Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 51

Θέμα: Ε36 αναβαθμιση φρενων.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εχω το 320 με το 2.2 ,επειδη ειναι καμπριο λογω βαρους φοραει φρενα απο 325 ε46 εμπρος πισω αεριζομενα(ειναι τα ιδια με του 328 ε46).τα μπροστινα απο 330 μπηκαν ευκολα με δισκους wilwood διατρητους.τα πισω απο 330 μπηκαν με πατεντα στα σιαγονακια του χειροφρενου. ετρεξα και υποχρεωθηκα σε γνωστους για να κανω την πατεντα.θελει μετρημα και ακριβεια στο κοψιμο.αν μπλεξεις με τορνους ειτε δεν το αναλαμβανουν ειτε το αναλαμβανουν με κοστος απο 200 ευρω και πανω.εμενα μου στοιχισε η πατεντα περιπου(σιαγονακια καινουργια και κοψιματα) 70 ευρω χωρις τις δαγκανες του 330, τα τακακια,δισκους τοποθετηση.η αντλια σε καλυπτει.αν ενδιαφερεσαι εχω το πισω σετ απο 325 ε46 κομπλε με δαγκανες,δισκους ζιμερμαν και τακακια ΑΤΕ με 4500 χλμ.σκεφτομαι να αγορασω τις βασεις που ποσταρες αν τις προλαβω, με σκοπο να κανω την αναβαθμιση μπροστα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 01-11-13 στις 14:40

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμενα ειναι 318ις για αυτο σου λεω αν μου φτανει η αντλια.Γιατι εχω δει στο ιντερνετ οτι παει πολυ κατω το πεταλ του φρενου.Αν θελεις στειλε μου μια τιμουλα για τα πισω.Οσο για αυτον με τους ανταπτορες, θα προλαβεις μην φοβασε.Εχει πολλα κιτ ο τυπος.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP