-
Αλλο και τούτο...Βγάλε το σωληνάκι υποπίεσης από τον εύκαμπτο και έλεγξε την κατάσταση του άν έχει βενζίνη κλπ. Αλλος τρόπος να βρείς βενζίνη χωρις να πότισε κάποιος τον μαφ και να έφτασε εκεί δεν υπάρχει...
-
-
Φίλε έβγαλες άκρη,το φίλτρο ήταν τελικά??
-
The Following 2 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:
BILL007 (20-10-13), tasos.kamv (20-10-13)
-
Φίλοι γεια σας, ο μάστορας που το πήγα και φτιάχνει μόνο BMW και είναι και φιλαράκι μου είπε ότι φταίει αυτό:
https://www.realoem.com/bmw/showpart...=13&fg=15&hl=1
στέκει τί λέτε? Δεν είχε να το αλλάξουμε και θα το παραγγείλει. Εν το μεταξύ πήρα το αμάξι από το συνεργείο και το αμάξι πετάει, φοβερή ροπή, στην αρχή είπα όλα καλά, το έβαλε και στο διαγνωστικό όπου έδειξε όλες τις βλάβες για αυτά που καθάρισα εγώ, και έσβησε το κίτρινο λαμπάκι του κινητήρα. Την επόμενη ημέρα πήγα μια διαδρομή εκατό χιλιόμετρα και το καταευχαριστήθηκα. Έσβησα τον κινητήρα και τον ξαναέβαλα εμπρός μετά από δύο ώρες, όλα καλά. Όταν προχώρησα περίπου ένα χιλιόμετρο με 120 χλμ ταχύτητα άναψε ξανά το λαμπάκι του κινητήρα χωρίς ο κινητήρας να αλλάξει συμπεριφορά σε τίποτα ούτε κατάλαβα τίποτα. Απλά επειδή ήταν νύχτα είδα το λαμπάκι την στιγμή ακριβώς που άναψε, αλλά το αμάξι λειτουργούσε κανονικά. Από εκείνη τι στιγμή και μετά έχω τα ίδια συμπτώματα, δηλαδή όταν είναι ζεστό δεν παίρνει εμπρός θέλει δεύτερη και τρίτη εκκίνηση. Αλλά από ροπή οκ.

-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP