Samaro (06-11-13)
Σεβομαι τους γκριζους κροταφους σου και δεν κλεβω ηλικιωμενουςΑσε που θα παθεις εγκεφαλικο αν δεις το δικο μου, σε λιγο θα κλεισει 2μηνο απλυτο.
Παρε αδεια εκτελεσης πλοων απο το λιμεναρχειο να παμε Σουνιο
Το ενα ειναι για παιχνιδι, το αλλο πιο αμαξι. Ιδανικο θα ηταν να ειχες και τα 2. Για μοναδικο αμαξι ομως, καλυτερα το Ε92. Το Ζ4 κουραζει.
aristent (05-11-13)
Σοβαρα αν το δεις θα τραβηξεις τα λιγοστα μαλλια που σου εχουν απομεινειΕιμαι απαραδεκτος το ξερω, αυριο μαλλον θα το πλυνω.
Εχει κουσουρια το Ζ. Πας ταξιδι και σκεφτεσαι 2 μερες τι να παρεις για να χωρεσουν. Στο Ε92 τα πετας ολα μεσα. Κουραζει για καθημερινο στη πολη. Γνωριζεις 4 γκομενες στη Γλυφαδα και δεν εχεις χωρο να τις φορτωσεις, απο την αλλη βεβαια γλυτωνεις να κανεις το ταριφα στη παρεα. Ειναι πιο παλιο απο το Ε92, λιγοτερο πολυτελες και πιθανον λιγοτερο ασφαλες.