Σελίδα 2 από 10 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 97

Θέμα: N42B20 SOS

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακριβως ιδια περιπτωση,αλλα σε μερσεντες φιλου......μετα απο αλλαγες επι αλλαγων διαφορων ανταλλακτικων........ηταν τελικα ο αισθητηρας εκκεντρεφορου.
    τσεκαρε το.....ποτε δεν ξερεις!!!!
    Φίλε, ειδικός δεν είμαι, αλλά έχω και γω ένα 2λιτρο Ε46 12/2003, ελληνικό από τον Σπανό, έχω κάνει 120.000km και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτε.
    Ομως, όταν το πήρα με 19.000km, γνώριζα κάποιον, που δούλευε σε άλλη αντιπροσωπεία της BMW και όλη την ημέρα ήταν πάνω από 46αρια. Τον παρακάλεσα να το δει και να μου πει τι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω για παν ενδεχόμενο, αφού ταξίδευα συνεχώς.
    Το είδε και μου πρότεινε να αλλάξω προαιρετικά τους 4 πολλαπλασιαστές με άλλους της Boch.
    Επίσης είδε ότι σε ένα αισθητήρα πάνω στην καπάκι της μηχανής(βγάζοντας τα πλαστικά), είχε αρχίσει να αλλοιώνεται η πλαστική στρογγυλή ροδέλα που μονώνει το στέλεχος του αισθητήρα που εισέρχεται στον κινητήρα. Πάνω στο καπάκι της μηχανής δεν νομίζω να υπάρχει άλλος αισθητήρας που προεξέχει.
    Μου είπε, αν θυμάμαι καλά, ότι είναι αισθητήρας εκκεντροφόρων αλλά δεν και είμαι σίγουρος. Μου είπε ότι όταν θα φθαρεί και άλλο η ροδέλα, θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του κινητήρα και θα με "αφήσει" στο δρόμο κάποια στιγμή.
    Ο μάστορας που το κάνω service, παρόλο που τα δουλεύει συνέχεια τα 46αρια, φάνηκε ότι δεν το γνώριζε και αναγκάστηκε να μπει στο manual του αυτοκινήτου για να διαπιστώσει τι δουλειά κάνει αυτό και να το παραγγείλει. Κόστος αυτού €5,00.
    Βλέποντας το σχόλιο του Individual το θυμήθηκα. Αν δεν το έχεις τσεκάρει καλό είναι να το δεις. Μακάρι να βοήθησα.
    Εγώ πάντως με το δικό μου το 46αρι δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό μηχανικό πρόβλημα.
    Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Nikpapas44 έχεις καθόλου εικόνα από τιμές των λ στα καυσαέρια??
    Σε γνήσιο διαγνωστικό το έβαλες??
    Reset στο valvetronic έχεις κάνει?

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

Μοτερ του valvetronic δες

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παλικάρια το νούμερο 16 τι ακριβώς κάνει? Ξέρει κάποιος?
    https://www.realoem.com/bmw/showpart...94&hg=11&fg=40

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλοι ξέχασα να σας πω ότι όταν έβγαλα το ΜΑΦ έλεγξα τα εξαρτήματα και ήταν όλα οκ, δεν ρουφάει αέρα από κάπου εκεί. Επί πλέον η Φούσκα με σιγαστήρα θορύβου, το με αριθμό 5 στο https://www.realoem.com/bmw/showpart...&fg=15&lang=el
    μέσα είχε περίπου μισό λίτρο υγρό, το άδειασα και όταν του έβαλα φωτιά άρπαξε και πιθανολογώ ότι ήταν βενζίνη και νερό. Είναι λογικό να υπάρχει εκεί βενζίνη και νερό? Στον κινητήρα ΔΕΝ συμπληρώνω ούτε νερό ούτε λάδι είναι οκ.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν υπάρχει αυτό που λες!!!!
    Βενζίνη στην αναρρόφηση..??
    Πάνω στον εύκαμπτο αναρρόφησης, (αριθμός #5 στο link) από το κάτω μέρος υπάρχει ένα ρουξούνι όπου μπαίνει ένα σωληνάκι υποπίεσης που έρχεται από το φίλτρο βενζίνης...
    Για πήγαινε να σηκώσεις κάπου το αμάξι να δεις τί γίνεται με το σωληνάκι αυτό...
    Δες photo, σου έχω βάλει ένα τοξάκι...
    Attached Images Attached Images

7. The Following 2 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

BILL007 (17-10-13), nikos valvetronic (17-10-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό για να γέμισε νερό μάλλον είναι τρύπιο.Πιθανό να σου τρύπησε από κακή τοποθέτηση,επειδή περνάει πολύ κοντά από τον ιμάντα.Το έχω πάθει εγώ και το αμάξι έπαιρνε μπρος και έσβηνε,επίσεις έσβηνε όταν ρολλάριζα με νεκρά.Το υγρό που βρήκες και ήταν εύφλεκτο μήπως ήταν το σπρεί το καθαριστικό που έριξες!!! Τραβηγμένο αλλά...Οπότε σιγουρέψου ότι το κουτί αυτό (Νο 5) δεν είναι τρύπιο.Όπως είπε και ο Τάσος δεν μπορεί να πήρε βενζίνη από αλλού!

9. The Following 2 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

BILL007 (17-10-13), tasos.kamv (17-10-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά όλα αυτά που λέτε, δηλαδή αν το κουτί αυτό είναι τρύπιο ή αν είναι το σπρέι καθαρισμού τα έλεγξα. Το παγουράκι αυτό δεν είναι τρύπιο και το ΜΑΦ το έβγαλα τελείως έξω μόνο του το καθάρισα και αφού στέγνωσε το τοποθέτησα ξανά. Αυτό το εύφλεκτο υγρό που βρήκα στο παγουράκι είμαι σίγουρος ότι είναι βενζίνη με νερό, καθότι στο επάγγελμα βενζινάς. Το σωληνάκι υποπίεσης το γνωρίζω που πηγαίνει στο φίλτρο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το φίλτρο βενζίνης και να στέλνει βενζίνη από αυτό το σωληνάκι? Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε πιθανόν και όταν είναι ζεστό το αμάξι, μου κάνει αυτά τα κόλπα. Καθώς και να χάνει την πίεση το κύκλωμα της βενζίνης και να χάνω τη ροπή. Τι λέτε ισχύει? Αν νομίζεται ότι η σκέψη μου στέκι τότε λέω για αρχή να αλλάξω το φίλτρο βενζίνης και βλέπουμε. Βέβαια αν τα παραπάνω ισχύον τότε βρήκαμε πως εμφανίστηκε η βενζίνη στο παγουράκι, το νερό όμως πως εμφανίστηκε?
    Παιδιά το mail μου είναι nikpapas44@yahoo.gr στείλτε κάποιο τηλ να σας πάρω να μιλήσουμε.

Rides
    1

Προεπιλογή

Αλλο και τούτο...Βγάλε το σωληνάκι υποπίεσης από τον εύκαμπτο και έλεγξε την κατάσταση του άν έχει βενζίνη κλπ. Αλλος τρόπος να βρείς βενζίνη χωρις να πότισε κάποιος τον μαφ και να έφτασε εκεί δεν υπάρχει...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε έβγαλες άκρη,το φίλτρο ήταν τελικά??

13. The Following 2 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

BILL007 (20-10-13), tasos.kamv (20-10-13)

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP