Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: bmw m3 e36 ΣΑΣΜΑΝ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι θεμα ακριβο η φθηνο ειναι ανθεκτικο κ μη...και επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα για το 5αρι ε36 λεω να το επισκευασω.....απλα ψαχνομαι μηπως εχει τιποτα σε αφτερμαρκετνα βαλω μεσα πιο ανθεκτικο....
    Eπειδή φοράς 2jz μοτέρ το οποίο έχει πολλή ροπή και δύναμη μια καλή κίνηση θα ήταν το σασμάν απο Supra και έχω ακούσει ότι στα 2jz βάζουν απο αμερικάνικα (Corvette,Camaro..)

Tώρα που θα βρείς τέτοια σασμάν ο θεός και η ψυχή του απλά θα το κάνεις μια φορά και δεν θα φοβάσε τίποτα!!!

Τώρα αμα προτιμάς να κάνεις αλεξίσφαιρο το σασμάν του 286 θα σε διαφωτήσουν οι μετρ της βελτίωσης

Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις!!!Κράτα μας ενήμερους

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eπειδή φοράς 2jz μοτέρ το οποίο έχει πολλή ροπή και δύναμη μια καλή κίνηση θα ήταν το σασμάν απο Supra και έχω ακούσει ότι στα 2jz βάζουν απο αμερικάνικα (Corvette,Camaro..)

Tώρα που θα βρείς τέτοια σασμάν ο θεός και η ψυχή του απλά θα το κάνεις μια φορά και δεν θα φοβάσε τίποτα!!!

Τώρα αμα προτιμάς να κάνεις αλεξίσφαιρο το σασμάν του 286 θα σε διαφωτήσουν οι μετρ της βελτίωσης

Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις!!!Κράτα μας ενήμερους
    4μαρσο αυτοματο???μπαααα χειροκινητο θελω ειμαι καφρος...αλλα σασμαν απο σουπρα ειναι πρωτον δυσευρετο κ 2ον πανακριβο κ μετα δεν γνωριζεις κ σε τι κατασταση ειναι κιολας...τεσπα θα κανω σερβις σε αυτο κ βλεπουμε το θεμα ειναι να ειναι μαλακη η τιμη γιτη μετα την τελευταια βολτα που εκανα το ηπια κ μιζαρα οταν κρυωσε για να παω σπιτι δεν εμπαινε η πρωτη τωρα τι σημαινει αυτο δεν ξερω.....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP