Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 51

Θέμα: E90 Profacelift η facelift

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κακά τα ψέματα,το E90 LCI εξωτερικά ξεφεύγει σαφώς από τα όρια του απλού facelift.

Αν ήμουν στη θέση σου,ασφαλώς και θα το έκανα look facelift.
    Λογικά θα σκέφτεσαι να το κάνεις M-pack facelift,αλλά εάν πάντως ενδιαφέρεσαι για απλούς προφυλακτήρες Ε90 LCI, επειδή μάλλον θα κάνω μετατροπή σε M-pack το δικό μου,σε κανένα μήνα θα βάλω προς πώληση τον απλό προφυλακτήρα με σιτες-προβολείς ομίχλης κλπ.και τα πλαινά μαρσπιέ μου,τα οποία μπαίνουν κουτί σε E90 LCI.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ε91 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κακά τα ψέματα,το E90 LCI εξωτερικά ξεφεύγει σαφώς από τα όρια του απλού facelift.

Αν ήμουν στη θέση σου,ασφαλώς και θα το έκανα look facelift.
    Λογικά θα σκέφτεσαι να το κάνεις M-pack facelift,αλλά εάν πάντως ενδιαφέρεσαι για απλούς προφυλακτήρες Ε90 LCI, επειδή μάλλον θα κάνω μετατροπή σε M-pack το δικό μου,σε κανένα μήνα θα βάλω προς πώληση τον απλό προφυλακτήρα με σιτες-προβολείς ομίχλης κλπ.και τα πλαινά μαρσπιέ μου,τα οποία μπαίνουν κουτί σε E90 LCI.
    Φίλε μου το m-pack να το κάνω απλό δε το κάνω με τίποτα, ούτε καν πέρασε ποτέ κάτι τέτοιο απ το μυαλό μου προτιμάω να το αφήσω όπως ειναι!

3. The Following User Says Thank You to Kostase46 For This Useful Post:

Andri (27-10-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου το m-pack να το κάνω απλό δε το κάνω με τίποτα, ούτε καν πέρασε ποτέ κάτι τέτοιο απ το μυαλό μου προτιμάω να το αφήσω όπως ειναι!
    Περιμένουμε νεότερα με φωτό τότε

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό λέω κι εγώ ("λογικά θα σκέφτεσαι να το κάνεις M-pack facelift"),απλά εάν τυχόν ενδιαφερόσουν για πράγματα από απλό LCI,ανέφερα ότι σε λίγο καιρό ίσως πουλήσω τα δικά μου.
    M-pack LCI θα πάρεις καινούριο ή μτχ;
    Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά για το Touring μου.
    Το μόνο που έχει διαφορά σε σχέση με το sedan είναι ο πίσω προφυλακτήρας.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτό λέω κι εγώ ("λογικά θα σκέφτεσαι να το κάνεις M-pack facelift"),απλά εάν τυχόν ενδιαφερόσουν για πράγματα από απλό LCI,ανέφερα ότι σε λίγο καιρό ίσως πουλήσω τα δικά μου.
    M-pack LCI θα πάρεις καινούριο ή μτχ;
    Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά για το Touring μου.
    Το μόνο που έχει διαφορά σε σχέση με το sedan είναι ο πίσω προφυλακτήρας.
    Εχω στο μυαλό μου κάτι μεταχειρισμένα! Αν δε βολευτω με εκείνα τα καινουρια βγενουνε γύρω στα 1000¤

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω στο μυαλό μου κάτι μεταχειρισμένα! Αν δε βολευτω με εκείνα τα καινουρια βγενουνε γύρω στα 1000¤
    Το χιλιάρικο στα καινούρια τι περιλαμβάνει;
    Ρώτησα σε επίσημο dealer και το πλήρες εξωτερικό M-pack (το οποιό σαν ολόκληρο kit βγαίνει αρκετά φθηνότερο,από το να πάρεις ξεχωριστά τα κομμάτια του kit) για το δικό μου Ε91 LCI (εμπρός-πίσω προφυλακτήρες,σιτες,προβολ είς ομίχλης,ποδιά μηχανής-το M-pack θέλει διαφορετική- πλαστικό diffuser και πλαινά μαρσπιέ) με βάψιμο και τοποθέτηση ξεπερνάει τα 2.000 ¤ (με πολύ καλή έκπτωση στα ανταλλακτικά και πολύ λογική-φιλική τιμή για τη φανοποιεία).
    Όσο για το space grey E90 LCI M-pack της αγγελίας,παλιότερα νομίζω ότι το ίδιο αυτοκίνητο το είχε ανεβάσει αγγελία ο ιδιώτης-ιδιοκτητης με φωτο στον Ισθμό της Κορίνθου.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το χιλιάρικο στα καινούρια τι περιλαμβάνει;
    Ρώτησα σε επίσημο dealer και το πλήρες εξωτερικό M-pack (το οποιό σαν ολόκληρο kit βγαίνει αρκετά φθηνότερο,από το να πάρεις ξεχωριστά τα κομμάτια του kit) για το δικό μου Ε91 LCI (εμπρός-πίσω προφυλακτήρες,σιτες,προβολ είς ομίχλης,ποδιά μηχανής-το M-pack θέλει διαφορετική- πλαστικό diffuser και πλαινά μαρσπιέ) με βάψιμο και τοποθέτηση ξεπερνάει τα 2.000 ¤ (με πολύ καλή έκπτωση στα ανταλλακτικά και πολύ λογική-φιλική τιμή για τη φανοποιεία).
    Όσο για το space grey E90 LCI M-pack της αγγελίας,παλιότερα νομίζω ότι το ίδιο αυτοκίνητο το είχε ανεβάσει αγγελία ο ιδιώτης-ιδιοκτητης με φωτο στον Ισθμό της Κορίνθου.
    Η τιμή που σου έγραψα ειναι χωρίς βαψίματα η πόδια δε χρειαζετε αλλαγή επειδή το εχω κανει σ ενός φίλου μου το ε90 εάν εχεις διγμα μια M-pack θα δεις οτι η δικιά σου θέλει λίγο κόψιμο και βιδωνετε ένα πρόσθετο πλαστικό.

9. The Following User Says Thank You to Kostase46 For This Useful Post:

Ε91 (27-10-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP