αν και δεν προκειται για μικρο παιδι...
η μανα μου δεν με ακουσε πριν 2 χρονια και εκανε της γριπης
το αποτελεσμα...... πνευμονια και 10 μερες νοσοκομειο
οι μισοι στον θαλαμο του νοσοκομειου
ειχαν παθει πνευμονια λογο του εμβολιου
![]()
αν και δεν προκειται για μικρο παιδι...
η μανα μου δεν με ακουσε πριν 2 χρονια και εκανε της γριπης
το αποτελεσμα...... πνευμονια και 10 μερες νοσοκομειο
οι μισοι στον θαλαμο του νοσοκομειου
ειχαν παθει πνευμονια λογο του εμβολιου
![]()
dark knight (08-05-14), mr incredible (10-06-15), nikos1400 (08-05-14)
Ας τα ενωσει καποιος...https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=20162&page=2
Ωραια...Εξυπνάδες...
Απλά επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιάζεται, σώζονται και όσοι δεν εμβολιάζονται καλυπτόμενοι από το πλήθος.
Αν αρχίσουμε να μην εμβολιαζόμαστε όλοι όμως, τοτε θα αρχίσουν πάλι οι επιδημίες.
Για να παει, όπως ειπε και ο Νινο, κανείς μη εμβολιασμένος σε χώρες που θερίζουν οι επιδημίες και τα λεμε τοτε
Nino (08-05-14)
Πολυ σωστα Κωστα!!!
αυτο ειναι το φαινομενο της συλλογικης ανοσιας, οσο περισσοτεροι τοσο δυσκολοτερα εξαπλωνεται μια νοσος. Αυτο ομως καθιστα και ατομικη την ευθυνη εναντι στη κοινοτητα να εμβολιαζεται.
Συμφωνα με τον Π.Ο.Υ με τον εμβολιασμο προλαμβανονται 2,5 εκατομμυρια θανατοι παιδιων ετησιως.
Το αστειο ειναι οτι ενω ολοι μας συμφωνουμε στο << καλλιο το προλαμβανειν παρα το θεραπευειν>> και το εφαρμοζουμε στη ζωη μας,υπαρχει τελευταια ομως ενα αντιεβολιαστικο κλιμα το οποιο αν παρει διαστασεις θα ειναι πολυ επικινδυνο.
Με την προοδο της βιοτεχνολογιας τα σημερινα εμβολια εχουν ελαχιστες ανεπιθυμητες ενεργειες.
αν θελουμε να παρουμε μια ποιο σαφη εικονα για το ποια νοσηματα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ με τον εμβολιασμο διαβαστε
αιμοφιλος ινφλουεντζας τυπου Β, Διφθεριτιδα, Γριπη,Ευλογια, Ερυθρα,Παρωτιτιδα,Ηπατιτιδ α Α,Ηπατιτιδα Β, Ιλαρα,Ερπητας ζωστηρας,
Ανεμευλογια, Ανθρακας, Γαστρεντεριτιδα απο Ροτα Ιο,κιτρινος πυρετος,Κοκκυτης, Λυσσα,Πολιομυελιτιδα, Τετανος, Τυφοειδης πυρετος,
Φυματιωση
Πνευμονοκοκκικη νοσος
Μηνιγγιτιδοκοκκικη νοσος
Καρκινος τραχηλου της μητρας απο τον ιο των κονδυλωματων.
Προσωπικα ακολουθησα πιστα το προγραμμα εμβολιασμου στα παιδια μου και μαλιστα ολοκληρωσαμε τη τελευταια δοση απο το εμβολιο που προστατευει απο τον καρκινο του τραχηλου της μητρας απο τον ιο hpv.
Ενας ιος που μεταδιδεται με τη σεξουαλικη επαφη και μεταλασσεται, οσοι εχετε κορες μην τις αφησετε ακαλυπτες.
Ακουστε τους γιατρους σας συζητηστε μαζι τους αν εχετε αμφιβολιες!!
katsaraios (08-05-14), Kostas_1 (08-05-14), mr incredible (08-05-14), tokiko (08-05-14)
Για πείτε ρε παιδιά γνώμες. Όλοι κάνετε εμβόλια στα παιδάκια σας; Μεγάλη κουβέντα που δύσκολα θα κρατηθεί σε πολιτισμένα επίπεδα.
Ενταξει αυτο μου ειπε και ο γιατρος μας.....ειμαι διστακτικος παντως με αυτα που ακουω και διαβαζω.
insane in the ///Midbrain
για οσους καποτε προβληματιστηκαν με μια απο τις νεες τασεις (μη ξεχναμε ζουμε και στην εποχη που γινεται "εκπτωση" σε ολα) με τα αντιεμβολιαστικα κινηματα και για το ποση "βλαβη προκαλουν στα παιδια"..
Ακομα και απο εδω μεσα ειχαμε επισημανει τους κινδυνους του μη εμβολιασμου!! Να λοιπον που ξαναγυρναμε στο παρελθον
https://www.iflscience.com/health-an...ck-vaccination