταχειρισμενο αλλα και ενα μετριας καταστασης αλλα σε πολυ χαμηλη τιμη αγορας) ειναι εξ'ορισμου κατι ευκαιριακο. Δεν μπορει να υπαρχει παντα οταν αποφασιζουμε να αγορασουμε αυτοκινητο.

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπηρξε μια περιοδο παντως που η ταυτοχρονη προσφορα ηταν τοσο μεγαλη που ειχε ως αποτελεσμα να πεσουν ακομη περισσοτερο οι τιμες ακομη και απο τα αυτοκινητα του 'αφρου'. Το τοπιο εχει ξεκαθαρισει καπως τωρα, καθως η προσφορα μειωθηκε, οποτε υπαρχει μια πιο ισσοροπημενη κατασταση στην αγορα. Φυσικα παντα θα υπαρχουν ευκαιριες αλλα αυτο απαιτει υπομονη, επιμονη και τα μετρητα στο χερι. Αυτο, στην παρουσα φαση της αγορας μπορει να παρει και μηνες.
    Η ευκαιρια που εχει να κανει με την τιμη αγορας (γιατι ευκαιρια δεν πρεπει να θεωρειται μονο ενα καλομεταχειρισμενο αλλα και ενα μετριας καταστασης αλλα σε πολυ χαμηλη τιμη αγορας) ειναι εξ'ορισμου κατι ευκαιριακο. Δεν μπορει να υπαρχει παντα οταν αποφασιζουμε να αγορασουμε αυτοκινητο.
    Η άποψη μου ειναι πάντως πως τα καλά αμάξια πλέον , ειναι στα χέρια των εχόντων και κατέχοντων , αποτε δύσκολα θα του το πάρει κάποιος τσάμπα γιατι πολύ απλά έχουν την πολυτέλεια να κάθονται πάνω στα αμάξια τους μέχρι να πουληθούν , εκτός εάν βαρεθουν να περιμένουν και το δώσουν στην τιμη του αλλά όχι σκότωμα. Και υπάρχουν και τα αμάξια που αγοράζονται ευκαιριακά απο άτομα που ούτε τα σέβονται ούτε τα αγαπούν και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει 5-6 ιδιοκτήτες ίσως και παραπάνω .
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενα μαύρο με κανέλα σαλόνι που απο το 2009 που το είχα δει προς αγορά έχει βγει προς πώληση πάνω απο 3 φορές με διαφορετικούς πωλητές... Η μάλλον με διαφορετικούς βιαστες ... Γιατι οποίος το κρατάει ενα χρόνο το πολύ σίγουρα το βιαζει και που και που του αλλάζει και λαδια .... Ισα ίσα για να γλιστράει ..... Ενα τέτοιο αμάξι σίγουρα ειναι ευκαιρία αν ειναι σε καλή τιμη να το βιάσει ενας ακόμα και μετά χωσιμο στο επόμενο θύμα αρκεί να μην έχει ψοφησει στα χέρια του

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η άποψη μου ειναι πάντως πως τα καλά αμάξια πλέον , ειναι στα χέρια των εχόντων και κατέχοντων , αποτε δύσκολα θα του το πάρει κάποιος τσάμπα γιατι πολύ απλά έχουν την πολυτέλεια να κάθονται πάνω στα αμάξια τους μέχρι να πουληθούν , εκτός εάν βαρεθουν να περιμένουν και το δώσουν στην τιμη του αλλά όχι σκότωμα. Και υπάρχουν και τα αμάξια που αγοράζονται ευκαιριακά απο άτομα που ούτε τα σέβονται ούτε τα αγαπούν και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει 5-6 ιδιοκτήτες ίσως και παραπάνω .
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενα μαύρο με κανέλα σαλόνι που απο το 2009 που το είχα δει προς αγορά έχει βγει προς πώληση πάνω απο 3 φορές με διαφορετικούς πωλητές... Η μάλλον με διαφορετικούς βιαστες ... Γιατι οποίος το κρατάει ενα χρόνο το πολύ σίγουρα το βιαζει και που και που του αλλάζει και λαδια .... Ισα ίσα για να γλιστράει ..... Ενα τέτοιο αμάξι σίγουρα ειναι ευκαιρία αν ειναι σε καλή τιμη να το βιάσει ενας ακόμα και μετά χωσιμο στο επόμενο θύμα αρκεί να μην έχει ψοφησει στα χέρια του
    Δηλαδή όποιος τα αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια είναι βιαστής;;;;
    Υπάρχουν και άνθρωποι που τα βαριούνται ξέρεις οποίο και να είναι αυτό...
    Δεν σημαίνει ότι δεν αλλαζε λάδια ή ότι δεν έχει για να το κρατήσει...

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή όποιος τα αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια είναι βιαστής;;;;
    Υπάρχουν και άνθρωποι που τα βαριούνται ξέρεις οποίο και να είναι αυτό...
    Δεν σημαίνει ότι δεν αλλαζε λάδια ή ότι δεν έχει για να το κρατήσει...
    Δηλαδη καποιος που αγοραζει ενα αμαξι για 2 χρονια το παιρνει για να το προσεχει σαν παιδι του και να το παραδωσει στον επομενο καλυτερο απο οτι το πηρε και σαφως με μερικα χιλιαρικα λιγοτερα απο την τιμη αγορας του ??? Εγω προσωπικα δεν μπορω να το δεχθω αυτο ποσο μαλλον να το πιστεψω .

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη καποιος που αγοραζει ενα αμαξι για 2 χρονια το παιρνει για να το προσεχει σαν παιδι του και να το παραδωσει στον επομενο καλυτερο απο οτι το πηρε και σαφως με μερικα χιλιαρικα λιγοτερα απο την τιμη αγορας του ??? Εγω προσωπικα δεν μπορω να το δεχθω αυτο ποσο μαλλον να το πιστεψω .
    Εγω ΔΕΝ εχω κρατήσει αυτοκίνητο πάνω απο 2-3 χρ'ονια εκτος την νύφη 335!!!

(Μπορεί αν θέλει ο Basil να σου πει πως το είχα...)

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ΔΕΝ εχω κρατήσει αυτοκίνητο πάνω απο 2-3 χρ'ονια εκτος την νύφη 335!!!

(Μπορεί αν θέλει ο Basil να σου πει πως το είχα...)
    Ok φιλε , για μενα εισαι η εξαιρεση στον κανονα . Μακαρι να ηταν ολοι ετσι

Σελίδα 16 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP