Σελίδα 15 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστηχώς δε μπορώ να καταλάβω τη λογική απ τη μία δεν έχω να το υποστηρίξω...π.χ. ελειπή συντήρηση,φόρος πολυτελείας,φορολογικά δεν φτάνουν,τέλη δεν πληρώνω είναι πολλά,αλλά ζητάς χρήματα που δεν παίζουν....με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε ακινητοποίηση μέχρι όσπου τι?Θα πιάσει περισσότερα στο garaz κλεισμένο καμια τριετία?Να γίνει Ε30 Μ3 σε είκοσι χρόνια απο τώρα?
    Ασε που έχω πάμπολα παραδείγματα απο ανθρώπους με αυτοκίνητα, που στους ιδιώτες ήταν αμίλικτοι και παραδόθηκαν στα χέρια μαντράδων σε τιμές χώμα.
    Όποιος θελει πραγματικά να το δώσει κάνει μια γύρα στούς μαντραδες και μετά ζητάει φυσιολογικά χρήματα αν θελει να φύγει το αμάξι...
    Τώρα δικαιολογίες του στυλ δεν με νοιάζει να το δώσω και έβαλα αγγελία για πλάκα δεν υπάρχουν ή πουλάς ή όχι πρέπει να καταλάβουν ότι οι τιμές πέφτουν και θα πέσουν κιαλλο μετά από 1/1.
    Ο ιδιώτης που ψάχνει γνωρίζει μέχρι ποσά χρήματα είναι το μάξιμουμ δεν μπορεί στην ανταλλαγή να πιάνει πχ 10 και να ζητάνε 30.

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όποιος θελει πραγματικά να το δώσει κάνει μια γύρα στούς μαντραδες και μετά ζητάει φυσιολογικά χρήματα αν θελει να φύγει το αμάξι...
    Τώρα δικαιολογίες του στυλ δεν με νοιάζει να το δώσω και έβαλα αγγελία για πλάκα δεν υπάρχουν ή πουλάς ή όχι πρέπει να καταλάβουν ότι οι τιμές πέφτουν και θα πέσουν κιαλλο μετά από 1/1.
    Ο ιδιώτης που ψάχνει γνωρίζει μέχρι ποσά χρήματα είναι το μάξιμουμ δεν μπορεί στην ανταλλαγή να πιάνει πχ 10 και να ζητάνε 30.
    Τα είπες όλα....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν εχασα κατι,αλλα συμφωνεις ή διαφωνεις μαζι μου???Μηπως το διαβασες λιγο βιαστικα αυτο που γραφω γιατι το ιδιο λεμε.
    Συμφωνώ βέβαια !
    Όχι μόνο συμφωνώ, αλλά επαυξάνω.

Γι αυτό τα έγραψα, και για να τονίσω και το θέμα της αναμονής.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δλδ πόσο ειναι φυσιολογικό να το δώσω πχ εγω το δικό μου αυτοκινητο αν το πάρω απόφαση.
    Οι μαντράδες δε δίνουν πάνω απο 10αρικο με τίποτα για Μ3. Για αυτούς λογικό ειναι δεν παίζει ρόλο η κατάσταση αν ειναι καλη πχ. .
    Κάποιος σαν το φίλο Αιμίλιο ποσά θα έδινε για ένα καλό Μ3;
    Σημ: το δικό ειναι το πρώην του Μόνστα. .

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη το δικό σου είναι ΠΕΝΑ και πληρωμένο τουλάχιστον απο τον παλιό του ιδιοκτήτη το ξέρουμε καλά!!!

Θα ηταν πολύ καλή ευκαιρία για τον Αιμίλιο καθώς το αμάξι το ξέρουμε όλοι εδώ...αλλά θέλει SMG.

Μακάρι να κάτσει και ας είναι μάνιουαλ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δλδ πόσο ειναι φυσιολογικό να το δώσω πχ εγω το δικό μου αυτοκινητο αν το πάρω απόφαση.
    Οι μαντράδες δε δίνουν πάνω απο 10αρικο με τίποτα για Μ3. Για αυτούς λογικό ειναι δεν παίζει ρόλο η κατάσταση αν ειναι καλη πχ. .
    Κάποιος σαν το φίλο Αιμίλιο ποσά θα έδινε για ένα καλό Μ3;
    Σημ: το δικό ειναι το πρώην του Μόνστα. .
    Εγώ ξέρεις τι θα κανα αμα ήξερα ότι κάποιος το θέλει έμπρακτα φίλος απο εδώ ας πούμε; Θα του λέγα έλα να πάμε σε 3 μαντρες σοβαρές απο την μεγαλύτερη προσφορά που θα πάρω δωςμου ένα χιλιαρικο πάνω και παρτο εσύ
    αντε γεια...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ξέρεις τι θα κανα αμα ήξερα ότι κάποιος το θέλει έμπρακτα φίλος απο εδώ ας πούμε; Θα του λέγα έλα να πάμε σε 3 μαντρες σοβαρές απο την μεγαλύτερη προσφορά που θα πάρω δωςμου ένα χιλιαρικο πάνω και παρτο εσύ
    Να σου πω την αλήθεια ξερω οτι για να πουληθεί άμεσα , θα πρέπει να το δώσω στα χρηματα που δίνουν οι μαντράδες. Έτσι έχω κάνει και με τα αλλα μου τα αυτοκίνητα.
    Τα έδωσα σε ιδιώτες στην τιμη που μου έδινε ο μαντρας.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παίζουν διάφορες τιμής. Ουσιαστικά παίζει περίπου μια τιμη ( η πιο φτηνή στις αγγελίες κ ίσως λίγο πιο κάτω) και φεύγει το πιο καλό αυτοκινητο που βρίσκει κάποιος. Δεν πληρώνει κάποιος παραπάνω το καλοδιατηρημένο,,,,όπως είπες , άντε κανένα χίλιαρικο.

Απο την άλλη κ να το δώσω , να πάρω τι; 5000 το χρόνο θέλει ( τέλη, φόρους, βενζίνες , σέρβις κλπ) με τη χρήση που κάνω. Αν το κράτησω δυο χρόνια στην άκρη , παίρνω την αξία του αυτοκινήτου. και μου μένει και το αυτοκινητο...
    Άρα δεν ειναι δελεαστικά τα 10000 ευρω. Εκτός αν κάποιος τα χρειαζεται άμεσα.
    Καλη ευκολία στον Αιμίλιο να βρει αυτο που ψάχνει , και θα το βρει.
    Εγω δε μπορω να δώσω συμβουλές , για το τι να ψάξεις, μιας και τα μόνα που είδα ήταν ένα 92αρι Μ3 με αμφιβόλου μοτέρ, βαψίματα κ τρακάρισματα , και άμεσα πήγα και πήρα αυτο που έχω τώρα. Δεν είδα αλλα Μ3 46αρια για να ξερω την πιάτσα.

Rides
    2

Προεπιλογή

Απο την άλλη κ να το δώσω , να πάρω τι; 5000 το χρόνο θέλει ( τέλη, φόρους, βενζίνες , σέρβις κλπ) με τη χρήση που κάνω. Αν το κράτησω δυο χρόνια στην άκρη , παίρνω την αξία του αυτοκινήτου. και μου μένει και το αυτοκινητο...
    Εντάξει, δε παει έτσι γιατι αν το δώσεις σε 2 χρόνια θα εχεις εξοικονομήσει 20.000, αρκετά για να αγοράσεις ενα αξιόλογο μεταχειρισμένο ή καινουριο. ;-)

Sent from a mobile device
    Nikos

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει, δε παει έτσι γιατι αν το δώσεις σε 2 χρόνια θα εχεις εξοικονομήσει 20.000, αρκετά για να αγοράσεις ενα αξιόλογο μεταχειρισμένο ή καινουριο. ;-)

Sent from a mobile device
    Έτσι το σκεφτόμουν όπως λες... Και να πάω να χτυπήσω το Octavia diesel ... Αλλα μάλλον οχι. Αν σε δυο χρόνια που φεύγει ο φόρος πολυτελείας έχω όρεξη , θα μπορω να κυκλοφόρηςω κ πάλι το Μ3 μου. Αλλιώς θα πρέπει να ψάχνω και πάλι κάποιο άλλο να αγοράσω έστω και στα 6000 ευρω αν υπάρχει.
    Ήδη κοιτάω με τα χρηματα που ΘΑ εξοικονομήσω απο τη μη χρήση για δυο χρόνια , μήπως πάρω κανένα Alfa spider '90 , Mini Cooper s, rx8 κλπ,

Το δικό μου το θέμα μάλλον ειναι ψυχολογικό

Μου τη σπάει να δίνω τόσα στο κρατος μας, και να πηγαίνουν σε βαρέλι δίχως πάτο.

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

... σε δυο χρόνια που φεύγει ο φόρος πολυτελείας...
    Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία γι΄αυτό ;

Σελίδα 15 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP