αχαχαχαχα τι λενε οι τελευταιες δυο γραμμες συμπαρασταση? μονο οι του δημοσιου εχουν ψυχη πεστου του ασχετου
αχαχαχαχα τι λενε οι τελευταιες δυο γραμμες συμπαρασταση? μονο οι του δημοσιου εχουν ψυχη πεστου του ασχετου
αντε γεια...
Σε βλεπω πολυ αδικο με τους δημοσιους υπαλληλους. Και εγω εχω κανει το ιδιο λαθος να τους κατακρινω στο παρελθον. Τα πραγματα εχουν αλλαξει και οποιος πεφτει σε παραπτωμα τμωρειται αυστηρα πλεον
https://www.newsit.gr/default.php?pn...248643&catid=3
Εξι χρονια ειχε να πατησει το θρασυτατο ανθρωποειδες στην δουλεια του, που πληρωνοταν με τα λεφτα μου (και τα δικα σου/σας) και 'τιμωρηθηκε' απο τα αλλα ανθρωπιδια του ειδους του, τους προισταμενους του, με τρεις μηνες στερηση του μισθου του.
Ε βεβαια, αφου και οι προισταμενοι δεν τον πληρωνουν απο την τσεπη τους αλλα και αυτοι μασουλανε απο τα λεφτα μου/σας.
Και φυσικα κουβεντα για απολυση και επιστροφη των χρηματων για την περιοδο που δεν παταγε στην δουλεια του. Να υποθεσω οτι μετα την ληξη της πειθαρχικης ποινης θα συνεχισει να πληρωνεται με τα λεφτα μου/σας σαν να μην τρεχει τιποτα.
Ναι ξερω, ειμαι και εγω αδικος με τους δημοσιους υπαλληλους.
Bazil Van Sinner (01-11-13), fast-enough (01-11-13), hades7 (01-11-13), joseph (01-11-13), vagmag (01-11-13)