-
Λοιπόν σε αυτό το σημείο θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, για μην γίνουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα!
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει το τεράστιο έργο του Λευτέρη(paganis), καθώς έχει κάνει κάτι που πολύ λίγοι είχαν πιστέψει ότι είναι εφικτό!! Αντιθέτως σχεδόν όλοι τον παρότρυναν να το εγκαταλείψει σαν σχέδιο με ένα σορό αντεπειχηρήματα! Αυτός όμως δεν το έβαλε κάτω, το πάλεψε (όπως όλοι ξέρουμε) πάρα πολύ και τελικά δικαιώθηκε!!! Αυτή για μένα είναι η μεγαλύτερη μαγκιά στο έργο του, ότι το πάλεψε τη στιγμή που όλοι τον κατέκριναν!!!!
Τον Λευτέρη τον γνώρισα πριν από μερικές μόλις μέρες(Μ Τρίτη)! Κάναμε μια βόλτα με το αμάξι μου γνωριστήκαμε και μετά έμαθα ότι έχει και δεύτερο κομπρεσορα για πούλημα!! Γεμάτος χαρά, χωρίς δεύτερη σκέψη τον πήρα την άλλη μέρα να τον αγοράσω!! Πήγα λοιπόν σπίτι του, καβάντζωσα τον eaton και με μεγάλη προθυμία με ξενάγησε στο μηχανοστάσιό του, που καμία υποχρέωση δεν είχε!! Καθίσαμε λοιπόν παρέα και συγκρίναμε τους χώρους, κάναμε κάποιες προβλέψεις!!! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Στην αρχή είχα σκοπό να κάνω ότι και αυτός, αλλά τελικά προτίμησα να μην κάνω κόπια το έργο του και να φτιάξω το δικό μου project με τον κομπρεσορα σε άλλη θέση και με άλλη βάση, ενώ θα φτιάξω δικιά μου πολλαπλή εισαγωγής στο μπλοκ του κινητήρα. ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό concept!
Αν το όνειρό μου γίνει πραγματικότητα, όπως του Λευτέρη, η χαρά μου θα είναι απερίγραπτη!!! Αν πάλι όχι και αν χρειαστώ τα σχέδια του Λευτέρη, είμαι διατεθειμένος μέχρι και να του τα αγοράσω! Δεν είναι ///ακάκ@ς που παιδεύτηκε τόσο!!
Αυτά λοιπόν για να ξέρετε και για να μην γίνουν παρεξηγήσεις!
-
The Following 3 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:
bill_m3 (14-04-10), Kostas_1 (14-04-10), paganis (14-04-10)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP