Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: προβλημα με σημα ραδιοφωνου

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα μου κανει εντυπωση οτι με την ιδια πηγη και ιδια κεραια επεζε κανονικα.. δηλαδη απλως ηρθε η ωρα να χαλασει μολις τοποθετησα τον ενισχυτη ?
    Για να σε προφυλάξει από την καγκουριά ρε δεν δουλεύει, για να τον ξηλώσεις και να τον πετάξεις, που θέλεις και ενισχυτές στο αμάξι, αντί να το ελαφρώσεις προσθέτεις βάρος παλιοκάγκουρα

(με την καλή την έννοια)
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

ελεγξε το καλωδιο της κεραιας με πολυμετρο μηπως "γειωνει" ή κοβει το σημα (πχ απο τσακισμενο ή γδαρμενο καλωδιο, βραχυκυκλωμα, κλπ)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να σε προφυλάξει από την καγκουριά ρε δεν δουλεύει, για να τον ξηλώσεις και να τον πετάξεις, που θέλεις και ενισχυτές στο αμάξι, αντί να το ελαφρώσεις προσθέτεις βάρος παλιοκάγκουρα

(με την καλή την έννοια)
    ελα ρε φιλε μην μου τα χωνεις ετσι ασχημα εξαλλου μονο ενισχυτη και 2 οβαλ εβαλα... καγκουρια θα ηταν να εβαζα και ενα γουφερ ισα με το πορτ μπαγκαζ !!! δεν εχει καλες ενοιες σε αυτα !!! τωρα παρεξηγηθηκα δεν το παιρνεις πισω .

τελικα σημερα ασχοληθηκα λιγο και βρηκα τι φταει.. ειναι το καρφακι της κεραιας που μπαινει πισω στην πηγη το οποιο απο το βαλε βγαλε τα'παιξε και αυριο παω να παρω ενα καινουργιο και να το τοποθετησω.τελος ας σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας !!!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

4. The Following 4 Users Say Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

gant (10-10-13), Kostas_1 (10-10-13), nikos valvetronic (10-10-13), θανος.Ρ (17-10-13)

Προεπιλογή πρόβλημα με το ραδιόφωνο

Γειά σας παιδία πάνω κάτω έχω το ίδιο πρόβλημα με το ραδιόφωνο η πηγή ειναι μια alpine οι σταθμοι πέζανε καμπάνα μέχρι που ο τεχνικός ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου μου εγκατέστησε εναν συναγερμό μαρκάς gemini
    από τότε οι σταθμοί πέζανε με αδύναμη λύψη και παράσυτα ειδικά οταν είμουν στον δρόμο... επικοινώνησα με τον συγκεκριμένο τεχνικό και μου είπε πως ο συναγερμός δεν εχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο πρόβήμα επικοινώνησα με την αντιπροσοπεία και ο τεχνικός μου είπε πως κατι δεν θα έχει γίνει σωστά στην εγκατάσταση...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP