Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Θέμα: bmw m3 e36 ΣΑΣΜΑΝ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως δεν επισκευαζονται ρε φιλος????σασμαν μ3 κ δεν θα επισκευαζεται???στο ρεαλοεμ αν μπεισ τα εχει ενα ενα ολα ξεχωριστα σε διαγραμα για το τι χρειαζεσαι
    Βρε το ξερω οτι στο realoem υπαρχουν τα παντα..
    Το θεμα ειναι ποιος θα το ανοιξει (αν ξερεις καποιον που εχει κανει τετοια δουλεια σε BMW) και αν συμφερει απο οικονομικης αποψης..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι απλα το πηρα κ ειναι του 95 κ ειναι καπως ταλαιπωρημενο κ μιας κ που θα μπω στη διαδικασια να το ανοιξω κ να δω τι θελει ελεγα αν υπαρχουν αφτερμαρκετ καλυτερα ανταλλακτικα....
    Αν τελικα δεν το κρατησεις και προχωρησεις σε αγορα αλλου ή καποιου 6αριου,στειλε μου πμ μηπως τα βρουμε στην τιμη και το παρω εγω το ταλαιπωρημενο
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τελικα δεν το κρατησεις και προχωρησεις σε αγορα αλλου ή καποιου 6αριου,στειλε μου πμ μηπως τα βρουμε στην τιμη και το παρω εγω το ταλαιπωρημενο
    αν υπαρχει μια περιπτωση να βαλω 6αρι αυτο θα ειναι σουπρα φιλε μ...αλλιως οτιδηποτε αλλο θα κλασει γρηγορα....οχι οτι εχει πατηει κατι τωρα το 5αρι μου...απλα απο τον πρωτευον κατοθραει βαλβολινη κ τα κανει ολα μουνι...γρατζουναει λιγο η 3η κ η 5η οταν την εχω πλλη ωρα μεσα στο ασε του γκαζιου μου την πεταει σε νεκρο...τεσπα απλα μια που θα το ανοιξω θελω να το αναβαθμισω αν μπορω κ να επισκευασω τη τσιμουχα κ να δω τι ειναι αυτο στην 5η...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP