Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
alexm (18-10-13), aristent (18-10-13), doctore (18-10-13), gant (18-10-13), hades7 (18-10-13), Konstantinos E60 (18-10-13), Leonidas_E39 (18-10-13), Vassilis ///M (18-10-13), zizu (18-10-13)
γιατι να την βγανεις την μεμβρανη αυτη ειναι που κανει την διαφορα εργο τεχνης καλλιτεχνικη εκφραση εκλεπτισμενης αισθητικης.πολλες φορες ο απλος κοσμος δεν ειναι σε θεση να διακρινει το συμβατικο απο το διαφορετικο το επιμελως εκκεντρικο απο το διακρητικα παρατολμο() πως το πε χθες ο μπουλις "αποκοσμο"
![]()
αντε γεια...
alexm (18-10-13), aristent (18-10-13), chrisgiapz3 (18-10-13), doctore (18-10-13), Ptboul (18-10-13)
ποτε θα καταλαβουν επιτελους οτι αυτοκινητα σαν τα Μ και τα πορσε δεν εχουν αναγκη γιαπωνεζοποιησης για να αναδειξουν το σπορ προφιλ τους αισθητικα
Ptboul (18-10-13)
γιατί την έχουν δει fast & furious.....![]()
Christopherk (18-10-13)
Κάτι άσχετο το οποίο μόλις πρόσφατα διαπίστωσα και φυσικά επιβεβαιώνει την αμέριστη γυφτιά της εταιρίας:
Στα Ε90, οι ποτηροθήκες και τα διχτάκια στις πλάτες το ξέρατε ότι είναι έξτρα εξοπλισμός;;;;;
Και μιλάμε για εκδόσεις exlclusive όπου βρίσκω με οροφές, ξένον κλπ και ΔΕΝ έχουν ποτηροθήκες και διχτάκια
Μόνο εγώ το βρίσκω γελοίο; (γιατί αν θες να βάλεις πρέπει να ξυλώνεις πλάτες και ταμπλό)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Tύπε, εγώ σε θαυμάζω απεριόριστα έτσι κι αλλιώς !!!
Έτσι επειδή φόραγες μπότα φίδι.
Και μένα μ΄ αρέσουνε οι μπότες από κροκόδειλα, αλλά δεν τόλμησα ποτέ να αγοράσω...
πςς τι είπες τώρα ??
επιμελώς εκκεντρικό ... διακριτικά παράτολμο ...
Εμένα πάντως μ' αρέσει και το επιμελώς ατημέλητο
P.S.: Είμαι σίγουρος ότι αυτή η κ0υφ@λ@ ο μπ@μπινιwτης, εδώ μέσα μπαίνει και ενημερώνεται.
Μόνο αυτό είναι γελοίο; Το ότι η οθόνη είναι έξτρα; και σε ακριβά μοντέλα και όχι μόνο είναι έξτρα, αλλά υπάρχουν και δύο ειδών μικρή και μεγάλη!
Είναι γνωστό ότι η bmw είναι πρωταθλήτρια στην αρπαχτή που λέγεται "έξτρα αξεσουάρ" . Οχι τώρα. Μια ζωή θυμάμαι. Αγόραζες και σου έβγαζε ο άλλος την λίστα τα κατεβατά για να διαλέξεις.
Υ.Γ. Δεν μ' ενδιαφέρει αν το κάνει η "μαμά" ή είναι ελληνική πολιτική των εισαγωγέων. Το αποτέλεσμα μετράει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη friendgr : 18-10-13 στις 11:46
Ptboul (18-10-13)
αποκλειεται να μπαινει θα χε βυθιστει αυτανδρος σε πελαγη ανοησιας, ανορθογραφιας και και θα με ειχε μηνυσει για κατα συροην και εξακολουθησην βιασμο της ελληνικης γραμματειας
αντε γεια...
Όπως και ένα ντουλαπάκι για τα κερματα κλπ. αριστερά του τιμονιού.
Πρέπει,μαζί με τα διχτακια,να είναι μέρος του "Πακέτου αποθηκευτικών χώρων"
Το δικό μου, που το πήρα μτχ,έχει από navi μέχρι θερμαινόμενα,και παρόλα αυτά δεν είχε τα διχτάκια std (και είναι και Touring),ούτε τις ποτηροθήκες στο ταμπλώ.
Να πω την αλήθεια οι πλάτες χωρίς τα διχτάκια μου αρέσουν περισσότερο αισθητικά (less is more),αλλά τις ποτηροθήκες θα τις ήθελα,αλλά από ό,τι έχω καταλάβει,για να τις βάλεις εκ των υστέρων,ως retrofit,πρέπει να αλλάξεις το μισό ταμπλώ.
Ptboul (18-10-13)