Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις τη δυνατότητα να ψωνίσεις από τον αφρό και όχι από το πάτο, μακροπρόθεσμα θα βγεις και κερδισμένος.
    Κατ' αρχήν έχεις αμάξι της προκοπής, χωρίς να τρέχεις για μαζέματα, το κρατάς περισσότερα χρόνια, άρα δεν χάνεις από αγοραπωλησίες,
    αλλά το κυριώτερο είναι, ότι ένα αμάξι διαλυμένο πολύ δύσκολα γίνεται αστέρι. Και αν προσπαθήσεις να το κάνεις θα στοιχήσει πολύ περισσότερο
    από τη διαφορά στη τιμή αγοράς. Ειδικά ένα Μ3.

Εξαιρετικά σπάνιο είναι εξάλλου να δεις αμάξι που είναι χρέπι εμφανισιακά, να είναι μηχανολογικά άριστο.

Αυτό με την υπομονή το καταλαβαίνω, αλλά πόσο?
    6 μήνες, 1 χρόνο 1,5 χρόνο ?
    Όλο αυτό το καιρό τι αμάξι θα έχει αυτός που περιμένει ?
    Δανεικό, νοικιασμένο, αγορασμένο ?
    Ότι και να είναι, δεν είναι αυτό που θέλει να αγοράσει...
    Δεν ξερω αν εχασα κατι,αλλα συμφωνεις ή διαφωνεις μαζι μου???Μηπως το διαβασες λιγο βιαστικα αυτο που γραφω γιατι το ιδιο λεμε.
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εδω να πουμε οτι τις περισσοτερες φορες πισω απο μια υψηλη τιμη κρυβεται ενα δανειο που δεν εχει ξοφληθει και σε συναρτηση με την απαξιωση της Μ3 Ε46 δεν μενουν πολλα χρηματα στους ιδιοκτητες οταν πουλιεται και εξοφληται το δανειο οποτε διατηρουνε ψηλα την τιμη για να τους μεινει και κατι.

Για αυτο κοιταμε παντα την αδεια να δουμε αν λεει ''παρακρατηση'' κυριοτητας για να πραξουμε τα δεοντα.
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν εχασα κατι,αλλα συμφωνεις ή διαφωνεις μαζι μου???Μηπως το διαβασες λιγο βιαστικα αυτο που γραφω γιατι το ιδιο λεμε.
    Συμφωνώ βέβαια !
    Όχι μόνο συμφωνώ, αλλά επαυξάνω.

Γι αυτό τα έγραψα, και για να τονίσω και το θέμα της αναμονής.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δλδ πόσο ειναι φυσιολογικό να το δώσω πχ εγω το δικό μου αυτοκινητο αν το πάρω απόφαση.
    Οι μαντράδες δε δίνουν πάνω απο 10αρικο με τίποτα για Μ3. Για αυτούς λογικό ειναι δεν παίζει ρόλο η κατάσταση αν ειναι καλη πχ. .
    Κάποιος σαν το φίλο Αιμίλιο ποσά θα έδινε για ένα καλό Μ3;
    Σημ: το δικό ειναι το πρώην του Μόνστα. .

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη το δικό σου είναι ΠΕΝΑ και πληρωμένο τουλάχιστον απο τον παλιό του ιδιοκτήτη το ξέρουμε καλά!!!

Θα ηταν πολύ καλή ευκαιρία για τον Αιμίλιο καθώς το αμάξι το ξέρουμε όλοι εδώ...αλλά θέλει SMG.

