Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 50

Θέμα: 320si - Detailling

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υποθέτω Νίκο πως ο Άρης αναφέρεται σε απλό κέρωμα και όχι στην κότα.

(παρεμπιπτόντως νομίζω πως ο έταιρος Άρης είχε ρίξει κότα στο έπιπλο και δεν ήταν ευχαριστημένος)
    Ακριβως αυτο.
    Αναφερομαι σ'ενα κερι των 40 ευρω πχ σαν το HD της Αutoglym σε σχεση με ενα Swissvax των 100 ευρω.
    Ε αν δει κανεις διαφορα αναμεσα στα 2 (πλην της αντοχης που το πρωτο ειναι πολυ ανωτερο) τοτε εχει την 6η αισθηση.

Και για την αποδοση του ceramic coat εχω μεγαλες αμφιβολιες, αφου στο εξωτερικο δεν το χρησιμοποιει κανεις (και μιλαμε για χωρες οπως την Αγγλια που ειναι κολλημενοι με το detailing) κι εδω υπηρχαν πολλοι δυσαρεστημενοι πελατες με σταμπες απο κουτσουλιες στο αμαξωμα τους κλπ.
    Προσωπικα 300 ευρω για ενα τοσο αμφιλεγομενο προιον δεν θα εδινα επουδενι και γενικα η μεχρι τωρα εμπειρια μου στον τομεα μου λεει οτι μαγικα προιοντα δεν υπαρχουν, απλα καποια ειναι καλυτερα απο τ'αλλα .
    Απο εκει και περα οποιος εχει ορεξη και κυριως λεφτα για πειραματισμους, ας τους κανει.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

joseph (15-10-13), Ptboul (14-10-13)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικα 300 ευρω για ενα τοσο αμφιλεγομενο προιον δεν θα εδινα επουδενι και γενικα η μεχρι τωρα εμπειρια μου στον τομεα μου λεει οτι μαγικα προιοντα δεν υπαρχουν, απλα καποια ειναι καλυτερα απο τ'αλλα .
    Απο εκει και περα οποιος εχει ορεξη και κυριως λεφτα για πειραματισμους, ας τους κανει.
    Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι φίλε!
    Όπως το έγραψες συμφωνώ μαζί σου
    Detailing Madness

4. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Ptboul (14-10-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Για μένα αρκεί που σας αρέσει το αποτέλεσμα...
    αυτό μετράει!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για την αποδοση του ceramic coat εχω μεγαλες αμφιβολιες, αφου στο εξωτερικο δεν το χρησιμοποιει κανεις (και μιλαμε για χωρες οπως την Αγγλια που ειναι κολλημενοι με το detailing) κι εδω υπηρχαν πολλοι δυσαρεστημενοι πελατες με σταμπες απο κουτσουλιες στο αμαξωμα τους κλπ.
    Κοίτα (αν και άργησα να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής με τη "κότα" ), το ceramic coat φαίνεται να έχει κάνει δουλειά σε μένα όσον αφορά το ρετσίνι, τις κουτσουλιές και το δάκρυ από τη λεύκα.

Είχαν πέσει αυτά επάνω, τα άφησα καμιά εβδομάδα και καθάρισαν μετά.

Οπότε φαίνεται τουλάχιστον το δικό μου αυτοκίνητο (γιατί έχει σημασία η εφαρμογή αν έχω καταλάβει καλά) να έχει γίνει σωστή δουλειά.

Έχω βεβαίως κάποια παράπονα, αλλά όχι από το προϊόν και δε θα ήθελα να τα γράψω δημοσίως.

Κατά τ'άλλα...Πέτρο έκανες το καλό, καλύτερο! Εύγε!

Κουκλάρα, όπως πάντα!!
    Nikos

7. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Ptboul (15-10-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα (αν και άργησα να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής με τη "κότα" ), το ceramic coat φαίνεται να έχει κάνει δουλειά σε μένα όσον αφορά το ρετσίνι, τις κουτσουλιές και το δάκρυ από τη λεύκα.

Είχαν πέσει αυτά επάνω, τα άφησα καμιά εβδομάδα και καθάρισαν μετά.

Οπότε φαίνεται τουλάχιστον το δικό μου αυτοκίνητο (γιατί έχει σημασία η εφαρμογή αν έχω καταλάβει καλά) να έχει γίνει σωστή δουλειά.

Έχω βεβαίως κάποια παράπονα, αλλά όχι από το προϊόν και δε θα ήθελα να τα γράψω δημοσίως.

Κατά τ'άλλα...Πέτρο έκανες το καλό, καλύτερο! Εύγε!

Κουκλάρα, όπως πάντα!!

thanks Νίκο!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ακομα και το colinite 915 κρατάει τρομερά και κάνει 30 επίσης δεν ειναι ολα τα swisswax κεριά ουαου υπάρχουν και ΄΄φθηνα ΄΄ του φίλου υποθέτω οτι θ του βαλαν κάποιο ακριβό

Rides
    1

Προεπιλογή

Αποκλείεται πάντως το ceramic coat να ήταν τόσο καλό προιόν και να μην ασχολείται κανένας στο εξωτερικό...Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να πούλησε τόσο καλά.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποκλείεται πάντως το ceramic coat να ήταν τόσο καλό προιόν και να μην ασχολείται κανένας στο εξωτερικό...Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να πούλησε τόσο καλά.
    ΟΚ, είναι μια άποψη αυτό.

Αμφιβάλεις δηλαδή για το αποτέλεσμα ή πιστεύεις ότι αυτά που γράφω είναι λάθος/υπερβολικά?
    Nikos

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μετα απο ενα σημείο συμφέρει η ολική βαφή και ούτε σκας ούτε τιποτα ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΚ, είναι μια άποψη αυτό.

Αμφιβάλεις δηλαδή για το αποτέλεσμα ή πιστεύεις ότι αυτά που γράφω είναι λάθος/υπερβολικά?
    Έχω προσωπική εμπειρία από το προϊόν.
    Ξέρω και τις θετικές μαρτυρίες αλλά και τις αρνητικές από προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Η λογική λέει ότι για να μην έχει γίνει ντόρος στο εξωτερικό με το προϊόν αυτό, μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
    Απλή λογική...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP