Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 68

Θέμα: Πληροφοριες για αγορες ή παροχες υπηρεσιων…………………..

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ έχω ένα carrera μοντέλο astro και σηκώνει καντήλι για πλάκα. Αλλά δεν είναι για σένα αυτό βασίλη, θα τους βεντουζάρεις όλους μετά στην μία ρόδα αχαχαχαχα

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

+1 στην Ideal. Εγχώρια εταιρία με πολύ καλά προιόντα και εξαγωγές σε πολλές χώρες.
    Ή για Ergomax είσαι ή για Megisto. To Megisto το είχα, το πούλησα και τώρα μου λείπει.....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

+1 για τη Scott. Πολύ καλή ποιότητα και περιφερειακά.

Αυτό είναι το δικό μου Yecora που το χρησιμοποιώ σπίτι-μαγαζί και γενικά σε κοντινές διαδρομές. Full extra με καθρέπτη, κουδουνάκι, φτερά, φώτα και μπαγκαζιέρες
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

κ επειδη το θρεντ δεν ειναι μονο για το ποδηλατο οπως ανεφερα.....

να κανω κ μια 2η ερωτηση...

ενδιαφερεται η γυναικα μου για power plate....

πηρα την αντιπροσωπεια κ ρωτησα ........το φθηνοτερο 2500 ευρα

ψαχνω στο skroutz...κ βρισκω Power plate με 600+ κ με αλλα ποσα.....πιο νορμαλ...

ερωτηση....αξιζουν τον κοπο κ το χρημα ή ειναι μια κακη αντιγραφη του πρωτοτυπου?

ευχαριστω ρε παιδια...αλλα κατι πρεπει να κανω...το θελει η γυναικα μου..κ χατηρια δεν χαλω....
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ επειδη το θρεντ δεν ειναι μονο για το ποδηλατο οπως ανεφερα.....

να κανω κ μια 2η ερωτηση...

ενδιαφερεται η γυναικα μου για power plate....

πηρα την αντιπροσωπεια κ ρωτησα ........το φθηνοτερο 2500 ευρα

ψαχνω στο skroutz...κ βρισκω Power plate με 600+ κ με αλλα ποσα.....πιο νορμαλ...

ερωτηση....αξιζουν τον κοπο κ το χρημα ή ειναι μια κακη αντιγραφη του πρωτοτυπου?

ευχαριστω ρε παιδια...αλλα κατι πρεπει να κανω...το θελει η γυναικα μου..κ χατηρια δεν χαλω....
    Βασιλη σπιτι εχουμε το Powerplate Pro 5. Νομιζω πως δεν αξιζει το original. Περαν του οτι κανει οσο ενα μεταχ. rallye, στο τελος καταντα κρεμαστρα για τα ρουχα οπως και ο διαδρομος, το ποδηλατο, κ.α.

Μια διαφορα τη βλεπεις αν κανεις συχνα..αλλα πιστεψε με μολις κατεβεις απο το μηχανημα, ακομα τρεμει το στομα σου. Ανω και κατω σιαγονα παιζουν κλακετες για αρκετη ωρα.

Επισης ακουγεται, χωρις να ειναι επιβεβαιωμενο, οτι τοσες πολλες δονησεις μακροπροθεσμα προκαλουν προβληματα στον χρηστη.

Θα προτεινα να μη παρετε ουτε οριτζιναλ ουτε "ιμιτασιον" γιατι νομιζω πως πεταμενα λεφτα ειναι τελικα. Και αν με το οριτζιναλ μακροπροθεσμα αποκτησεις προβλημα(αρκετοι κραζουν στο ιντερνερ), φαντασου τι γινεται με τις αντιγραφες.

Υπαρχουν και φθηνοτερες κρεμαστρες..

6. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

bill_m3 (12-04-10), Samaro (12-04-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη σπιτι εχουμε το Powerplate Pro 5. Νομιζω πως δεν αξιζει το original. Περαν του οτι κανει οσο ενα μεταχ. rallye, στο τελος καταντα κρεμαστρα για τα ρουχα οπως και ο διαδρομος, το ποδηλατο, κ.α.

Μια διαφορα τη βλεπεις αν κανεις συχνα..αλλα πιστεψε με μολις κατεβεις απο το μηχανημα, ακομα τρεμει το στομα σου. Ανω και κατω σιαγονα παιζουν κλακετες για αρκετη ωρα.

Επισης ακουγεται, χωρις να ειναι επιβεβαιωμενο, οτι τοσες πολλες δονησεις μακροπροθεσμα προκαλουν προβληματα στον χρηστη.

Θα προτεινα να μη παρετε ουτε οριτζιναλ ουτε "ιμιτασιον" γιατι νομιζω πως πεταμενα λεφτα ειναι τελικα. Και αν με το οριτζιναλ μακροπροθεσμα αποκτησεις προβλημα(αρκετοι κραζουν στο ιντερνερ), φαντασου τι γινεται με τις αντιγραφες.

σωστος ο φανης...χαλασα περσυ 2χιλιαρικα για διαδρομο...και τελικα δεν με βολευει ως κρεμαστρα...θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου και με φθηνοτερες...

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων

Και νόμιζα ότι μόνο εμείς έχουμε τον διάδρομο για να απλώνουμε τα ρούχα στο υπόγειο όταν βρέχει

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το powerplate ώς χρήστης στο παρελθόν για ένα χρόνο (δεν ήμουν πάντα έτσι όπως είμαι χαχαχα) είναι πολύ επικύνδηνο για όλους και ακόμα πιο επικύνδηνο για γυναίκες.

Χρειάζεται κάποιος έμπειρος γυμναστής να διορθώνει την στάση του ασκούμενου και να αποφορτίζει γόνατα και μέση. Σκέψου στα 30 hz σε μισό λεπτό έχεις κάνει 900 δονήσεις σε μέση και γόνατα. Αν σηκώσεις μια εξάδα νερά 900 φορές με λάθος στάση της μέσης διάφοροι γιατροί θα χαρούν να σε δούν.

Επίσης, δεν είναι καλό ειδικά για τις γυναίκες. Ο ευαίσθητος γυναικίος οργανισμός μπορεί να πάθει εξαιρετικά μεγάλη γυναικολογική ζημιά.

Το αυθεντικό powerplate κάνει τρισδιάστατη δόνηση. Αν γεμίσεις ένα ποτήρι νερό και το βάλεις στο κέντρο του δίσκου αυτό δεν χύνεται !!! αντίθετα τα άλλα κινούνται όπως να είναι.

ενα αυθεντικό σύστημα σαν του Φάνη που το έχω δεί κάνει 2500 - 3000 euro. Το άλλο που κάνει 600.... χμμμμμ μου θυμίζει το BMW X6 35i και το Hyundai ix35.... βρές την διαφορά χαχαχαχαχα

10. The Following 2 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

katsaraios (12-04-10), Vasilis (13-04-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν δεν κουνήσεις τον κ@λο σου, μη περιμένεις να δεις αποτελέσματα. Και εννοώ να τον κουνήσεις μόνος σου και όχι να στον κουνάει με δονήσεις ένα μαραφέτι.
    Νομίζω ότι τα -20 κιλά που είμαι απο την 1 Σεπτεμβρίου 2009 μου δίνουν το δικαίωμα να έχω άποψη.
    Και τα κατάφερα παρ΄όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες, όπως καθιστική δουλειά πρωι-απόγευμα, οικογένεια άρα με πολύ μειωμένη ευχέρεια χρόνου.

Μη πετάτε λεφτά σε τέτοια ηλεκτρικά ματζούνια. Φοβάμαι πως ούτε αποτελέσματα θα δείτε (ή έστω ελάχιστα) και τον χρόνο σας σπαταλάτε άδικα.

Χώρια που η κίνηση-άσκηση δεν είναι ευεργετική μόνο στην σιλουέτα, αλλά και σε πολλά άλλα π.χ αναπνευστικό, κυκλοφοριακό, καρδιά κ.τ.λ

12. The Following 3 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Konstantinos E60 (13-04-10), Ptboul (13-04-10), Vasilis (13-04-10)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν κουνήσεις τον κ@λο σου, μη περιμένεις να δεις αποτελέσματα. Και εννοώ να τον κουνήσεις μόνος σου και όχι να στον κουνάει με δονήσεις ένα μαραφέτι.
    Νομίζω ότι τα -20 κιλά που είμαι απο την 1 Σεπτεμβρίου 2009 μου δίνουν το δικαίωμα να έχω άποψη.
    Και τα κατάφερα παρ΄όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες, όπως καθιστική δουλειά πρωι-απόγευμα, οικογένεια άρα με πολύ μειωμένη ευχέρεια χρόνου.

Μη πετάτε λεφτά σε τέτοια ηλεκτρικά ματζούνια. Φοβάμαι πως ούτε αποτελέσματα θα δείτε (ή έστω ελάχιστα) και τον χρόνο σας σπαταλάτε άδικα.

Χώρια που η κίνηση-άσκηση δεν είναι ευεργετική μόνο στην σιλουέτα, αλλά και σε πολλά άλλα π.χ αναπνευστικό, κυκλοφοριακό, καρδιά κ.τ.λ
    Συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα. Όντως η αεροβια άσκηση όπως γρήγορο περπάτημα, τζόκινγκ και κωπηλατικό κάνουν θαύματα στην απώλεια κιλών αλλά το powerplate είναι αλλού όταν πρόκειται για μυική ενδυνάμωση και σφύξιμο. Όποιος δεν έχει δοκιμάσει πρέπει να το κάνει γιατί πιστέψτε με... είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις έστω και για 20-30 δευτερόλεπτα

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP