Βγηκε ορκ(γ)ισμενος να γραψει και βρεθηκες στο δρομο του.Το κWλοπαιδο,λες και θα τα βαλει στην τσεπη του?Επεσες σε μπασταρδο,κομπλεξικο!Θυμαμ αι που μου ειχε τυχει παρομοιο περιστατικο με πινακιδα και εφαγα πολυ λιγοτερο προστιμο. Στη δικη μου περιπτωση κατεβηκε απο το περιπολικο ενας τσομπανος ετοιμος να μας ξεσκισει και μετα απο πολυ μπλα μπλα,τον κερασαμε και τσιγαρο,απο την σωρεια παραβασεων που βρηκε μας εκοψε μια κληση του κ0λ0υ.
Αλλα και συ ρε Φανη,αφου σε σταματησανε τοσες φορες για πινακιδα,γιατι δεν εβαλες μια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?
Γιατι δεν μπαινει στον aero. Η θα κλεισω την τρυπα στο κεντρο, ή θα μπει πανω απο τη τρυπα και θα εξεχει..μια αηδια. Ή θα μπει στο πλαι που παλι εξεχει πολυ. Ειναι και ολοκληρο ταψι η νεα πινακιδα. Και το αστειο ειναι οτι σε μενα δεν υπαρχει "σωρεια", τα εχω ολα προβλεπε εκτος απο τη πινακιδα (που και αυτη τη κουβαλαω στο πορτπαγκαζ).
Αμα ειχα το αυτοκολλητο μια χαρα θα ημουν, σιγα μη το εβλεπε. Βγηκε οταν εβαψα το προφυλακτηρα απο πετραδακια κλπ.
Μονο για ξυλο ειναι κατι τετοιοι, μισο μετρο ανθρωπος να μου πει οτι τα βγαζει σε μια μερα. Η στολη τους γλυτωνει μερικους. Εμπλοκη και γαζωμα του ευχομαι.
dafidack (31-10-13)
Ξερω ξερω!Εχω ριξει και γω καταρες,αν και δεν κανει,σε κατι τετοιους κολλημενους που νομιζουν οτι τα ευρα ειναι στραγαλια κι οτι εχουμε τσουβαλια απο δ'αυτα!!![]()
fanisk (31-10-13)
Μολις μπαχθηκε γνησια σχαρα bmw εκ γερμανιας..
Για να κουβαλαω καναπεδες οπως ειπε και ο φανης πιο πανω.
Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 31-10-13 στις 20:22
aristent (31-10-13), Bazil Van Sinner (31-10-13), BILL007 (31-10-13), bill_m3 (31-10-13), Christos 330 (31-10-13), HLIAS - E36 (31-10-13), nikos valvetronic (31-10-13), Panos 316T (31-10-13), Skyline_IS (31-10-13), Vassilis ///M (31-10-13), zaharias (31-10-13), ΔημήτρηςΜ3 (31-10-13)
ξυλα για το χειμωνα εχουμε βλεπω!!!
με 'γεια η σχαρα!!!
αρε Φανουλη "παραβατη"!!!
....βαλε τουλαχιστον το αυτοκολλητο,ετσι θα εισαι πιο "καλυμμενος" σε επομενη περιπτωση ελεγχου.
για δυο χρονια και εγω κυκλοφορουσα χωρις μπροστινη πινακιδα....αλλα "μια του κλεφτη δυο του κλεφτη".....με σταματησε καποια μερα ενας Ζητας,ευτυχως γνωστος του ΓκρεγκορυΜ.....και μου την "ειπε":
" σου περισσευουν 300 ευρω φιλε μου?"
..."οχι" του λεω
"οκ, βαλε την πινακιδα μπροστα γιατι αν πεσεις σε κανεναν αλλον, μπορει να σε γραψει,εγω ειμαι γνωστος του Γρηγορη και στην χαριζω για την ωρα,αντε γεια."
"ευχαριστω, γεια χαρα"
μετα απο λιγο καιρο την εβαλα.....δυστυχως μονο σε καποιες πολιτειες της Αμερικης δεν ειναι υποχρεωτικη η μπροστινη πινακιδα......
BILL007 (31-10-13), dafidack (31-10-13), doctore (31-10-13), fanisk (31-10-13), HLIAS - E36 (31-10-13), Panos 316T (01-11-13)
aristent (31-10-13), BILL007 (31-10-13), Panos 316T (01-11-13)
bill_m3 (31-10-13)
σε κανεναν δεν αρεσει να παιρνει κλησεις,σε κανεναν να χανει χρηματα, ομως ο κοκ ειναι ξεκαθαρος.
Το ηξερες το ρισκαρες, επεσες σε οργανο που ειναι υπηρεσιακος.
Ψηλα το κεφαλι σαν αρσενικος και τις βρισιες απο μεσα σου γιατι το λαθος σε αυτη την περιπτωση ειναι απο τη μερια σου.
Ολα τα αλλα περι ηθικης και προβλεπε ειναι ακυρα.
Ειμαι σιγουρος αν σκεφθεις θα βρεις γιατι χρειαζεται και η μπροστα πινακιδα.
Αν βαλεις το αυτοκολλητο θα σε ξαναγραψουν αλλα παλι αυτο θα ειναι ενα ρισκο που εσυ αποφασιζεις να παρεις.