Εγω το ειχα πει παλιοτερα και το ξαναλεω "το καλο και το φθηνο το πηρε ο προηγουμενος "
Υπηρξε μια περιοδο παντως που η ταυτοχρονη προσφορα ηταν τοσο μεγαλη που ειχε ως αποτελεσμα να πεσουν ακομη περισσοτερο οι τιμες ακομη και απο τα αυτοκινητα του 'αφρου'. Το τοπιο εχει ξεκαθαρισει καπως τωρα, καθως η προσφορα μειωθηκε, οποτε υπαρχει μια πιο ισσοροπημενη κατασταση στην αγορα. Φυσικα παντα θα υπαρχουν ευκαιριες αλλα αυτο απαιτει υπομονη, επιμονη και τα μετρητα στο χερι. Αυτο, στην παρουσα φαση της αγορας μπορει να παρει και μηνες.
Η ευκαιρια που εχει να κανει με την τιμη αγορας (γιατι ευκαιρια δεν πρεπει να θεωρειται μονο ενα καλομεταχειρισμενο αλλα και ενα μετριας καταστασης αλλα σε πολυ χαμηλη τιμη αγορας) ειναι εξ'ορισμου κατι ευκαιριακο. Δεν μπορει να υπαρχει παντα οταν αποφασιζουμε να αγορασουμε αυτοκινητο.
Η άποψη μου ειναι πάντως πως τα καλά αμάξια πλέον , ειναι στα χέρια των εχόντων και κατέχοντων , αποτε δύσκολα θα του το πάρει κάποιος τσάμπα γιατι πολύ απλά έχουν την πολυτέλεια να κάθονται πάνω στα αμάξια τους μέχρι να πουληθούν , εκτός εάν βαρεθουν να περιμένουν και το δώσουν στην τιμη του αλλά όχι σκότωμα. Και υπάρχουν και τα αμάξια που αγοράζονται ευκαιριακά απο άτομα που ούτε τα σέβονται ούτε τα αγαπούν και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει 5-6 ιδιοκτήτες ίσως και παραπάνω .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενα μαύρο με κανέλα σαλόνι που απο το 2009 που το είχα δει προς αγορά έχει βγει προς πώληση πάνω απο 3 φορές με διαφορετικούς πωλητές... Η μάλλον με διαφορετικούς βιαστες ... Γιατι οποίος το κρατάει ενα χρόνο το πολύ σίγουρα το βιαζει και που και που του αλλάζει και λαδια.... Ισα ίσα για να γλιστράει ..... Ενα τέτοιο αμάξι σίγουρα ειναι ευκαιρία αν ειναι σε καλή τιμη να το βιάσει ενας ακόμα και μετά χωσιμο στο επόμενο θύμα αρκεί να μην έχει ψοφησει στα χέρια του
![]()
Δηλαδη καποιος που αγοραζει ενα αμαξι για 2 χρονια το παιρνει για να το προσεχει σαν παιδι του και να το παραδωσει στον επομενο καλυτερο απο οτι το πηρε και σαφως με μερικα χιλιαρικα λιγοτερα απο την τιμη αγορας του ??? Εγω προσωπικα δεν μπορω να το δεχθω αυτο ποσο μαλλον να το πιστεψω .