Mη βιαζεσαι Λιακο,κατσε πρωτα να κανεις αυτα που εχεις στοχο στην BMW σου και μετα προχωρας σε plan B.![]()
Mη βιαζεσαι Λιακο,κατσε πρωτα να κανεις αυτα που εχεις στοχο στην BMW σου και μετα προχωρας σε plan B.![]()
HLIAS - E36 (29-10-13)
Ο βασικότερος παράγοντας που με κρατάει είναι η BMW... Γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σταματήσω το project που ξεκινάω ουσιαστικά από αυτόν τον μήνα...
Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι μία τέτοια κίνηση δεν θα έχει τρομερά έξοδα και λίγο λίγο ως την άνοιξη που θα ανοίξει ο καιρός θα έχω την δυνατότητα να το κυκλοφορήσω χωρίς πολλά πολλά... Ειδικά κάτι τέτοιες εποχές όπως άνοιξη - καλοκαίρι είναι κ@υλα αυτά τα τζιπάκια...
Μπορώ βέβαια και να περιμένω όπως είπες Άρη και αργότερα βλέπουμε... Απλά είναι το κολλημα μεγάλο!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 29-10-13 στις 21:35
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
aristent (29-10-13)
Που θελεις να το κυκλοφορεις Λιακο???.....χωρις πινακιδες μονο στα χωραφια(αμα εχεις)ή σε κανενα ορεινο χωριο για αναβασεις σε χωματοδρομους,αλλιως δεν βλεπω το λογο υπαρξης ενος τετοιου οχηματος.
...εκτος εαν βγαλεις πινακιδες(φιλπα νομιζω οτι βγαινουν) και το κυκλοφορεις νομιμα,αλλα τοτε αυξανεις τα εξοδα σου και "αφαιρεις" ή αναβαλεις βελτιωσεις απο την BMW σου.
....ασε που δεν εχεις να χασεις κατι αμα το αναβαλεις για κανενα χρονο ακομη,θα παλιωσει κι αλλο ε???...σιγα και τι θα παθει???![]()
HLIAS - E36 (29-10-13)

Bazil Van Sinner (30-10-13), BILL007 (29-10-13), HLIAS - E36 (30-10-13)