Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3001

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

turbo + πειραγμένο = HIGH RISK

Αν αρχίσουν προβλήματα δεν θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις.

Θα προτιμούσα μαμά και θα το πείραζα ΕΓΩ μετά για να ξέρω τι μου γίνεται.

και 170.000 χιλ. για διλιτράκι + turbo + πειραγμένο + σκίσιμο στο δρόμο , τα θεωρώ πάρα πολλά.

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν αρχίσουν προβλήματα δεν θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις.

και 170.000 χιλ. για διλιτράκι + turbo + πειραγμένο + σκίσιμο στο δρόμο , τα θεωρώ πάρα πολλά.
    +1
    Μιλαμε για μεγαλο ριμαδι...
    Παντως μη νομιζεις οτι αν το παρεις και το φτιαξεις μονος σου δε θα χεις προβληματα. Ασε που θα σου στοιχισει και περισσοτερο.

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων

Ο συντοπιτης ειναι λιγο υπερβολικος στις τιμες που αναφερει, τοσο σαν αξια σε ευρω οσο και σε υποδυναμη.
    Ψαχνω evo 9 για αγορα και αναγκαστικα εχω κανει καποια σεμιναρια.... για δαυτα!!!
    Το συγκεκριμενο evo δεν εχει κανενα πειραγμα μηχανικο εκτος προγραμμα -φιλτρο-εξατμιση, τα 170000 χλμ περισσοτερο ψιχολογικα θα με ενοχλουσαν παρα στην πραξη, αφου ειναι γνωστο τοις πασοι οτι το μοτερακι αυτο δεν καταλαβαινει τιποτα μεχρι τα 370 HP (σταδιο 2).
    Εναν καλο ελεγχο στο transfer και γενικα στην μεταδοση θελει και εαν ολα καλα παιρνει 13000 ευρω και παει καλια του!!!
    Οσο για τα 18000 ευρω μην συζητησιμα που αναφερει, προφανως κανει χιουμορ.....
    Ιαπωνικο τουρμπο - ξετουρμπο με 150000 χλμ, ειναι το ιδιο αξιοπιστο οσο ενα απο τα δικα μας με 60000 χλμ, ειτε μας αρεσει ειτε οχι....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mikegr Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1
    Μιλαμε για μεγαλο ριμαδι...
    Παντως μη νομιζεις οτι αν το παρεις και το φτιαξεις μονος σου δε θα χεις προβληματα. Ασε που θα σου στοιχισει και περισσοτερο.
    Μιχαλη δεν ειναι ριμαδι, καλο εως ακετα καλο θα ελεγα το evo του συντοπιτη, απλα ειναι λιγο ακριβουτσικος σε αυτα που ζηταει....
    Συμφωνο απολυτα οτι καλυτερα ειναι να βρεις ενα με πραγματακια....., ασ τα εχει πληρωσει ο αλλος!!!

Παιδες μην το ψαχνετε, το 9αρι εναι αλλη φαση τουτου, ειναι μηχανη οδικης ευχαριστησης και για εμενα τα 50000 που στοιχιζε καινουργιο τα αξιζε μεχρι τελευταιο ευρω!!!

Υ.Γ: υπαρχει κατι αλλο γηινο σε ευρω που να στριβει ετσι; 0,18-0,25 δωσεεεεεεε αλλελουια....

4. The Following 7 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (16-10-13), BILL007 (16-10-13), Bitz (16-10-13), gant (16-10-13), Leonidas_E39 (16-10-13), VanVIC (16-10-13), Vassilis ///M (16-10-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP