παιδες καμια προταση σε μεταχειρισμενη 25αρα τουρμπινιτσα παιζει???
παιδες καμια προταση σε μεταχειρισμενη 25αρα τουρμπινιτσα παιζει???
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
καλησπερα φιλε μου.εχω μια υβριδικη 2871 με 360 θρος σε αριστη κατασταση.παρε αυριο τηλ στο 2106725215,αν σε ενδιαφερει.σε 2000 κυβικα ειχε φουλ πιεση κοντα στις 3000 στοφες με 8,5:1 συμπιεση.ευχαριστω θανος
chris z3 (24-10-13)
ευχαριστω θα σε καλεσω... ερωτηση τεχνικης αποψεως για οσους γνωριζουν.... παιζει απο φιλο ενα διαφορικο 3.73 απο ε30 325... αυτο ακριβως... https://diffsonline.com/bmw-e30-325-...l#.Umkvzfnxp7V τι χρειαζομαι για να το βαλω?
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
Nickolas_s2k (25-10-13)
λεφτερη το διαφορικο ειναι φιλου...οποτε το περνω σε καλη τιμη...αν δω οτι δν μ κανει το αλλαζω...απλα δεν ξερω αν μου κουμπωνει και τι χρειαζεται...μην κατεβασω γεφυρα τσαμπα....
αν δεν μου κανει...ακομα και τζαμπα να στο δωσει, τι θα το κανεις??
BILL007 (27-10-13)
βρε συ αυτο λεω....οτι θεωρω οτι θα μου κανει....λιγο πιο κοντες σχεσεις,λιγα αλογα παραπανω αυτο θελω νομιζω σε τελικη αναλυση.....