....
Οπως ειπες με την ακινητοποιηση θα μπορεσεις να ''παιξεις'' και την τιμη ομως.
Ετσι και αλλιως τα περισσοτερα ειναι ακινητοποιημενα πλεον,κοιτα μια μερα γυρω σου να δεις ποσα κυκλοφορουνε.....ελαχιστα ισως και κανενα,καποτε το 2005-2008 γινοτανε χαμος.
Στα χλμ πρεπει να δεις απο κοντα,ασε τις φωτογραφιες...το σαλονι εχει να κανει με τον σωματοτυπο,το βαρος του οδηγου,τί φοραγε (τζιν ή κουστουμι) κτλ.
Πολλες φορες σκεφτομαι την εναλλακτικη πολλων παιδιων να αγοραστει καποιο χαμηλα και να γινει ολο καινουργιο,το σκεφτομαι-το ξανασκεφτομαι αλλα επειδη ειμαι ψειρας και κομπλεξικος με το αμαξι μεχρι αηδιας δεν το εχω τολμησει ποτε,δεν το κατηγορω αλλα εμενα δεν μου βγαινει.
Δεν ξερω κιολας μπορει να κανω λαθος,να το δεις χαλια στην αρχη,μετα ξηλωματα-φτιαξιματα κτλ....δειχνει και αμελη ιδιοκτητη ενα παραμελημενο και ποιος ξερει τι αλλο.
Το θεμα ειναι εκει που φτασανε τα πραγματα σκεφτεσαι καθε ευρω που δινεις και λες ''θα δωσω που θα δωσω τοσα λεφτα,θα μου πιανουν τον κωλο καθε χρονο να δωσω κατι παραπανω για το καλυτερο ή για καποιο πολυ καλο να το χαιρομαι''.Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι τωρα αλλα και παντα στο παρελθον και ποτε δεν ψωνισα απο τον ''πατο'' της αγορας, αγοραζα οχι το ακριβοτερο αλλα απο τα ακριβα που λεμε και ολα ητανε διαμαντια τα αμαξια.
Ετσι θα κανω και τωρα αν και το ψησιμο του ιδιωτη ειναι εδω και 2-3 χρονια,θα δουμε.
Καλη τυχη και σε σενα!
insane in the ///Midbrain