Μακάρι να κάτσει και ας είναι μάνιουαλ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δλδ πόσο ειναι φυσιολογικό να το δώσω πχ εγω το δικό μου αυτοκινητο αν το πάρω απόφαση.
    Οι μαντράδες δε δίνουν πάνω απο 10αρικο με τίποτα για Μ3. Για αυτούς λογικό ειναι δεν παίζει ρόλο η κατάσταση αν ειναι καλη πχ. .
    Κάποιος σαν το φίλο Αιμίλιο ποσά θα έδινε για ένα καλό Μ3;
    Σημ: το δικό ειναι το πρώην του Μόνστα. .
    Εγώ ξέρεις τι θα κανα αμα ήξερα ότι κάποιος το θέλει έμπρακτα φίλος απο εδώ ας πούμε; Θα του λέγα έλα να πάμε σε 3 μαντρες σοβαρές απο την μεγαλύτερη προσφορά που θα πάρω δωςμου ένα χιλιαρικο πάνω και παρτο εσύ
    αντε γεια...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ξέρεις τι θα κανα αμα ήξερα ότι κάποιος το θέλει έμπρακτα φίλος απο εδώ ας πούμε; Θα του λέγα έλα να πάμε σε 3 μαντρες σοβαρές απο την μεγαλύτερη προσφορά που θα πάρω δωςμου ένα χιλιαρικο πάνω και παρτο εσύ
    Να σου πω την αλήθεια ξερω οτι για να πουληθεί άμεσα , θα πρέπει να το δώσω στα χρηματα που δίνουν οι μαντράδες. Έτσι έχω κάνει και με τα αλλα μου τα αυτοκίνητα.
    Τα έδωσα σε ιδιώτες στην τιμη που μου έδινε ο μαντρας.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παίζουν διάφορες τιμής. Ουσιαστικά παίζει περίπου μια τιμη ( η πιο φτηνή στις αγγελίες κ ίσως λίγο πιο κάτω) και φεύγει το πιο καλό αυτοκινητο που βρίσκει κάποιος. Δεν πληρώνει κάποιος παραπάνω το καλοδιατηρημένο,,,,όπως είπες , άντε κανένα χίλιαρικο.

Απο την άλλη κ να το δώσω , να πάρω τι; 5000 το χρόνο θέλει ( τέλη, φόρους, βενζίνες , σέρβις κλπ) με τη χρήση που κάνω. Αν το κράτησω δυο χρόνια στην άκρη , παίρνω την αξία του αυτοκινήτου. και μου μένει και το αυτοκινητο...
    Άρα δεν ειναι δελεαστικά τα 10000 ευρω. Εκτός αν κάποιος τα χρειαζεται άμεσα.
    Καλη ευκολία στον Αιμίλιο να βρει αυτο που ψάχνει , και θα το βρει.
    Εγω δε μπορω να δώσω συμβουλές , για το τι να ψάξεις, μιας και τα μόνα που είδα ήταν ένα 92αρι Μ3 με αμφιβόλου μοτέρ, βαψίματα κ τρακάρισματα , και άμεσα πήγα και πήρα αυτο που έχω τώρα. Δεν είδα αλλα Μ3 46αρια για να ξερω την πιάτσα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να σου πω την αλήθεια ξερω οτι για να πουληθεί άμεσα , θα πρέπει να το δώσω στα χρηματα που δίνουν οι μαντράδες. Έτσι έχω κάνει και με τα αλλα μου τα αυτοκίνητα.
    Τα έδωσα σε ιδιώτες στην τιμη που μου έδινε ο μαντρας.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παίζουν διάφορες τιμής. Ουσιαστικά παίζει περίπου μια τιμη ( η πιο φτηνή στις αγγελίες κ ίσως λίγο πιο κάτω) και φεύγει το πιο καλό αυτοκινητο που βρίσκει κάποιος. Δεν πληρώνει κάποιος παραπάνω το καλοδιατηρημένο,,,,όπως είπες , άντε κανένα χίλιαρικο.

.
    Αυτο ακριβώς είχα πει κ εγώ Άρη .
    Δεν υπάρχει τιμη πέραν της κατώτερης ... Και ας ειναι και πένα.
    Δεν πιστεύω οτι θα έδινε κάποιος 15000 κ 20000 επειδή ένα αμάξι ειναι καλό.

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτο ακριβώς είχα πει κ εγώ Άρη .
    Δεν υπάρχει τιμη πέραν της κατώτερης ... Και ας ειναι και πένα.
    Δεν πιστεύω οτι θα έδινε κάποιος 15000 κ 20000 επειδή ένα αμάξι ειναι καλό.
    κι ομως αν εχεις υπομονη και χρονο στο φασμα τιμων αυτο πιστευω βρισκεις αγοραστη.αν εχεις καποιον γνωστο μαντρα πες του να στο βαλει αγγελια ή αστο μες στο μαγαζι (κλειδωμενο κατα προτιμηση με το κλειδι δικο σου) και δωστου μια τιμη και βλεπεις.Βεβαια μπορεις να το βαλεις και συ ο ιδιος αγγελια αλλα ειναι ψυχοφθορο ενδεχομενως..αποψη μου παντα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP