Ναι ρε Νικο δεν αντιλεγω το χρημα κυβερνα και οι φαρμακοβιομηχανιες αποσκοπουν στο κερδος σιγουρα. Τα εμβολια σκοτωνουν τα παιδια μας......????? Σκοτωσαν εμας??
Με το μικρο μου το μυαλο εγω ρωτω....αν ο στοχος ειναι το "depopulation" ποιος θα τα αγοραζει τα φαρμακα για να εχουν κερδος οι παραπανω??? Μονοι τους θα τα πινουν?? Την εποχη που εμβολιαζομασταν εμεις δεν υπηρχε ο σκοπος για το κερδος?? Τωρα τους ηρθε να πλουτισουν? η μηπως δεν υπηρχαν φαρμακοβιομηχανιες τοτε (πριν 30 χρονια)??
Να παω σε ομοιπαθητικο οκ, και να μην κανω τα εμβολια στο παιδι μου.....να μου δωσει τι??? φαρμακευτικα σκευασματα, "ματζουνια" τα λεγανε στο χωριο μου, που δεν ειναι εγκεκριμενα απο κανενα διεθνως αναγνωρισμενο οργανισμο!!!! Εχω μιλησει με 2 ομοιπαθητικους εως τωρα, ο ενας οταν τον ρωτησα αν ειναι γιατρος εκανε το κουνελι.....ο αλλος μου συστηθηκε ως παθολογος. Και οι δυο μου λεγανε για καταστασεις πνευματικες και ψυχολογικες, καρμα, και ψυχοσυνθεση........ και γενικως πραγματα που θα ακουγα να πηγαινα σε ινδο γκουρου και οχι σε γιατρο για το παιδι μου.
Μπορει καποιος παιδιατρος να μου αποκλεισει καταστασεις και να μου δωσει εγγυησεις ??? ΟΧΙ....... και δεκντον εως ενα σημειο, μιας και οοοολα τα φαρμακα-εμβολια εχουν παρενεργειες.
Μπορει καποιος ομοιπαθητικος να μου δωσει εγγυησεις οτι το παιδι μην κανοντας τα εμβολια δεν θα το βρει μπροστα του στο μελλον??? ΟΧΙ

Λοιπον οπως το γραφεις και παραπανω το βαρος της αποφασης πεφτει στο γονιο οποιο κι αν ειναι αυτο.