Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Θέμα: Willy's M38

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειχα μπει στο τρυπακι να παρω και εχει ενας συγγενης με πινακιδες ιστορικου ενα τελεια αναπαλαιομενο.οπου πηγαινε ειδικα καλοκαιρι γινοταν το προσωπο της ημερας χαχα.ολα εξαρτωνται απο τα λεφτα που θα δωσεις.ο συγγενης μου εκανα αμμοβολη,φορεσε σασμαν και μοτερ απο φορντ γκραναντα(καπως ετσι λεγοταν ,και το εκανε υποφερτο στην οδηγηση,καταναλωση,αλλαγες ταχυητητων,ευρεση ανταλλακτικων) και βρηκε σιγα-σιγα ολα τα αξεσουαρ απο τα πιο ευκολα οπως φτυαρια στο πλαι μεχρι ασυρματο,θηκη για χειροβομβιδες ,διχτυ παραλλαγης και αλλα...μεχρι πριν λιγα χρονια υπηρχαν μαστορες στον ασπροπυργο που στο εκαναν κυριολεκτικα του κουτιου.
    Είναι τρομερή φάση αλλά επειδή έχω κάπως μεγάλα σχέδια για τη BMW δεν θέλω να μπει κάτι άλλο στη μέση και να με καθυστερήσει...

Το σκέφτομαι σαν κάτι απλό με πολλή προσωπική εργασία αποφεύγοντας συνεργεία, κλπ... Ακόμα και για βαφή θα το έκανα με τον θείο μου, υπάρχουν τα υλικά και οι προδιαγραφές για να εργαστούμε μόνοι μας... Τα μοναδικά έξοδα σκεφτόμουν να ήταν τα απαραίτητα ανταλλακτικα αλλά δεν ξέρω τι διάσταση μπορει να πάρει το θέμα...

Επιπλέον δεν θέλω να το πάρω και στην πορεία να τα παρατήσω για οποιοδήποτε λόγο γιατί μετά θα είναι ψυχοφθόρο...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

2. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

dark knight (29-10-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP