Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    SVσωτήρες δεν υπήρξαν και ούτε πρόκειτε να υπάρξουν ποτέ. μεγαλύτερη χαζομάρα απο το να παρομοιάζουμε μια πολεμική κατάσταση με αυτό που συμβαίνει ΤΩΡΑ, δεν υπάρχει...κάποιοι μιλάνε για οικονομικό πόλεμο, πράγμα το οποίο δεν ισχύει σε καμμιά περίπτωση.

η ελλάδα πληρώνει αυτή τη στιγμή την ασυδοσία των προηγούμενων χρόνων. ένα απίστευτο φαγοπότι δεκαετιών, με δανεικά, χωρίς να έχει επενδύση ούτε δεκάρα τσακιστή στον τόπο...έργα όπως η ατική οδόσς, το βενιζέλος και ποιος ξέρει τι άλλο, ξένων συμφερόντων επειδή εμείς τρώγαμε όλα αυτά που τρώγαμε.

θα μου πείς και τι φάγαμε εμείς, που πάμε για να βγάλουμε το μήνα. ΤΠΤ δεν φάγαμε, αλλά και εμείς μερίδιο ευθύνης έχουμε και μάλιστα μεγάλο.

σωτήρες γερμανοί κτλ δεν υπάρχουν...την δουλειά τους κάνου και απ'οτι φαίνεται πολύ καλά μάλιστα αφού έχουν βρεί τους βλάκες που δεν μπορούν να βουλώσουν τις πιο απλές τρύπες και χρειάζονται φορτηγά γεμάτα με λεφτά για να συνεχίσουν να τις κρατάνε ανοιχτές.

ωραία η φώτο με τις μέρες αντίστασης, αλλά δε νομίζω ότι έχει καμμιά σχέση με το θέμα. ούτε επίσης έχει καμμιά σχέση ο σημερινός ελληνικός λαός με τον τότε, όπως επίσης με τους αρχαίους πρόγονους που δίδαξαν την δημοκρατία και ότι άλλο στον πλανήτη.

το ποιοι είμαστε, μπορούμε να δούμε με μια βόλτα και μόνο, σε οποιοδήποτε δρόμο της χώρας.

για αυτό που ζούμε σήμερα δεν φταίνε ούτε οι ξένοι, ούτε κάποιος κακός θεός, ούτε οι επενδυτές, ούτε κανένας. είναι αποτέλεσμα ανικανότητας και τπτ παραπάνω.
    Να συμφωνήσω σε όλα αυτά με την διαφορά ότι ένας που τα δηλώνει όλα, φορολογείται από παντού, προσπαθεί να είναι σωστός στη δουλειά του κλπ, να μπορεί να δει τις τεράστιες ανισότητες στον τρόπο φορολόγησης να εξομαλύνονται, να βγει επιτέλους φοροκάρτα να πληρώνουμε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και όχι μόνο, με αυτή για την ελάττωση της φοροδιαφυγής, να μπει το πολιτικό σύστημα μέσα και να δημευτούν περιουσίες (ας δω ΕΝΑΝ εισαγγελέα να επέμβει μια φορά σε δηλωμένους κλέφτες, σε Μαντέληδες, Τσουκάτους και λοιπούς), να κουρεύονται ομόλογα όχι μόνο εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, να πληρώσουν και να κλείςουν οι τράπεζες που έδιναν ανεξέλεγκτα δάνεια σε πολίτες και επιχειρηματίες που μετά βάραγαν κανόνι (αυτό από μόνο του μπορεί να συντηρήσει μεγάλο μη πω όλο το εξωτερικό χρέος και ναι ΜΙΑ τράπεζα έπρεπε να μείνει), να πάψει η Μέρκελ να δίνει χρήματα σε ένα βαρέλι δίχως πάτο και να βάλει ΣΟΒΑΡΟΥΣ περιρισμούς, αλλιώς τέρμα και όχι να παίζουμε τις κουμπάρες κάθε φορά με την Τρόϊκα και άλλα πολλά.
    Μέχρι τότε εγώ θα έχω κάθε δικαίωμα να φωνάζω και να εξοργύζομαι και να πιστεύω στη θεωρία της συνομοσίας, όσο αυτοί θα μου δίνουν τροφή.

2. The Following 4 Users Say Thank You to micz For This Useful Post:

Driver M (30-10-13), Nino (29-10-13), Panos 316T (30-10-13), Ptboul (30-10-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP