Δεν ξέρω τι ειναι το μπουγκα μπουγκα αλλά είμαι μέσα
Δεν ξέρω τι ειναι το μπουγκα μπουγκα αλλά είμαι μέσα
αντε γεια...
zografias (17-12-13)
Doc κομπλεξ ειναι αυτα,δεν τα παρεξηγω,παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν!
Το θεμα ειναι απο ποια μερια θες να εισαι .
Παντα οταν συναντιεται η ματια μου με καποιον ιδιοκτητη αυτοκινητου η' μοτοσυκλετας που χαλβαδιαζω παντα χαμογελαω!Υπαρχουν βεβαια και οι κλαρινογαμπροι που θα σου ξυνησουν τα μουτρα,αλλα και αυτοι,οπως και οι καλαμιες στους βαλτους καποια δουλεια θα κανουν εδω πανω!
Κλααααα'ι'ν μααααα'ι'ν !!!
Τα αμερικανακια το λενε καλα;Haters are my motivators![]()
doctore (29-10-13)
Καλησπερα παιδια μετα απο καιρο.
Ειμαι ο Γιωργος με το 996 TTS που πριν καποιο καιρο ειχαμε μεγα διαμαχες σχετικα με ενα πατημα με το HPF M3 E46 για οσους θυμουνται...
Το www.speedsector.com ειναι ενα νεο site με νεα γενικα απο τα σπορ-supercar αυτοκινητα,αγωνες κλπ με prive forum για ιδιοκτητες τετοιου ειδους αυτοκινητων τους οποιους τους πιο πολλους τους γνωριζουμε ή μας τους προτεινουν τα ηδη μελη του forum!Aπο εδω εχουμε τον Στρατο με το 335,τον Δημητρη με το Ζ4 35,τον Turbodog,τον Ισιδωρο με το Μ3 Ε92 και αλλα BMW...
Η επιλογη να ειναι τοσο κλειστο δεν εχει να κανει με τα αυτοκινητα κατα βαση...θελαμε να αποφυγουμε καταστασεις απο αλλα forum που εγραφε ο καθε ανωνυμος οτι ηθελε και τελικα το επιπεδο πηγαινε περιπατο.Στο SpeedSector γραφουμε και ανθρωπους οι οποιοι ειναι σοβαροι και εας μην εχουν στην κατοχη τους τετοια αμαξια παντα με προσοχη ομως οπως ειπα πριν.
Επισης στις εκδρομες μοιραια δεν θα μπορουσε να ειναι κατι πιο αδυναμο γιατι φανταστειτε αυτοκινητα με πανω απο 300ps ολα και καποιος να προσπαθει να ακολουθησει με 150ps για παραδειγμα...οποτε αυτο δυσκολευει την κατασταση...
Το video που δειξατε ηταν απο την πρωτη μας εκδρομη στο Ναυπλιο που πηγε πολυ ωραια!
Η πρωτη μας συναντηση ηταν αυτη με μερικα απο τα καλυτερα αυτοκινητα της Αθηνας!
Στις 24/11 εχουμε το νεο μας SpeedSector Cars & Coffee στην Αραχωβα...και απο οτι φαινεται οι συμμετοχες θα ειναι τρομερες!
Προσκαλω οποιους ιδιοκτητες Μ3,Μ5,135,330+ Ζ4 klp να μας πουν εαν θελουν να ακολουθησουν.Για πληροφοριες εδω:
https://speedsector.com/2nd-speedsec...e-event-promo/
https://www.facebook.com/SpeedSector
Επισης για να μην ξεχνιομαστε....εαν υπαρχει κανενα HPF Μ3 για δοκιμη εγω εδω ειμαι![]()
997 Turbo
A8hnaios (03-11-13), Bazil Van Sinner (03-11-13), BILL007 (03-11-13), Karizma Z4 (03-11-13), mark e92 (03-11-13), nik200 (08-11-13), Thomelef (04-11-13), VanVIC (03-11-13), Vasilis M3 (03-11-13), zografias (17-12-13)
Leonidas_E39 (03-11-13), Nick bmwlover (28-11-13), ntinos (26-11-13), playmaker (26-11-13), zografias (17-12-13)
Bazil Van Sinner (03-11-13), doctore (03-11-13), zografias (17-12-13)
...νεο site με νεα γενικα απο τα σπορ-supercar αυτοκινητα,αγωνες κλπ με prive forum για ιδιοκτητες τετοιου ειδους αυτοκινητων τους οποιους τους πιο πολλους τους γνωριζουμε ή μας τους προτεινουν τα ηδη μελη του forum...Ευεκαιρίας δοθείσης απο το ανωτέρω post του Γιώργου TTS06 (δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο) σας παραθέτω και την άποψη που είχα απο την πρώτη στιγμή δημιουργίας του www.BMWfans.gr (δεδομένου οτι συμμετείχα υποστηρικτικά προς την ιδρυτική ομάδα, στην σύσταση)...Η επιλογη να ειναι τοσο κλειστο δεν εχει να κανει με τα αυτοκινητα κατα βαση...θελαμε να αποφυγουμε καταστασεις απο αλλα forum που εγραφε ο καθε ανωνυμος οτι ηθελε και τελικα το επιπεδο πηγαινε περιπατο...
Αν θές να έχεις έναν ψηφιακό τέτοιο χώρο-κοινότητα "καθαρό" και χωρίς ενοχλήσεις απο παρείσακτους και γενικότερα ενοχλητικούς τύπους, επιτρέπεις να μπούν όσοι έρχονται με σύσταση απο τουλάχιστον 3 ήδη ενεργά μέλη ή απο ανθρώπους που έρχονται να συστηθούν οι ίδιοι (live) σε κάποια συνάντηση όπου συμμετέχουν και μέλη του administration/moderation commitee. Δόξα το Θεό και συναντήσεις γίνοτναι και moderators υπάρχουν πλεον με ευρεία κάλυψη της επικράτειας.
Ισως είναι ένα θέμα που χρήζει επεναξέτασης και ενδεχομένως αναθεώρησης.
Bazil Van Sinner (03-11-13), doctore (03-11-13)
θα τους αναλαμβανω εγω να τους περναω απο συνεντευξη
αντε γεια...
Bazil Van Sinner (03-11-13), doctore (03-11-13), zografias (17-12-13)
doctore (03-11-13), hades7 (03-11-13), Leonidas_E39 (03-11-13)
Bazil Van Sinner (03-11-13)
doctore (03-11-13), EVERGET (03-11-13), jkourkoulis (03-11-13)