Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 4117

Θέμα: Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 4ο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dafidack Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγηκε ορκ(γ)ισμενος να γραψει και βρεθηκες στο δρομο του.Το κWλοπαιδο,λες και θα τα βαλει στην τσεπη του?Επεσες σε μπασταρδο,κομπλεξικο!Θυμαμ αι που μου ειχε τυχει παρομοιο περιστατικο με πινακιδα και εφαγα πολυ λιγοτερο προστιμο. Στη δικη μου περιπτωση κατεβηκε απο το περιπολικο ενας τσομπανος ετοιμος να μας ξεσκισει και μετα απο πολυ μπλα μπλα,τον κερασαμε και τσιγαρο,απο την σωρεια παραβασεων που βρηκε μας εκοψε μια κληση του κ0λ0υ.
    Αλλα και συ ρε Φανη,αφου σε σταματησανε τοσες φορες για πινακιδα,γιατι δεν εβαλες μια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?
    Γιατι δεν μπαινει στον aero. Η θα κλεισω την τρυπα στο κεντρο, ή θα μπει πανω απο τη τρυπα και θα εξεχει..μια αηδια. Ή θα μπει στο πλαι που παλι εξεχει πολυ. Ειναι και ολοκληρο ταψι η νεα πινακιδα. Και το αστειο ειναι οτι σε μενα δεν υπαρχει "σωρεια", τα εχω ολα προβλεπε εκτος απο τη πινακιδα (που και αυτη τη κουβαλαω στο πορτπαγκαζ).

Αμα ειχα το αυτοκολλητο μια χαρα θα ημουν, σιγα μη το εβλεπε. Βγηκε οταν εβαψα το προφυλακτηρα απο πετραδακια κλπ.

Μονο για ξυλο ειναι κατι τετοιοι, μισο μετρο ανθρωπος να μου πει οτι τα βγαζει σε μια μερα. Η στολη τους γλυτωνει μερικους. Εμπλοκη και γαζωμα του ευχομαι.

2. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

dafidack (31-10-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP